“Feliç el qui estima amb fervor Déu i procura que Déu sigui cada vegada més conegut, estimat, servit, lloat i glorificat ara i sempre”
 
Sant Antoni Maria Claret, 1869
 
Butlletí 511. 18/12/2020
 
 
“Viqui Molins s’acosta als presos amb molta delicadesa”
 
Quins son els efectes de viure un temps a la presó? La societat dona l’esquena a la presó? Com aconseguir deixar de ser un número i ser una persona? Aquests són algunes de les preguntes que van sorgir dijous a la presentació del llibre de la monja teresiana Viqui Molins La vida entre reixes, editat per Editorial Claret.
 
Veure'n més
 
Campanya solidària de Nadal al col·legi Claret Barcelona
 
Nova campanya ‘Nadal Solidari’, motivant donacions econòmiques per a la compra d’aliments i de joguines per a col·lectius socials vulnerables. L’objectiu del Col·legi Claret és fer arribar aliments bàsics i de Nadal a les persones necessitades del barri, on any rere any, i especialment aquest, es fa més palesa la crisi que vivim.
 
Veure'n més
 
 
Camí del XVIè Capítol: “Som persones cridades a caminar i a trobar-nos”
 
El vicari general de la Congregació dels Missioners Claretians, Gonzalo Fernández, ha adreçat un missatge en nom del pare general com a preparació del proper Capítol General. La preparació s’inspira en l’itinerari d’Emmaús. “Els claretians no caminem sols, som membres de la congregació i de l’Església, som persones cridades a caminar i a trobar-nos”, diu en el vídeo.
 
Veure'n més
 
Com viure segons l'Esperit?
 
La missionera claretiana Rosa Ruiz va convidar a "Viure segons l'Esperit" en la cinquena sessió dels diàlegs teològics que proposa la Parròquia de Sant Joan de Reus, i que està disponible al seu canal de vídeo. La religiosa va guiar els participants a reflexionar on és l'esperit i com notar-lo, i també va plantejar la qüestió del pecat i l'amor infinit de Déu.
 
Veure'n més
Velocitat, per Joan Font
 
En diuen “disc sòlid” i va acoblat a l’ordinador. Permet treballar amb major rapidesa, accedir als documents i fer el treball amb més acceleració. Avui anem així. Volem les coses ràpidament, al moment. Els temps d’espera se’ns fan llargs. Estem en el temps d’Advent, que anomenem també temps de curta espera, fins a Nadal.
 
Veure'n més
AGENDA
 
 
L'Editorial Claret presenta dilluns 21 a les 18.30h el llibre365 dies amb Maria d'Àngel Rodríguez. L'acte es podrà seguir per internet.
 
Dissabte 19 de desembre, recés online de la Unió de Religiosos de Catalunya
 
La Unió de Religiosos de Catalunya convoca aquest dissabte a les 10h el recés d’Advent ‘L’Esperança des del testimoni’. En format telemàtic, comptarà amb una ponència de la missionera claretiana i presidenta de la Unió internacional de Superiores Generals a Roma, Jolanta Kafka, i amb diversos testimonis, entre els quals el de la superiora de les Missioneres Claretianes a Barcelona, Agnieszka Zagajewska.
Dissabte 19 i diumenge 20, Fira Solidària a Gràcia
 
El col·lectiu Gràcia Solidària organitza el proper cap de setmana la Fira Solidària a la Plaça de la Virreina. Diverses entitats vendran productes d’artesania per recaptar fons per a les seves activitats. I des d’Enllaç Solidari conviden a fer-s'hi presents.
HOMILIES I LECTIO DIVINA |
Quart diumenge d'Advent
 
20 de desembre
Calendari claretià
 
 
Naixement de Sant Antoni Maria Claret
 
23 de desembre
 
Sant Esteve, protomàrtir
 
26 de desembre
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya