­
23 juni 2020
Hierbij de nieuwsbrief van de Berichten van de Brink. Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons op TwitterFacebook of Instagram.
 
 
Vrijdag 26 juni geen
dienstverlening in stadhuis!
 
Vrijdag 26 juni is er geen dienstverlening in het stadhuis. Alle balies in de hal zijn gesloten. De gemeente is telefonisch niet bereikbaar. Het Milieupark
is geopend en uw afval wordt opgehaald
.
PrO Assen reikt eerste diploma uit
 
Dinsdag 16 juni was een bijzondere dag voor een aantal leerlingen van PrO Assen en speciaal voor Niels Kors. Want vorige week kreeg hij zijn diploma overhandigd door wethouder Bob Bergsma en directeur van PrO Assen Willemijn van der Laan. Voor eindexamen-leerlingen van de middelbare school een heel normale gebeurtenis. Maar voor leerlingen uit het praktijk-onderwijs niet.
 
Lees verder
Ondertekening sportakkoord
 
Het Asser Sportakkoord wordt getekend in de Nationale Sportweek, tenzij de corona maatregelen dit gaan verhinderen. De Nationale Sportweek start vrijdag
18 september en eindigt zondag 27 september. Vorig jaar was gemeente Assen hiervan de “host-city”. Dit jaar is dit gemeente Emmen.
 
Lees verder
Fietspaden in Assen nog veiliger
 
De gemeente Assen gaat met lijnen op de fietspaden fietsers attent maken op obstakels op het fietspad. Dit is één van de maatregelen om de fietsroutes veiliger te maken. De werkzaamheden voert de gemeente voor
de zomervakantie uit.
 
Lees verder
Webinar: stap voor stap je huis verduurzamen
 
Vraag jij je af wat logische stappen zijn om je huis te verduurzamen? En waar je moet beginnen? Tijdens het webinar ‘Stap voor stap je huis verduurzamen’ neemt
energiespecialist Maarten den Ouden je op een leuke en interactieve manier mee in de verschillende stappen. Het webinar is op dinsdag 30 juni om 20.00 uur.
 
Lees verder
Gemeente Assen geeft het door!
 
‘Geef het door’ is een samenwerking van de twaalf
Drentse gemeenten. Samen hebben ze het doel om zo
weinig mogelijk restafval over te houden. En om dus
zoveel mogelijk afval opnieuw te gebruiken. Iedereen heeft dagelijks met afval te maken. Door uw afval goed te scheiden, kunnen ze veel afval opnieuw gebruiken om nieuwe producten van te maken. Doe ook mee en geef het door!
 
Lees verder
Tip van de week: Knallende klussen?
 
Sinds de corona maatregelen van kracht zijn, spenderen we met z’n allen meer tijd thuis. Voor velen van ons betekent dit: klussen! Vooral de grotere klussen zijn aantrekkelijk om nu aan te pakken. Het is daarbij wel belangrijk om dit veilig te doen. Smokey heeft enkele tips om te zorgen dat uw klus niet een letterlijke knaller wordt.
 
Lees verder
DNK Theater weer geopend
 
Na ruim drie maanden gesloten te zijn, opent DNK Theater weer de deuren van haar grote zaal. Tot 1 september programmeert zij drie reeksen voorstellingen in de grote zaal om bezoekers in een bijzondere en veilige sfeer weer van theater te laten genieten.
 
Lees verder
Mijn Buurt Assen
 
Ook is als pdf bijgevoegd een speciale pagina van Mijn Buurt Assen.  
Informatie gemeenteraad
 
De eerstvolgende raadsvergadering is op donderdag 2 juli om 19.00 uur. U kunt dit alleen online volgen via gemeenteraad.assen.nl. De agenda bekijkt u via onderstaande button.
 
Lees verder
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube
 
 
© 2020 assen
 
 
This email was sent to
You received this email because you are registered with assen
 
 
SendinBlue