“No em cansava mai d’estar-me a l’església, davant de la Mare de Déu del Roser, i parlava i resava amb tanta confiança, que estava ben cregut que la Verge Santíssima em sentia. M’imaginava que des de la imatge davant de la qual pregava, hi havia com una connexió de filferro fins a l’original, que és al cel”
 
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 511. 24/12/2020
 
 
Ricard Costa-Jussà: “Un món casa de tots”
 
El provincial dels Missioners Claretians, Ricard Costa-Jussà, felicita el primer Nadal com a província de Sant Pau. Aquest any transcorregut “en circumstàncies inesperades” per la pandèmia de la Covid-19 ha estat un temps per prendre consciència d'un “món casa de tots i de vides entrellaçades a tots els efectes”. 
 
Veure'n més
 
 
 
Mathew Vattamattam: “Celebrem la proximitat”
 
“El Nadal de 2020 ens troba d'una manera especial, amb moltes restriccions encaminades a allunyar el virus pandèmic i invisible que manté assetjada la humanitat des de fa diversos mesos. En aquest context, celebrarem el Nadal, és a dir, la visibilitat de la presència amorosa de Déu entre nosaltres en la persona de Jesús”. Així obre el seu missatge de Nadal el superior general dels Missioners Claretians, Mathew Vattamattam.
 
Veure'n més
 
Des del Brasil: “Sabem que patiu amb la pandèmia i, malgrat això, no heu deixat d’ajudar”
 
Des de l'ONG dels Missioners Claretians a Catalunya desitgen "un bon i sant Nadal". Agraeixen la col·laboració rebuda durant tot aquest any 2020. I de forma especial pensant en les persones que s’han beneficiat dels diversos projectes de cooperació internacional i "sobretot les famílies que han rebut mensualment l’ajuda del Projecte d’Apadrinaments".
 
Veure'n més
Gràcies, una paraula que ajuda a fer realitat Nadal, per Jesús Sanz
 
Torna Nadal amb el seu l’esclat de llum, de joia, de misteri... Ens hi apropem enmig del silenci d’un cor amatent que, malgrat els contratemps sobrevinguts al llarg de l’any, no vol perdre l’esperança. La pandèmia ens ha fet experimentar la nostra fragilitat en tots els àmbits i per això, ara com mai, necessitem palpar i celebrar l’esperit de Nadal: bondat, tendresa, relació d’amor, abraçada d’afecte i reconciliació.
 
Veure'n més
 
 
Claret recull les advocacions a la Mare de Déu en un llibre
 
Per què la Mare de Déu de les claus de la catedral de Barcelona porta unes claus? On es venerava la santa sandàlia de la Mare de Déu? Aquestes i moltes altres són les tradicions que s’han pogut escoltar a la presentació aquest dilluns del llibre 365 dies amb Maria, editat per l’Editorial Claret. Hi han participat Joan Bové, com a representant de l’Editorial Claret i Àngel Rodríguez, autor del llibre.
 
Veure'n més
 
El paper de la dona a la diòcesi del bisbe Casaldàliga
 
Una Església comunitària, sense jerarquies, amb plena igualtat i sense etiquetes. Aquesta és l’Església que el bisbe claretià, Pere Casaldàliga, va impulsar a la seva diòcesi, São Félix do Araguaia. L’Associació Araguaia i ANSA acaben de publicar cinc breus testimonis de dones que han compartit la fe i la missió evangèlica amb el bisbe Pere.
 
Veure'n més
“Escalf i sororitat”. La felicitació de Nadal del Casal Claret, també en vídeo
 
Des de l'equip del Casal Claret agraeixen l‘ajuda de tantes persones que fan possible els diversos projectes que impulsen a Vic. Desitgen a tothom “un bon Nadal, tranquil, serè i en Pau” i asseguren que el 2021 continuaran “oferint escalf i sororitat a qui ho necessiti!”. Aquest any, amb una felicitació també en vídeo.
 
Veure'n més
El Centre d’Espiritualitat Claretiana demana renovar l’esperança per Nadal
 
El pare Claret va publicar a Barcelona el 1847 aquest dibuix nadalenc en el seu famós llibre Camí Dret. I és amb aquesta imatge del naixement de Jesús que l’equip del Centre d’Espiritualitat Claretiana de Vic ha fet la seva felicitació de Nadal. Amb una mirada particular a aquest 2020 i amb el desig de renovar l’esperança.
 
Veure'n més
HOMILIES I LECTIO DIVINA |
Nadal
 
25 de desembre
Calendari claretià
 
 
Sant Esteve, protomàrtir
 
26 de desembre
 
Sant Joan, apòstol, evangelista i compatró
 
27 de desembre
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya