NKV
 
 
Beste leden,
 
Eindelijk ziet het er naar uit dat het warmer gaat worden en dat betekent dat voor velen het kitesurfseizoen weer kan beginnen, na een lange koude winter. Let wel op het water is nog erg koud dus kleed je goed, ga niet te ver uit de kust en blijf in de buurt van je buddy!
 
In maart hadden we onze jaarlijkse ledenvergadering op de Hiswa, waar we ook een NKV stand hadden. Een prima bijeenkomst waarin het bestuur verslag deed over 2017, de plannen voor dit jaar uit de doeken deed en waar de voorzitter ook gebruik maakte van de gelegenheid om zijn dank uit te spreken aan alle bestuursleden en vele vrijwillige commissieleden en spotbeheerders die zich belangeloos in hun vrije tijd inzetten voor de kitesurf-community in Nederland. Tevens sprak hij zijn dank uit voor tomeloze inzet en het enthousiasme van onze part-time betaalde regiocoördinator Hans van der Hulst.
 
Wij bespraken ook enige vacatures: wij namen onder hartelijke dankzegging afscheid van ons bestuurslid veiligheidszaken Dave Ottelé, die meer tijd wil besteden aan het verder opbouwen van zijn eigen kiteschool. De functie van veiligheidscommissaris is overgenomen door Steph Zaat, die tot dan in het bestuur de functie van regiocommissaris vervulde. Hierdoor is een vacature ontstaan voor regiocommissaris in het bestuur. Wil je op bestuurlijk niveau bijdragen aan het openhouden van spots en heb je interesse en belangstelling voor openbaar bestuur, kijk hieronder voor de links naar de vacatures!
 
En heb je meer in het algemeen belangstelling om als commissielid de NKV ondersteunen, laat het dan ook weten! We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers voor spotbeheer, communicatie, veiligheid, almede vrijwilligers met kennis van recht en openbaar bestuur.
 
De ledenvergadering is verder akkoord gegaan met het voorstel van het bestuur om de professionele (betaalde) regio-coördinatie uit te breiden van 16 naar 24 uur per week; waarschijnlijk in te vullen met een tweede part-time regiocoördinator. Heb je mogelijk interesse in deze deeltijdfunctie of denk je iemand te weten, kijk dan even op de NKV website en meld je bij Bouke via penningmeester@kitesurfvereniging.nl of bij René via voorzitter@kitesurfvereniging.nl. Hoort zegt het voort!
 
De bestuurspresentatie van de ledenvergadering alsmede het financieel verslag over 2017, de begroting voor 2018 en de concept-notulen van de ledenvergadering kan je terugvinden op de “Besloten Pagina’s” in “Inloggen Mijn NKV” van de NKV website waar je als lid op kan inloggen.
 
Vacatures!
 
Op dit moment staan er twee vacaturse open:
- Regiocoördinator NKV (loondienst)
 
 
Jump Open 2018!
 
24 maart heeft de NKV bij Natural High een safetyclinic mogen organiseren. Ook een safetyclinic bijwonen? Op 20 mei aanstaande organiseert de NKV in samenwerking met Jumpteam Scheveningn een Jump Open! Hier geven wij onder andere safetyclinics! Zie het facebook evenement voor meer informatie.
 
NK jeugd freestyle
 
Yes, NK Jeugd Freestyle is Powered by Northkiteboarding & ION! De eerste inschrijvingen zijn al binnen. Check de data en de inschrijving hier: https://www.nederlandsekitesurfvereniging.nl/nvwk/wedstrijden/
 
Spotinfo
 
Marina Muiderzand
 
Informatief spot filmpje over Marina Muiderzand! Klik hier
Wijk aan Zee
 
Informatief spot filmpje over Wijk aan Zee! Klik hier
 
Gezocht! Spotbeheerder Urk
 
Gezocht: NKV-spotbeheerder van Urk voor Urk
Er liggen mogelijkheden een officiele kitespot op Urk te realiseren. Er moet dan door belanghebbende kiters, locale politiek/overheid samen met NKV energie in gestopt worden. Als jij je schouders eronder wilt zetten, neem dan contact op met Hans van der Hulst, regiocoordinator NKV @regiocoordinator@kitesurfvereniging.nl.
 
 
Nederlandse Kitesurf Vereniging
Poseidonsingel 10
1363TR Almere
Secretaris@kitesurfvereniging.nl
Facebook