“Abans de dinar diré: Senyor, menjo per a tenir forces i servir-vos millor. Abans d’anar a dormir: Senyor, ho faig per a reparar les forces gastades i servir-vos millor, perquè Vós així ho heu ordenat. Si estudio ho faig per a conèixer-vos, més estimar-vos i servir-vos i per a servir i ajudar més el meu proïsme”.
 
Sant Antoni Maria Claret, 1861
 
Butlletí 493. 26/06/2020
 
 
Claret presenta el llibre ‘Esperança després de la Covid-19’
 
Aquest dimarts 30 a les sis de la tarda l’Editorial Claret el presentarà en línia el llibre Esperança després de la Covid-19. L’obra recull la visió esperançadora de diversos autors provinents d’àmbits molt diversos en referència a la situació actual que estem vivint. Han participat en el llibre Jesús Ballaz, Enric Benavent, Margarita Bofarull, Míriam Díez, Juanjo Fernández, Sònia Fuentes, Eduard Ibáñez, Tomàs Molina, Josep Otón, Peio Sánchez i Lluís Serra. Part dels beneficis del llibre aniran a Càritas Catalunya.
 
Veure'n més
 
L’esplai del Casal Claret prepara les colònies d’estiu a Llinars del Vallès
 
Tot hi el repte que suposa tirar endavant unes colònies d'aquestes característiques, adoptant totes les mesures de seguretat i prevenció necessàries, l'equip d'educadors estan convençuts que els infants i adolescents s'ho mereixen i que aquestes són una molt bona oportunitat per a tots.
 
Veure'n més
Jesús Renau recorda el jesuïta Raimon Algueró en un nou llibre de Claret
 
Raimon Algueró va tractar durant la seva vida una quantitat immensa de persones, de totes les edats i condicions. El llibre, coordinat per Jesús Renau, dona veu a molts dels seus companys. N’expliquen anècdotes, activitats i divertides històries d’uns anys de molta fraternitat i grans canvis en la societat i en l’Església. Alguns el defineixen com “un jove entranyable, bon company, excursionista, fort i constant, organitzat, senzill, servicial, molt treballador i un xic murri.”
 
Veure'n més
 
 
Com afectarà la pandèmia les entitats de Gràcia Solidària?
 
Els participants de la darrera assemblea han comentat com l’actual pandèmia afecta i afectarà cada una de les seves entitats. Entre elles, Enllaç Solidari, que ha explicat com el Covid-19 afecta el projecte d’apadrinaments, especialment a São Miguel do Guaporé, on els contagis van augmentant. Segons el butlletí de la Secretaria de Salut de l’Estat de Rondônia del dia 23 de juny ja hi ha 686 casos confirmats.
 
Veure'n més
 
Hi tornarà a haver dones diaconesses?, per Pere Codina
 
Si en el passat hi va haver diaconesses, és possible que n’hi torni a haver en el futur. Avui dia, el papa Francesc ha obert la porta a l’estudi d’aquesta possibilitat. Per què tants eminents cardenals i bisbes –i molts laics i laiques– s’intranquil·litzen? Amb l’autoritat que té, el papa hauria pogut signar un decret i tancar definitivament el tema. Però amb molt d’encert i tota la prudència ha decidit crear una comissió…
 
Veure'n més
La porta oberta, per Joan Font
 
La porta oberta és signe d’acollida, i més, si hi ha algú per atendre el visitant. És donar pas i no posar entrebancs; és una invitació a entrar en comunió amb el Senyor. A les tardes, ja som al despatx, la qual cosa facilita l’acollida de qualsevol que tingui necessita de documents o d’atenció personal. Sí, darrere la porta oberta sempre hi la benvinguda.
 
Veure'n més
 
 
VÍDEO | “No canviaria res per l'experiència missionera”
 
El claretià salvadorenc Juan José Gutiérrez explica en aquest vídeo que la prioritat de la congregació a Centre Amèrica és potenciar l'estudi acadèmic alhora que l'acció missionera, de proximitat amb els pobles camperols i indígenes. Sobre la nova província de Sant Pau valora que sigui una experiència “intercultural i intergeneracional”.
 
Veure'n més
 
HOMILIES I LECTIO DIVINA |
Diumenge XIII de durant l’any
 
28 de juny
Calendari claretià
 
 
Sants Pere i Pau, Apòstols i compatrons
 
29 de juny
 
Sant Tomàs, Apòstol i compatró
 
3 de juliol
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya