Gestopt met werken en klaar voor de winter? Lees hier alles over 2019.
 
 
Nieuwsbrief oktober 2019
 
Facebook
Twitter
Instagram
 
 
Hallo! Wat leuk dat je deze nieuwsbrief leest! Dit keer nemen we je mee door ons jaar van 2019. Wil je reageren op deze nieuwsbrief? Stuur ons dan een berichtje via de contactpagina 

Groeten, Henny Schalen
 
Ons
Voorjaar
In mei 2019 ben ik gestopt met mijn andere baan als secretaresse. Nu kan ik meer tijd besteden aan Kopersporen, zoals het verzorgen van bestellingen van het gereedschap via onze webshop en de verschillende tuinbeurzen waar we jaarlijks naar toe gaan. Maar ook heb ik nu meer tijd voor andere dingen waar ik voorheen weinig aan toe kwam: de natuur, fietsen, kleinkinderen en het verwerken van de oogst uit de tuin bijvoorbeeld.
Onze 
Zomer
Net als eerdere jaren gingen we deze zomer naar Oostenrijk op familiebezoek, en op werkbezoek bij PKS Kupferspuren. We wisselden weer ervaringen en ontwerpideeën uit met Susi en Johannes Stadler, zij zijn met een Duits woord de 'Herstellers' van het PKS bronzen tuingereedschap. Zij ontwerpen, maken en distribueren het gereedschap. In de vele jaren dat we nu met Susi en Johannes samen werken zijn zij voor ons niet alleen maar de 'fabrikant' van het gereedschap, maar inmiddels ook fijne vrienden geworden!
Ons
najaar
In oktober hebben we onze laatste twee beurzen van 2019. Eerst genieten we op 11, 12, en 13 oktober weer op Beervelde in België. We houden van het park waar het plaatsvindt, de gedrevenheid van de standhouders en het enthousiasme van het publiek. We slijpen gratis snoeischaren en leren elke keer weer iets nieuws van de vragen die onze klanten aan ons stellen. 
Op 26 oktober van 15.00 tot 18.00 uur zijn we aanwezig bij 'Het inwinteren' op de Naoberhoeve in Echten (Drenthe). De Noaberhoeve is een zorgboerderij, waar producten van het eigen land worden verkocht. Tijdens het inwinteren wordt de oogst verkocht die je in de winter kan bewaren, zoals pompoenen, aardappelen, kolen, knollen, uien en winterpenen.
Nu de meeste oogst geoogst is, is het ook tijd om je gereedschap te onderhouden. Joop geeft op deze dag uitleg over goed snoeischaaronderhoud, en kan je je snoeischaar laten slijpen. 
 
Onze tuinbeursagenda
Onze
winter
De winter is het seizoen voor onderhoud en voorbereiden voor het volgende seizoen, op vele manieren. We onderhouden ons gereedschap, leren anderen over gereedschapsonderhoud tijdens workshops. We lezen ook boeken over tuinieren en denken na over wat we volgend jaar bij ons in de moestuin planten. Ook is de winter het seizoen van het inpakken: cadeautjes voor vrienden en familie; maar ook de geschenken die onze klanten voor elkaar kopen! Want elk jaar worden er weer veel mensen verwend met een prachtig stuk bronzen gereedschap. 
 
Geschenk pagina
 
 
info@kopersporen.nl
+31 (0)592 319402
 
 
Facebook
Twitter
Instagram
 
 
© 2019 Kopersporen
 
 
Je ontvangt deze e-mail omdat je met het e-mailadres {EMAIL} geregistreerd staat bij Kopersporen. 
 
Sent by
SendinBlue