Dance Promotions
 
Home Events About us
 
A SAFE NEW SEASON AT UDO
 
WE ARE BACK
 
Na een lange tijd te hebben stilgelegen kunnen we niet wachten om opnieuw van start te gaan met ons nieuw seizoen. Maar er zijn een aantal dingen anders dan andere jaren.
 
Met deze mail willen wij jullie alvast een inzicht geven in welke zaken er tijdelijk zullen veranderen met betrekking tot bijvoorbeeld de ticketverkoop, prijsuitreikingen, de vormgeving van de wedstrijd zelf en de algemene maatregelen die wij zullen handhaven.
 
Al onze UDO wedstrijden zullen volledig in 1,5 meter stijl en volgens de richtlijnen van het RIVM plaatsvinden. Voor jullie en onze veiligheid zijn we bezig met het schrijven van een protocol, hierin kun je straks per wedstrijd lezen welke maatregelen wij genomen hebben om, zonder de vertrouwde en gezellige UDO sfeer te vergeten, een veilige omgeving te creëren voor zowel de dansers als de toeschouwers.
 
Let wel dat de maatregelen afhankelijk zijn van overheidsbesluiten en wij hierin te allen tijde zullen meebewegen. Wijzigingen communiceren we ten alle tijden via e-mail. We hopen uiteraard dat al onze geplande events van 2020-2021 kunnen doorgaan.
 
 
THE NEW SAFETY CONCEPT
 
Zoals al eerder genoemd zullen we een aantal wijzigingen moeten doorvoeren in de manier waarop wij normaal onze wedstrijden draaien. Hieronder lees je de belangrijkste wijzigingen.
 
 
DANCERS AND SPECTATORS
 
Dansers en toeschouwers zullen bij binnenkomst van elkaar gescheiden worden. Ook zullen beide een aparte ingang hebben. Per team mag er één begeleider mee backstage. Voor teams t/m 12 jaar mag er een extra begeleider mee backstage. Deze begeleider of coach mag GRATIS mee backstage maar kan tijdens het dansen niet plaatsnemen in de zaal. Hiervoor zullen op de wedstrijden schermen aanwezig zijn om toch het optreden backstage te kunnen bekijken. 
AWARDS CEREMONY 
 
Prijzen voor solo’s, duo’s en teams zullen om en om uitgereikt worden zodat er niet meer dan één solo, duo of team op het podium staat. Bekers worden door de dansers zelf van een dienblad gepakt dat voorafgaand op het podium klaar gezet wordt. Hierdoor minimaliseren we het contact tussen onze vrijwilligers en de dansers.
 
 
TICKETS
 
Van de kaarten die gekocht zijn vorig seizoen hebben we in eerste instantie gezegd dat we deze zouden doorschuiven naar een evenement van komend seizoen of dat je deze kon gebruiken voor een gelijkwaardig event. Door het moeten invoeren van vaste zitplaatsen, waardoor we moeten werken met reserveringen lopen we tegen een aantal grote problemen aan bij het plannen en organiseren van de wedstrijden.
 
We hebben hierdoor de beslissing genomen dat gekochte tickets van vorig seizoen pas vanaf maart 2021 gebruikt kunnen worden voor een gelijkwaardig evenement.
 
Kan je echt niet aanwezig zijn bij een gelijkwaardige competitie volgend seizoen dan kunnen we het geld van de gekochte tickets terugstorten. Vanaf mei 2021 kan je hiervoor dan een aanvraag doen. In het nieuwe jaar ontvangt u meer informatie over hoe u deze aanvraag kunt doen. 
 
 
DANCERS TICKETS
 
De tickets voor dansers kunnen nu al online gekocht worden via dance24.nl. De tickets moeten op voorhand gekocht worden. Er kunnen geen tickets meer gekocht worden aan de deur.

Er zullen dit jaar geen earlybird tickets verkocht worden. Alle tickets voor de kwalificatiewedstrijden zullen dit jaar €15 kosten.
 
 
SPECTATORS TICKETS
 
Tickets voor toeschouwers kunnen ongeveer twee weken voorafgaand aan de wedstrijd via de dansscholen gekocht worden. Dansscholen krijgen binnenkort nog nader bericht over het aantal plaatsen dat zij kunnen verdelen. Deze plaatsen zullen afhankelijk zijn van het aantal inschrijvingen per dansschool. We verzoeken dansscholen om niet gebruikte tickets vroegtijdig aan ons te retourneren om deze door te kunnen geven aan dansscholen die misschien tekort komen.

Ook hiervoor
geldt dat er geen tickets gekocht kunnen worden aan de deur.
 
Tickets worden per tijdsblok verkocht. Dit om zoveel mogelijk personen de kans te geven om naar de wedstrijd te komen kijken. Er zullen dit jaar geen earlybird tickets verkocht worden. Alle tickets voor de kwalificatiewedstrijden zullen dit jaar €15 kosten.
 
 
SEATING SPECTATORS
 
Tijdens de wedstrijden zullen we werken met vaste zitplaatsen. Hierdoor zijn er maar een beperkt aantal tickets beschikbaar per tijdsblok. Tijdens een blok wordt de toeschouwers verzocht om te blijven zitten.
 
Het meebregen van eigen eten of drinken is niet toegestaan voor toeschouwers.
SEATING DANCERS
 
Als dansschool/ team krijg je na binnenkomst een eigen backstage area aangewezen zodat je hier rustig kan opwarmen en eventueel omkleden. 
 
Wel verzoeken we dansers om zoveel mogelijk thuis om te kleden. Dansers mogen wel hun eigen eten en drinken meenemen.
 
 
ILLNESS
 
Als je klachten hebt vragen we je uitdrukkelijk thuis te blijven. Ter compensatie krijg je bij het afmelden exclusieve toegang tot de live stream waardoor je toch aanwezig kan zijn bij de wedstrijd.
 
 
HOW SAFE IS SAFE?
 
 • De wedstrijd zal opgedeeld worden in blokken om de toestroom van bezoekers te reguleren. Na elk blok word de zaal leeg gemaakt en in orde gemaakt voor de nieuwe groep toeschouwers. Ook wordt de zaal gelucht. 
 • De zitplaatsen in de zaal zijn genummerd en tussen de zitplaatsen zijn ruime gangpaden aangelegd. 
 • Algemene ruimtes en toiletten worden regelmatig schoongemaakt en zullen verschillende desinfectiemogelijkheden aanwezig zijn. 
 • Binnen in het gebouw en in de zaal gelden looproutes, deze worden met borden en pijlen aangegeven.
 • Onze vrijwilligers zullen zich op de contactmomenten achter plexiglas bevinden en ontsmetten regelmatig hun handen.
 
 
 
GENERAL RULES CORONA
 
 • Wanneer mogelijk, laat zoveel mogelijk jassen en tassen zonder waardevolle spullen in de auto.
 • Houd ten alle tijden 1,5 meter afstand van personen die niet tot jouw huishouden behoren.
 • Dansers t/m 17 jaar hoeven onderling geen afstand te houden tot elkaar.
 • Tickets voor toeschouwers zijn alleen via de dansscholen beschikbaar, dit i.v.m. het beperkte aantal zitplaatsen en reserveringen.
 • Tickets voor dansers zijn online verkrijgbaar via dance24.nl
 • Houd je aan de hygiëne maatregelen, dit houd in:
  • Ontsmetten van handen bij binnenkomst en vertrek
  • Was je handen na elk toilet bezoek
  • Hoest en nies aan de binnenkant van je elleboog
  • Schud geen handen
 • Zingen en schreeuwen is niet toegestaan, applaudisseren wel.
 • Bij milde verkoudheidsklachten zoals niezen, hoesten, keelpijn of koorts blijf je thuis en krijg je toegang tot de exclusieve livestream. 
 • Als je huisgenoten hebt die koorts hebben, blijf je thuis.
 • Dansers dienen zich zoveel mogelijk voorafgaand aan de wedstrijd thuis om te kleden.
 
 
 
WE HOPE TO SEE YOU AGAIN SOON!
 
Inschrijvingen zijn vanaf nu mogelijkvia onze website! Mocht je hiervoor hulp nodig hebben, aarzel zeker niet om ons te contacteren. We kijken er alvast enorm naar uit om jullie allemaal terug te zien!
 
….UNITED THROUGH DANCE…UNITED WE DANCE…
 
UDO Benelux
Sassenheimseweg 68
5258 HL Berlicum
info@udochampionships.com
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
 
 
This email was sent to
You received this email because you are registered with Dance Promotions
 
 
 
© 2020 UDO BENELUX