ACUDAM
 
 
       e-mail             social
 
EL FULL INFORMATIU
JULIOL DE 2020
núm.93
 
👋 Benvolgut/da,

Et lliurem la versió digital de "EL FULL INFORMATIU" del mes de JULIOL.

Algunes de les notícies que trobaràs en aquesta edició són:
- La celebració de l'Assemblea General.
- ACUDAM Informa - Memòria 2019.
- Habitatges dia a dia. 
- I més novetats...

🧐 Fes un cop d'ull i coneix de primera mà què es cou a l'ACUDAM.

Esperem que us agradi!

Fins aviat,
ACUDAM.
 
 
 
 
 
ACUDAM CAPGIRA EL RESULTAT ECONÒMIC I ESTABILITZA ELS COMPTES DE L'ANY 2019

El passat divendres 31 de juliol es va celebrar l'Assemblea General Ordinària de l'entitat on es van aprovar els comptes econòmics de l'any 2019 que han capgirat el resultat negatiu viscut l'any anterior. 
 
I és que el 2018 es va realitzar el tancament econòmic amb un dèficit de 
206.995,62 €. Amb esforç, reorganització i la implementació de noves accions ACUDAM ha pogut assolir per l’any 2019 un tancament econòmic amb un excedent  de 34.826,29 €. Aquest excedent permetrà en part fer front al dèficit obtingut l’any 2018.

L’Assemblea es va celebrar al Taller ACUDAM sota un seguit de mesures i normes de prevenció que tenien per finalitat garantir el benestar de les persones assistents. L'actual situació de crisi sanitària va fer que l'afluència de persones sòcies fos menor que en altres celebracions. Tanmateix, hi van participar una trentena de persones.

En l’assemblea, entre d’altres, va tenir lloc l’aprovació de l’actuació de la Junta Directiva, la presentació dels comptes i l'aprovació d’aquests corresponents a l’exercici 2019 i l’aprovació del pressupost de l’Associació per a l’exercici 2020.
 
 
 
 
 
Publiquem de forma digital (PDF) la memòria anual de l'entitat "ACUDAM Informa" (any 2019). Aviat també la podrem gaudir en format paper i serà lliurada a les persones sòcies de l'ACUDAM, les entitats i les administracions col·laboradores amb la nostra organització.
ACUDAM Informa és la publicació que recull les xifres i les informacions més destacades de l'any. Com en les últimes dues edicions, es realitza en suport en A4 desplegable. Es realitzarà una tirada d'uns 800 exemplars gràcies a la Diputació de Lleida mitjançant el seu servei d'impremta. La publicació gaudeix del patrocini de Nufri, Konvex i Federòptics Roure.
 
 
DESCARREGAR ACUDAM INFORMA 2019
 
 
 
HABITATGES, DIA A DIA 
 
Amb l'arribada de l'estiu s'han adaptat les activitats que els residents desenvolupen al servei. I també per combatre la calor s'ha començat a fer ús d'un dels recursos estiuencs més valorats, la piscina d'Habitatges que és utilitzada per grup reduïts i sota la supervisió en tot moment de professionals d'atenció directa. Us deixem un recull de les darreres activitats al servei.
 
 
 
Passejades terapèutiques a la Residència. 
 
Activitats de diferent tipologia pels residents. 
 
Les dinàmiques espacio-temporals ajuden en el dia a dia de les persones ateses. 
 
 
 
Més d’1.700.000 articles van ser manipulats l’any 2019 pels treballadors i treballadores de la Secció de Manipulats del Centre Especial de Treball de l’ACUDAM.
Hi treballen fins a una trentena de persones i tracten tota mena de producte o envasat que requereixen una manipulació manual.
 
 
 
 
 
REUNIÓ DEL CONSELL DE PARTICIPACIÓ DE L'STO.
 
Va tenir lloc el passat 21 de juliol i es reuneix de forma semestral. És un òrgan de participació i coordinació. Si vols saber més sobre la seva finalitat i el seu funcionament accedeix en aquest enllaç.
 
FORMACIÓ: "CUIDAR ALS QUI CUIDEN". 
 
Professionals de l'entitat varen participar en diferents sessions formatives a càrrec de la psicòloga Pilar Mariné. Les sessions se centraven en la gestió d'emocions en temps de covid.
 
 
Els i les joves que participen del Camp de Treball Local de Mollerussa van poder conèixer una mica millor a l’ACUDAM mitjançant una xerrada informativa. Se’ls va explicar la finalitat i la tasca que desenvolupa la nostra entitat. El camp de treball està organitzat i gestionat per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Mollerussa.
 
A principis de juliol va tenir lloc l'auditoria interna ISO 9001-2015 dels serveis d'atenció a les persones. L'objectiu de l'ISO és que aquests serveis puguin disposar d'una acreditació oficial en relació amb la seva qualitat. L'acreditació permet una millora continuada dels serveis. A principis de setembre tindrà lloc l'auditoria externa.
Tornem a compartir amb vosaltres el darrer Breu de l’ACUDAM que porta per títol “Jaume Flaquer, un voluntari amb molta corda”. En aquest breu que pren forma d’entrevista, permet conèixer una mica al Jaume, que als seus 84 anys encara continua fent tasques de voluntariat a la nostra entitat.
 
La situació al territori lleidatà tendeix a la baixa pel que fa al nombre de casos positius de Covid-19. És ara, quan es relaxa la situació que cal continuar complint més que mai les normes i mesures de prevenció, sigui professionalment o personalment. Cal continuar mantenint la distància de seguretat, utilitzar sempre que sigui requerit la mascareta i fer ús de les pautes higienicosanitàries. No hem d'abaixar la guàrdia. Per tu, per tothom.

Acabeu de passar un bon estiu.
ACUDAM.
 
2020, 45è aniversari de l'ACUDAM
 
Som una entitat sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública que es va crear l’any 1975 per iniciativa de mares, pares i famílies de persones amb discapacitat intel•lectual.
La nostra missió és proporcionar els serveis i els suports necessaris perquè cadascuna de les persones amb capacitats diferents pugui desenvolupar una vida de qualitat i el més autònoma possible. És també part de la nostra missió donar suport a totes les famílies de les persones ateses.
 
FES-TE SOCI /SÒCIA
 
ACUDAM
C/ Ferrer i Busquets núm.2
25230 MOLLERUSSA
www.acudam.org 
          e-mail         
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube
 
 
Aquest correu ha estat enviat per ACUDAM
Si ho desitges, pots donar-te de baixa 
 
 
Enviado por
SendinBlue
 
 
© 2020 ACUDAM
Responsable: ASSOCIACIÓ COMARCAL URGELL D'AJUDA AL MINUSVÀLID (ACUDAM).
Finalitat: Gestionar la relació contractual i les comunicacions que es puguin mantenir amb el personal de l'entitat i anàlisi del perfil del candidat en cas de recepció de currículums.
Base de legitimació: Interès legítim. Relació contractual en el cas de clients.
Destinataris: No s'enviaran les dades a tercers. En el cas de clients es poden enviar les dades a tercers sempre que sigui necessari per la prestació del servei.
Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació o portabilitat a l’adreça dpd@acudam.com, adjuntant còpia del DNI. Per més informació, pot consultar la nostra política de privacitat.