Tuinbeurs Hex in België
 
 
Om te beginnen wil ik laten weten dat ik het fijn vind dat veel mensen ons wisten te vinden in de afgelopen maanden, via onze nieuwsbrief, website, facebook of telefoon. Dat heeft er voor gezorgd dat we ook zonder onze verkoop op tuinbeurzen Kopersporen draaiende hebben kunnen houden!
Ik hoop dat jullie ons zullen blijven vinden!
 
Nazomer tuinbeurs:
Hex Garden Festival
Na deze periode zonder tuinbeurzen, gaan we dit weekend weer voorzichtig van start bij de Plantendagen op het Hex Garden Festival in België.

Tijdens deze beurs is het snoeischaaronderhoud bij ons ook weer mogelijk. Dus neem je snoeischaar mee!
Weet je al welk gereedschap je graag wilt kopen bij ons, laat het ons weten, dan reserveren we dat alvast voor jou.
Heb je een specifiek (reserve-)onderdeel van een stuk gereedschap nodig? Mail dan even vóór donderdag, dan zorgen we dat we dat meenemen.

Hex Garden Festival en Covid-19. 
In nauwe samenwerking met de gemeente heeft de organisatie van Hex kunnen besluiten om de plantendagen wél door te laten gaan. Daarbij worden alle voorgeschreven voorzorgsmaatregelen in acht genomen. Het wordt aangeraden online tickets te bestellen, dit is goedkoper € 9,50 ipv € 11,00 aan de kassa. Bij de tickets vind je ook meteen meer informatie over de voorzorgsmaatregelen tijdens de plantendagen.
Openingstijden: vrijdag 11 tot en met zondag 13 september 10.00 tot 18.00 uur.
 
Hex Garden Festival
Vrijkaarten Hex
Mail ons!
 
Vrijkaarten
We hebben 4 vrijkaarten voor het Hex Garden Festival om weg te geven. Wil je hier graag kans op maken? Mail ons dan, we geven ze weg aan de eerste mailer.
 
Vrijkaarten Hex
Wist je dat?
Antiviruswerking van koper
Koper wordt al van oudsher ingezet bij het bestrijden van ziekten. Water werd bijvoorbeeld opgeslagen in koperen kannen en vaten. Koper kan een goede bijdrage leveren aan het beperken bij verspreiding van virussen en bacterien. Virussen overleven namelijk veel kortere tijd op koper in vergelijking met andere materialen. Het gebruik van koperen handvatten, deurknoppen, trapleuningen, kraanknoppen op plekken waar veel mensen deze aanraken kan dus helpen!
 
Koperen gieter
 
Groeten,
Henny Schalen
 
www.kopersporen.nl
info@kopersporen.nl
+31 (0)592 319402
 
 
Facebook
Instagram
 
 
© 2020 Kopersporen
 
 
Je ontvangt deze e-mail omdat je met het e-mailadres {EMAIL} geregistreerd staat bij Kopersporen.