“A aquell qui desitja vivament la salvació dels seus germans, mai no li manquen paraules per a aconsellar, tot indicant el mal que deuen evitar i el bé que els cal practicar”.
 
Sant Antoni Maria Claret, 1866
 
Butlletí 496. 12/09/2020
 
 
CRÒNICA | Missa bisbe Casaldàliga a Barcelona
 
“Que, amb en Pere i com en Pere, sapiguem pouar i trobar en la força de la pregària feta vida i compromís, el vincle d’unitat que ens meni a procurar un altre món possible”. És la pregària que ha expressat Ricard Costa-Jussà, provincial dels missioners claretians de Sant Pau, en la missa d’acció de gràcies per la vida de Pere Casaldàliga, aquest dimarts al vespre a l’església del Cor de Maria de Barcelona
 
Veure'n més
 
Preinscripcions obertes a l’Esplai Estel pel curs 2020-2021
 
Ja s’ha obert el període de preinscripcions online de l’Esplai Estel, vinculat a la parròquia del Cor de Maria dels missioners claretians. El formulari de preinscripcions estarà obert fins el dia 25 de setembre a través de l’enllaç. També es podran fer les preinscripcions en format presencial els dies 18, 23 i 25 de setembre de cinc de la tarda a vuit del vespre als locals parroquials. La reunió informativa serà el proper 22 de setembre a les 20 h a la parròquia.
 
Veure'n més
El Casal Claret de Vic: cor i mans obertes en temps complexos
 
Vivim un temps incert, complex, farcit de contradiccions, dubtes, pors, incredulitats, cadascú amb allò que li toca més a dins. El Casal procura ser i fer casa, formar part de la realitat propera de totes aquestes dones, infants i adolescents que comparteixen part del seu temps amb nosaltres per fer un tros de camí juntes.
 
Veure'n més
Se suspèn l’Aplec del Mas Claret per prevenir contagis de Covid-19
 
Els organitzadors, tenint en compte els advertiments que aquests dies se’ns repeteixen en ordre a la prevenció del contagi de Covid-19, han preferit no convocar enguany aquesta trobada, per evitar els desplaçaments i l’agrupació de persones de llocs diversos que aquesta comportava.
 
Veure'n més
Laura Mor, nova directora de Catalunya Religió
 
Relleu en la direcció de Catalunya Religió. Aquest projecte comunicatiu ha tingut el suport dels missioners claretians des dels seus inicis. La periodista Laura Mor és la nova directora de Catalunya Religió i responsable del projecte comunicatiu en l’edició digital i en la versió paper. El fins ara director de Catalunya Religió, el periodista Jordi Llisterri, continua vinculat al projecte com a director de la Fundació Catalunya Religió.
 
Veure'n més
La Llibreria Claret recomana diversos llibres sobre el bisbe Casaldàliga
Enllaç Solidari fa balanç d'un curs marcat pel Covid-19 i valora la feina de dignificar i humanitzar tantes vides
 
A punt de començar un nou curs, l’ONG dels Missioners Claretians de Catalunya, Enllaç Solidari,
recorda les dades amb què va tancar el curs passat, marcat per la pandèmia. Valoren l’ajuda que s’ha pogut fer per dignificar i humanitzar la vida de moltes persones i famílies.
 
Veure'n més
El Centre d’Espiritualitat Claretiana, agraïts pel servei del pare Placide Sumbul
 
El 2 d’agost va tornar al seu país d’origen, la República Democràtica de Congo. Nascut a Gungu (RDC) el 1976; va professar el 2000 i va ser ordenat sacerdot el 2008. Després es va llicenciar en Sagrada Teologia. Després d’uns breus anys d’intens apostolat a la seva terra, va ser destinat pel pare general a formar part de la comissió encarregada del Centre d'Espiritualitat Claretiana, el CESC.
 
Veure'n més
L’estrena de la pel·lícula ‘Claret’ es trasllada a la primavera
 
L’estrena mundial, en cinemes comercials, estava inicialment prevista per a l’octubre d’aquest any, coincidint amb el 150 aniversari de la mort del fundador dels missioners claretians. Però a causa de la pandèmia de Covid-19, l’estrena es trasllada a la primavera de 2021.
 
Veure'n més
HOMILIES I LECTIO DIVINA |
Diumenge XXIV de durant l’any
 
13 de setembre
Calendari claretià
Sant Mateu, apòstol i compatró
 
21 de setembre
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya