“M’anima molt llegir el que feren els Apòstols. L’apòstol Sant Pere, en el primer sermó, va convertir tres mil homes, i en el segon a cinc mil. Amb quin zel i fervor predicaria!”
 
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 493. 03/07/2020
 
 
Una visió esperançada per afrontar el post Covid-19
 
“Dins del realisme, traspuen una visió esperançada per afrontar l’etapa del post COVID-19 i ofereixen camins de futur”, va dir el claretià Màxim Muñoz sobre les diferents aportacions del nou llibre de l’Editorial Claret Esperança després de la Covid-19Aquest dimarts s’ha presentat de forma virtual amb la participació de molts dels seus autors. El llibre recull experiències i reflexions per entendre la pandèmia i, sobretot, per oferir una perspectiva d’esperança a la postpandèmia.
 
Veure'n més
 
Preinscripcions obertes a la catequesi
 
Des d'ara i fins el 7 de setembre ja es poden fer les preinscripcions a la catequesi interparroquial del Cor de Maria i Sant Tomàs d'Aquino, al barri de Gràcia de Barcelona. Un servei conjunt que proposa el camí d’humanitat i d’humanització de Jesús i que es troba recollit en l’Evangeli. Passat l'estiu els interessats rebran un correu amb més indicacions.
 
Veure'n més
 
 
Nova crida a col·laborar amb els claretians de l’Índia
 
Els mesos de confinament han impedit les activitats destinades a recollir fons per a aquest projecte. Durant aquest curs els Claretians de Catalunya, a través de la ONG Enllaç Solidari, col·laboren amb els claretians de l’Índia en la construcció d’un centre educatiu per a infants i adults (especialment dones) del grup dels Dalits. El projecte estarà obert fins a finals de juliol.
 
Veure'n més
 
Claret publica ‘Hem perdut alguna cosa?’ de Picanyol
 
Conegut com Picanyol, un dels noms cabdals del còmic en català. Josep Lluís Martinez Picañol acaba de publicar Hem perdut alguna cosa? (Editorial Claret). Una crida a la recerca dels valors perduts, a recuperar l’esperança i fa una ferma reivindicació de la cultura. Picanyol cita a Charles J. Chaput en el pròleg: “Estem contribuint a crear una cultura que vol inventar-se la seva pròpia veritat, tan mal·leable com ho exigeixin els nostres desitjos.”
 
Veure'n més
Meritxell Vallvey, alumna del Claret Barcelona, premiada pel treball de recerca 'Els plàstics en el medi marí'
 
És alumna de 2n de Batxillerat i ha obtingut el 3r premi  dels Premis Santander-UB de Treballs de Recerca de Batxillerat de la Facultat de Ciències de la Terra. Gran aficionada al mar i a l'ecologia, ha dedicat la seva recerca a fer un estudi de la qualitat de les platges.
 
Veure'n més
 
 
VÍDEO | “Malgrat els meus límits i dificultats, Déu m'estima”
 
El claretià Sarin John, nascut a Kerala, a l'Índia, explica en aquest vídeo què l'ha marcat més de la congregació. Assenyala l'obertura per anunciar l'Evangeli al món i la vida en comunitat. “Em sostè saber que jo també soc fill de Déu”, apunta en el seu relat vocacional des de Pamplona.
 
Veure'n més
 
HOMILIES I LECTIO DIVINA |
Diumenge XIV de durant l’any
 
5 de juliol
Calendari claretià
Mor del pare Maroto, Superior General
 
11 de juliol
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya