“Qui té zel, desitja i procura per tots els mitjans possibles que Déu sigui cada vegada més conegut, estimat i servit en aquesta vida i en l’altra, ja que aquest amor sagrat no té cap límit”
 
Sant Antoni Maria Claret, 1869
 
Butlletí 495. 17/07/2020
 
 
380 inscrits als Exercicis Espirituals per internet dels claretians
 
És una tanda d'Exercicis Espirituals molt especial. Es commemoren els 150 anys de la mort de sant Antoni Maria Claret i els participants, membres de la Família Claretiana, fan els exercicis per internet, des de 26 països diferents. Segueixen les pautes del prefecte general d’Espiritualitat, el pare Gonzalo Fernández Sanz i del director del CESC de Vic, el pare Carlos Sánchez Miranda, que dirigeixen els exercicis.
 
Veure'n més
 
Cent anys de la Casa Natal Claret
 
A partir del 1920 l'immoble "Casa Natal" de la família Clarà va passar a ser propietat de la Congregació. És per això que l'adquisició i compra per a la posterior custòdia, va comportar la creació de la primera comunitat, situada a la part posterior de la Casa Natal en un edifici en forma de modest xalet, inaugurada el dia 13 de juliol de 1920.
 
Veure'n més
Nou plafó sobre el pare Claret a la ruta patrimonial de Sallent
 
“Si tu t’has trencat, jo et nuaré”. És una de les frases que deia de petit sant Antoni Maria Claret, en l’aprenentatge pacient de l’ofici de teixidor. La recull un plafó informatiu que ha instal·lat l’Ajuntament de Sallent a la plaça de la Pau, davant de la façada de l’església de Sant Antoni M. Claret. Forma part d’una una sèrie de plafons de la ruta patrimonial de la Vila.
 
Veure'n més
Claret publica ‘Diakonia’ i ‘Paraula i Vida’ 2021
 
Ara més que mai és un bon moment per tenir una guia que ajudi a seguir endavant, en els moments de més adversitat. L’Editorial Claret ha publicat Diakonia 2021 i Paraula i Vida 2021 amb la voluntat de fer present la Paraula de Déu en el dia a dia. Un estímul per avançar sempre amb esperança.
 
Veure'n més
El cosidor del Casal Claret col·labora amb Agermanament Sense Fronteres
 
Durant aquests darrers mesos de confinament, les dones del Cosidor Pas a Pas han estat confeccionant mascaretes, gorros i moneders enxarxadament. Les peceses venen entre el personal de l’hospital General de Vic i els beneficis de la venda van destinats íntegrament a quatre escoles maternals de a Log Bikoy, a la selva del Camerun.
 
Veure'n més
 
 
VÍDEO | Josep M. Abella recorda el capítol general que va aprovar les noves Constitucions
 
Camí del capítol general que s'ha de celebrar l'estiu de 2021, la Congregació dels Missioners Claretians publica el testimoni del claretià Josep Maria Abella, dotzè superior general de la congregació. Abella recorda el capítol de 1979. Un capítol amb una àmplia participació, que va aprovar les Constitucions renovades i que va tenir com “un dels grans punts neuràlgics” el “saber repensar tota la vida, tota la comunitat i tot el treball des de la perspectiva de la missió”.
 
Veure'n més
 
HOMILIES I LECTIO DIVINA |
Diumenge XVI de durant l’any
 
19 de juliol
Calendari claretià
Jaume el Major, Apòstol i compatró
 
25 de juliol
 
Bon estiu!

L'estiu és temps de desaccelerar, de valorar i de projectar. “He de donar moltíssimes gràcies a Déu per haver-me proporcionat tan bons companys”, deia el pare Claret. Amb aquest agraïment de fons us desitgem molt bon estiu. D’aquí a unes setmanes reprenem els enviaments setmanals del butlletí. Podeu seguir les novetats dels claretians de Catalunya a través del web de la província de Sant Pau i a les nostres xarxes socials.
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya