“Hem de tenir cor de mare envers el proïsme. Què no fa una mare tendra pel seu fill? Li dóna el menjar, el vesteix i l’educa; el preserva de les caigudes i de qualsevol mal. Si ho veu en un perill, l’avisa, no ho allunya; si veu que ha caigut, l’alça; si malalt, en té cura; plora, prega, fa vots per a veure’l restablert. Cal que faci el mateix aquell qui tingui zel respecte del seu proïsme”.
 
Sant Antoni Maria Claret, 1869
 
Butlletí 498. 18/09/2020
 
 
Campanya conjunta dels claretians de Sant Pau per pal·liar els efectes de la Covid-19
 
La iniciativa recull les paraules del pare general, Mathew Vattamattam, en relació a la crisi per la pandèmia: “Només l’acció col·lectiva ha donat bons resultats. El futur de la humanitat depèn de la cooperació, la col·laboració i l’esforç de tots per a créixer junts com una sola família humana”.
 
Veure'n més
 
Renovada la junta d’Enllaç Solidari
 
Voluntat expressa dels participants de l'assemblea anual, celebrada dimecres, de seguir treballant en el camp de la solidaritat amb el projecte d’apadrinaments i amb els altres que es van assumint per a cada curs. La Junta, renova per a tres anys, compta a partir d'ara també amb Albert Genover i Mireia Planàs.
 
Veure'n més
Obertes les inscripcions a la catequesi del Cor de Maria i Sant Tomàs de Barcelona
 
Aquesta setmana s'han obert les inscripcions a la catequesi per al curs 2020-2021 a la parròquia del Cor de Maria - Sant Tomàs de Barcelona. Les famílies interessades han d'anar als locals parroquials del Cor de Maria, de 17 h a 19:30 h, els dies 21, 22, 28, 29 o 30 de setembre.
 
Veure'n més
Primeres comunions i noves inscripcions a la catequesi del Lledó de Valls
 
Aquest mateix diumenge i el proper, la parròquia de la Mare de Déu del Lledó de Valls acull petits grups de nens i nenes en la celebració de primeres comunions. També s'ha obert el període d'is. Han realitzat les celebracions amb força normalitat i amb la participació de les famílies.
 
Veure'n més
 
 
Les perifèries i els joves, prioritats en l’apostolat dels claretians
 
Els prefectes d'apostolat dels missioners claretians s'han fet més conscients de l'itinerari de la congregació cap a les perifèries i la joventut. En reunió virtual, han compartit projectes i bones pràctiques de conversió pastoral-missionera i ecològica que s'estan duent a terme a les seves províncies o delegacions independents, i a les corresponents conferències interprovincials.
 
Veure'n més
 
Nou llibre de Claret sobre l’espiritualitat del deser
 
El llibre ens parla d’espiritualitat, basada en el silenci i la meditació interior. Aquell silenci que ens possibilita assimilar el que vivim per guanyar en lucidesa i respondre amb més fondària. Som més presents allà on hem de ser. I això ens fa sentir disponibles, sense defugir el que es requereix de nosaltres. Presents, atents, oberts, diligents i, alhora, silenciats, pausats, serens.
 
Veure'n més
Seguiu-nos a Instragram!
 
Aquesta setmana donem la benvinguda a l'estudiant xinès Kai Shang, que serà durant dos anys a la comunitat cúria de Barcelona, mentre completa els seus estudis en Filosofia. Recordeu que ens trobareu al perfil @claretianscat
HOMILIES I LECTIO DIVINA |
Diumenge XXV de durant l’any
 
20 de setembre
Calendari claretià
Sant Mateu, apòstol i compatró
 
21 de setembre
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya