Dance Promotions
 
COMPETITION SCHEDULE DANCESTARS
 
 
Dance Stars
 
Na een lange tijd te hebben stilgelegen kunnen we niet wachten om opnieuw van start te gaan met ons nieuw seizoen. We hebben ervoor gekozen om geen wedstrijden in te halen maar te beginnen met een schone lei. Hieronder vind je de data voor het nieuwe seizoen + enkele veranderingen/wijzigingen in het reglement. Verder kan je hier ook nog even een korte uitleg vinden over wat je juist moet doen indien je reeds een ticket had gekocht voor een afgelast event van vorig seizoen. Mocht je hier nog verdere uitleg over willen kan je ons steeds contacteren via mail of telefoon.
We hopen uiteraard dat al onze geplande events van 2020-2021 kunnen doorgaan maar zoals jullie waarschijnlijk wel verstaan zijn we hiervoor
afhankelijk van wat de regering beslist.
 
 
 
THE MUSIC FOR REGULAR SOLO/ DUO & TRIO
 
In de loop van de maand juli zal je de regular muziekjes via onze website kunnen downloaden.
 
PROMOTE TO A HIGHER LEVEL?
 
Je zal op basis van de resultaten van de kwalificatiewedstrijden mogelijk promoveren naar een hogere categorie. Deze nieuwe indelingslijst zal je vanaf 20 augustus kunnen raadplegen op onze website.
 
 
 
COMPETITION SCHEDULE
 
Inschrijvingen zijn mogelijk vanaf 1 september 2020 via onze website! Mocht je hiervoor hulp nodig hebben, aarzel zeker niet om ons te contacteren. Wacht niet te lang met registreren voor een bepaalde competitie als je zeker wilt zijn van jouw plekje.
**De wedstrijd op 12/13 december in Oosterhout voorlopig op twee dagen gepland, dit is onder voorbehoud van het aantal inschrijvingen en de corona maatregelen. Mochten er minder inschrijvingen zijn of de regelingen aanpassen, vindt de wedstrijd enkel op zondag plaats. 
 
MORE INFO ABOUT BOUGHT TICKETS FOR CANCELLED EVENT
 
Alhoewel er sprake is van overmacht, willen we natuurlijk niemand in de kou laten staan. De kaartjes die gekocht zijn zullen dan ook doorgeschoven worden naar hetzelfde evenement van volgend seizoen. Mocht je dan niet kunnen, kan het ook naar een ander gelijkwaardig evenement omgezet worden. Als dit het geval is, graag uiterlijk 10 dagen voor de wedstrijd even mailen met het desbetreffende ticket in bijlage zodanig dat we het voor jou kunnen omzetten naar een ander event tijdens het seizoen 2020-2021. Kan je echt niet aanwezig zijn bij onze competities volgend seizoen dan kunnen we een uitzondering maken en het geld van de gekochte tickets terugstorten. Vanaf mei 2021 kan je hiervoor dan een aanvraag doen via mail naar info@dancestarscompetitions.com. We hopen natuurlijk op jullie begrip dat we de tickets niet hoeven terug te betalen. Op deze manier komt onze organisatie niet in gevaar en kunnen we in de toekomst blijven draaien.
 
 
 
NEW SEASON, NEW RULES
 
Hieronder kan je de nieuwe regels vinden voor het seizoen 2020-2021. Er is heel wat gewijzigd dit jaar. Lees zeker grondig het reglement door… Hieronder vind je een korte opsomming van wat er allemaal is gewijzigd:
  • Nieuwe praktische regels i.v.m. het inschrijven + betalingen
  • Nieuwe kwalificatieregels voor het EK
  • Hedendaags zal op alle kwalificatiecompetities in België aangeboden worden alsook op het BK
  • Herdefiniëring: Open style Urban: Vanaf het moment dat je de foundation styles van hiphop gebruikt in jouw choreo, verwijzen we jou graag door naar een echte hiphop competitie bijvoorbeeld: UDO
  • Nieuwe divisie/categorie: ‘Freestyle Round’
  • Herdefiniëring Duo/Trio categorie
  • Een team bestaat uit min. 4 dansers
  • Registratie bij competitie: graag 1 uur alvorens jouw categorie start aanwezig zijn
  • De muziek uiterlijk inleveren de woensdag voor de competitie
  • Nieuwe indeling van de leeftijdscategorieën
 
NIEUW REGLEMENT
 
 
We kijken er alvast enorm naar uit om jullie allemaal terug te zien STRALEN on stage!
---DARE2SHINE---
.
 
 
Dance Stars Competitions
Sassenheimseweg 68
Facebook
Instagram
YouTube
 
 
This email was sent to
You received this email because you are registered with Dance Stars.
 
 
 
 
© 2020 Dance Stars