­
14 april 2020
Hierbij de nieuwsbrief van de Berichten van de Brink. Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons op Twitter of Facebook.
 
Snel naar
 
Voorzorgsmaatregelen bezoek stadhuis
 
Voor uw eigen gezondheid en die van onze bezoekers en medewerkers vragen wij u het volgende:
- U kunt alleen op afspraak langskomen voor dringende zaken. Voor een afspraak belt u met 14 0592

 - Kom indien mogelijk alleen. Kom alleen met meer personen als dat noodzakelijk is voor uw afspraak.
-Kom vijf minuten voordat uw afspraak gepland staat. Zo vermijdt u zoveel mogelijk contact met andere bezoekers.
- Houd 1,5 meter afstand tot onze medewerkers en andere bezoekers.

 
Lees verder
Supermarkten tijdelijk zondagochtend open
 
Supermarkten in Assen mogen tijdelijk ook op zondagochtend hun deuren openen van 9.00 tot 12.00 uur. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders van Assen besloten. Ook mag de Sligro tijdelijk consumenten ontvangen in hun winkel.  
 
Lees verder
Lijst ondertekenaars Asser sportakkoord groeit 
 
Het Asser sportakkoord geeft aan waar de komende tien jaar op het gebied van sport en bewegen het accent in Assen komt te liggen. Steeds meer (sport)organisaties, verenigingen, instellingen, zorgaanbieders, scholen en enthousiaste inwoners van Assen ondertekenen het sportakkoord. 
 
Lees verder
Met S T A Y P O S I T I V E de dag door
 
Omdat we door de coronamaatregelen onze dag anders moeten invullen dan we gewend zijn, heeft Vaart Welzijn het weekprogramma ‘Let’s StayPositive’ bedacht. Het staat boordevol tips en geeft iedere dag een activiteit om mee bezig te zijn. Het is voor iedereen. Doet u mee?  
 
Lees verder
Tip van de week: vogels kijken 
 
Nu wij meer tijd thuis doorbrengen, zijn we meer in onze tuin of op ons balkon. We krijgen minder prikkels en kijken daarom meer om ons heen. Zo is vogels kijken en er naar luisteren een leuke afleiding. Maar hoe heet die vogel? Hoe onderscheid ik een pimpelmees van een koolmees, een ringmus van een huismus? 
 
Lees verder
Tekenwedstrijd energietuin Asen levert mooie ideeën op 
 
Milou, Moesa en Vere zijn de winnaars van de ontwerpwedstrijd ‘Teken jouw energietuin!’. Zij maakten alle drie bijzondere ontwerpen voor de energietuin van de toekomst. Christiaan Teule van de Natuur en Milieufederatie Drenthe is enthousiast over de ontwerpen.  
 
Lees verder
Rectificatie bewaarexemplaar corona maatregelen
 
In het bewaarexemplaar over maatregelen tegen corona dat op 7 april in de Berichten van de Brink is afgedrukt, is twee keer een webadres niet juist weergegeven. Onder ‘Need information in another Language?’ moet de juiste URL zijn www.vluchtelingenwerk.nl en ww.government.nl/corona. Het bewaarexemplaar kunt u met deze juiste verwijzing nog eens lezen. 
Informatie gemeenteraad
 
De eerstvolgende raadsvergadering is op donderdag 23 april om 19.00 uur. U kunt dit alleen online volgen via gemeenteraad.assen.nl. De agenda bekijkt u via onderstaande button (foto: Marcel J. de Jong).
 
Lees verder
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
 
 
© 2020 assen
 
 
This email was sent to
You received this email because you are registered with assen
 
 
SendinBlue