Kijk mee met onze mooiste momenten van de afgelopen tuinbeurzen; Vaderdag; en een hele speciale kookboek-tip.
 
Kopersporen homepagina
 
Nieuwsbrief juni 2018
 
Facebook
Twitter
Instagram
 
BLOG: Terugblik op
mooie momenten 
 
Fietstocht
Achter de schermen: dit zijn onze mooiste momenten van het afgelopen jaar. ZOMER 2017: Onze camper-bus is trouwe transporter van het bronzen gereedschap naar de beurzen én vakanties. De camper-bus hebben we aangepast, zodat al het gereedschap en de standopbouw iedere keer weer precies past. Ook kunnen we hiermee overnachten tijdens de beurs, en natuurlijk zo nu en dan kamperen en gaan fietsen. De natuur in en vanuit onze bus heerlijk rustig naar de zonsondergang / kabbelende beekjes / sterrenhemel kijken. In augustus 2017 reisden Joop en ik af naar PKS Kupferspuren in Bad Ischl in Oostenrijk ... lees verder.
 
Lees hier verder
 
Tuindagen HEX
8, 9, 10 juni in België
 
HEX beurs
Wij kijken er erg naar uit, want deze editie zijn wij er ook bij! Het kasteel Hex en de kasteeltuinen zijn Europees Cultureel Erfgoed, en met recht, want de tuinen dateren al uit de 18e eeuw, sinds de toenmalige Luikse prins-bisschop deze plek koos om er een 'aards paradijs' te creëren. Het festival op Hex is opgebouwd rond diverse 'groene' thema's en je vindt er tal van standhouders met inspirerende tuinproducten. Extra leuk, gaat u met het hele gezin? De toegang tot 16 jaar is gratis!
Al een keus gemaakt uit ons gereedschap? Bestel dan vóór 6 juni in onze webshop, vink het hokje 'afhalen bij Kopersporen of bij een beurs' aan, dan nemen we je gereedschap mee naar HEX. Zo weten we zeker weten dat jouw favoriete stuk gereedschap straks op de beurs niet uitverkocht is én bespaar je verzendkosten naar België. 
 
Ga naar onze webshop
 
Actueel: 
Vaderdag
 
Felco snoeizaag
Is jouw vader ook de beste? Geef hem dan een bijzondere Vaderdag cadeau! Ons idee? Een snoeischaar of snoeizaag van FELCO met toebehoren, klein handgereedschap of juist de stevige spade Orion, voor 'echte mannen'. Weet je niet goed wat je vader zoekt? Kies dan voor een cadeaubon. Noteer bij je bestelling bij de opmerkingen dat het om een vaderdag cadeau gaat, dan pakken wij het stoer voor je in, zo geregeld.
 
Ga naar onze webshop
 
Boekentip
Mari plukt de dag 
 
Dit keer hebben we een speciale boekentip, namelijk het kookboek van Mari Maris, één van onze tevreden klanten! Vorig jaar in oktober verscheen haar nieuwe boek al: Mari plukt de dag. En wij vinden het prachtig. Het boek begint op 1 januari en eindigt op oudejaarsavond. Het is geschreven als dagboek, met elke dag een verhaal geplukt uit haar leven in Frankrijk én een recept, met de ingrediënten uit eigen tuin of het bos. Zo gaat het boek vanzelf met de seizoenen mee. Een prachtige mix tussen lekker eten, 607 recepten, mooie verhalen, en heel veel goede kook en tuin tips!
 
Ga naar de groeneboekenshop.nl
 
Lokaal geteeld:  
Glutenvrij oergraan
 
Onlangs spraken we tijdens de BIOveg-markt in Assen Feije Dijksterhuis. Laat Feije nu geen onbekende van ons zijn maar eigenlijk wisten we niet precies waar zijn passie nu echt ligt. We vroegen ernaar en hij vertelde ons over het graan Teff. Teff vindt haar oorsprong in Ethiopie, het graan zit boordevol voedingsstoffen, vezels en mineralen (o.a. magnesium, calcium, ijzer, zink, magnesium, koper, selenium). Het is glutenvrij en geschikt voor duursporters vanwege de langzame koolhydraten, de afgifte van energie over wordt dus een lange tijd gedoseerd. Dit graan heeft zo veel voordelen dat Feije en Angéla Dijksterhuis uit het Drentse Hijken het sinds 2002 zijn gaan telen, zij zijn 1 van de 2 Tefftelers in Nederland. Angéla en Feijes missie: Teff in ieder keukenkastje. Zo willen zij een gezonde en bewuste levensstijl voor iedereen promoten. Lokaal geteeld, gezond, én met een missie: daar kunnen wij ons helemaal in vinden. Lees op hun website meer over hun verhaal, producten, recepten, en Nederlands eerste kookboek over Teff geschreven door Angéla en voedingscoach Inge Out-Hoiting.
 
Website Feije en Angéla
 
 
 
Hallo! Wat leuk dat je deze nieuwsbrief leest! Ik laat met mijn nieuwsbrief graag een paar keer per jaar zien welke nieuwe producten we in huis hebben en deel ik andere tips en inspiratie rondom duurzaam tuinieren. Wil je reageren op deze nieuwsbrief? Stuur ons dan een berichtje via de contactpagina 

Groeten,
Henny Schalen
 
www.kopersporen.nl
info@kopersporen.nl
+31 (0)592 319402
 
 
Facebook
Twitter
Instagram
 
 
© 2018 Kopersporen
 
 
Je ontvangt deze e-mail omdat je met het e-mailadres {EMAIL} geregistreerd staat bij Kopersporen. 
 
Sent by
SendinBlue