“Maria Santíssima va tenir de mi una especialíssima providència i em tenia com un fill molt mimat; no pels meus mèrits, sinó per la seva pietat i clemència”
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 468. 02/01/2020
 
 
Dimecres 1 de gener neix la Província Claretiana de Sant Pau
 
La celebració d’inici de la Província de 'Sanctus Paulus' tindrà lloc dissabte 4 de gener a les dotze del migdia al Santuari del Cor de Maria de Barcelona. El superior general, Mathew Vattamattam, presidirà l'eucaristia i el pare Ricard Costa-Jussà, acompanyat del seu equip de govern provincial, prendrà possessió del càrrec de Superior Major de la Província de Sant Pau. La celebració és oberta a tothom.
 
Veure'n més
 
Preguem junts per la nova província de Sant Pau
 
Amb motiu del naixement de la nova Província Claretiana de Sant Pau, l’Equip de Govern Provincial insta a totes les comunitats, en aquest “néixer de nou”, a realitzar un gest senzill, de pregària, durant el mes de gener, sabent-se units en comunió.
 
Veure'n més
Ricard Costa-Jussà: “Fem el Senyor trobadís per molts altres”
 
Amb la felicitació de Nadal, el pare provincial dels missioners claretians de Catalunya, Ricard Costa-Jussà, recupera la carta apostòlica Admirabile signum del papa Francesc sobre el significat i el valor del pessebre.
 
Veure'n més
Mathew Vattamattam: “Sigueu un pessebre viu per Crist!”
 
El missatge de Nadal del superior general dels missioners claretians, Mathew Vattamattam, convida a meditar sobre com la vida del pare Claret es va convertir en un autèntic pessebre pel Verb encarnat.
 
Veure'n més
Sant Antoni Maria Claret, en la vida del claretià Antoni Daufí
 
El claretià Antoni Daufí ha compartit la seva trobada amb el pare Claret amb el Centre d’Espiritualitat Claretiana. El CESC ho recull a la secció ‘Companys de camí‘. Descriu el fundador dels claretians com “una gran persona, propera, amable i d’una gran qualitat espiritual i humana”.
 
Veure'n més
Agenda
4 de gener, celebració de l'inici de la nova província de Sant Pau
 
L'eucaristia tindrà lloc a les dotze del migdia a l'església de l'Immaculat Cor de Maria, al número 47 del carrer Sant Antoni Maria Claret de Barcelona. La celebració serà oberta a tothom.
9 de gener, inauguració dels nous espais d’educació infantil del Claret Valls
 
El proper dijous 9 de gener a les 11 del matí el Col·legi Claret Valls inaugura els nous espais d'educació infantil.
Diumenge II després de Nadal. 5 de gener
 
Homilies-Lectio Divina
Calendari claretià: Climent Serrat
 
6 de gener
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2019 Claretians de Catalunya