“Qui més i més m’ha mogut sempre és contemplar Jesucrist anant d’una població a l’altra, predicant per tot arreu”
 
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 513. 08/01/2021
 
 
L’anuari 2020 dels claretians, un mateix carisma amb vocació global
 
Un 2020 marcat pels 150 aniversari de la mort de Sant Antoni Maria Claret, la commemoració també dels 150 anys de les primeres comunitats a Amèrica des de Santiago de Xile, el compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU i la conversió ecològica que demana el papa Francesc. Així ho recull La Misión Claretiana 2020, l’anuari que publica la Secretaria General dels Missioners Claretians i que mostra l’acció pastoral de la congregació arreu del món.
 
Veure'n més
 
 
 
GALERIA | Nadal claretià 2020
 
Infants que volen assemblar-se a Jesús: Nadal als claretians de Lleida
 
Els claretians Nemesi Solà i Dion Paskalis han concelebrat la missa del Pollet celebrada a la parròquia de Sant Antoni Maria Claret de Lleida-Balàfia. Els veritables protagonistes de la celebració eucarística han estat els nens i les nenes que es preparen per rebre la Primera Comunió; han muntat el pessebre i han reflexionat sobre el simbolisme i el significat de cada una de les peces o figures que hi anaven col·locant.
 
Veure'n més
Els savis d’Orient, més enllà del folklore, per Pere Codina
 
Dels mags, només en parla Mateu, un dels dos evangelistes, l’altre és Lluc, que ens parlen del naixement i infància de Jesús. Sembla com si cada evangeli vagi a la seva i ens expliqui una vida que poca cosa té a veure amb la vida que ens explica l’altre. El que passa és que amb dos relats diferents… ens fan arribar un mateix missatge.
 
Veure'n més
Pregar per a què?, per Joan Font
 
“Padre, quería rezar, pero no sé!” M’ho deia un jove que es va estar una estona assegut i de genolls als primers bancs del Santuari. Vam parlar llargament al meu despatx. No em va explicar la seva vida, però estava bastant atabalat en aquells moments. Vaig pensar que un dia els Apòstols l’hi van fer aquesta pregunta a Jesús i els va ensenyar el Parenostre.
 
Veure'n més
Aniversari del naixement del pare Claret a Sallent 2020
 
El pare Sant Antoni Maria Claret va néixer un 23 de desembre, al número 4 del carrer Clos, a la Vila de Sallent. “Aquí vam néixer”, deia la seva germana gran Rosa, quan ho explicava als seus germans. S'ha fet esment a aquesta efemèride en l’Eucaristia celebrada el mateix dia 23 a l’església de Sant Antoni M. Claret i a la cel·la natal del Sant.
 
Veure'n més
El Centre Claret Girona felicita Nadal amb una postal inspirada en l’obra de Fita
 
Enguany el Centre Pare Claret de Girona ha organitzat un concurs de postals de Nadal, en què hi ha participat gent de totes les edats. La postal guanyadora ha estat dissenyada per Agnès Sitjà i està inspirada en la marededéu que presideix l’església del Cor de Maria de Girona i que és obra de Domènec Fita.
 
Veure'n més
“La meva font d’esperança ha estat haver patit la Covid-19”
 
La superiora de les Missioneres Claretianes a Barcelona, Agnieszka Zagajewska, és la responsable de la Casa d’Espiritualitat. Agnieszka assegura amb un somriure que, tot i les circumstàncies de la pandèmia, que ha patit en pròpia pell, continua vivint plena d’esperança.
 
Veure'n més
Del 24 al 29 de gener se celebra la V Setmana de la Bíblia
 
Aquest 2021 la setmana dedicada a la difusió de la Bíblia porta per lema ‘Sortim a sembrar la paraula’. La Llibreria Claret ha preparat algunes recomanacions per a l'ocasió.
 
Veure'n més
HOMILIES I LECTIO DIVINA |
Baptisme del Senyor
 
10 de gener
Calendari claretià
 
 
Venerable Maria Antònia París, fundadora de les Religioses de Maria Immaculada
 
17 de gener
 
Conversió de Sant Pau
 
25 de gener
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya