“Un altre dels motius que m’impel·leixen a predicar i confessar és el desig que tinc de fer feliços als meus proïsmes”
 
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 510. 11/12/2020
 
 
DIFUSOR | L’estil missioner del pare Claret, amb Pere Codina
 
Escriptor i autor de centenars d'obres, difusor de llibres d'espiritualitat, promotor d'espais per a la venda i distribució d'aquests materials de pregària. “El pare Claret va ser un precursor de l'apostolat a la premsa”, apunta el claretià Pere Codina. Des de la Llibreria Claret explica en aquest vídeo el potencial comunicatiu i difusor de Sant Antoni Maria Claret. I recupera una frase de Carles Cardó que definia Claret com “el català de més potència espiritualitzadora”.
 
Veure'n més
 
50 anys de sacerdoci del claretià Xavier Maria Piquer
 
“Maria sempre m’ha acompanyat en els moments cabdals de la meva vida. A la meva professió religiosa i també a la ordenació sacerdotal. Avui renovo aquest sí després de 50 anys al costat de Maria”, ha explicat el claretià Xavier Maria Piquer en la celebració de les seves noces d’or sacerdotals a l'església de la Mare de Déu del Lledó. “Soc petit però aquest sí em feia ser gran, per estar al servei dels altres”, ha reconegut.
 
Veure'n més
Trobada de responsables de comunicació per una major “consciència de xarxa”
 
D’escoles, d’esplais, de parròquies i comunitats cristianes, d’entitats solidàries, de centres esportius i socials i de la Pasqua Familiar. Aquest dimecres s’han reunit els responsables i delegats de comunicació de diferents entitats i presències vinculades als Missioners Claretians de Catalunya en una convocatòria virtual. La trobada ha servit per afavorir la coneixença mútua i per promoure una mateixa cultura comunicativa.
 
Veure'n més
 
 
Projecte Pentecosta: “Obrir portes i finestres a diferents maneres de viure la fe”
 
Catalunya Religió ha publicat aquest dilluns un article sobre el Centre Pare Claret de Girona, de l’església del Cor de Maria. Dinamitzat per un grup de laics, ofereixen espais de silenci, formació, catequesi, promoció de la solidaritat o animació de l’Eucaristia per construir comunitat.
 
Veure'n més
 
El 2021 Claret vol fer present la Paraula de Déu cada dia
 
L’Editorial Claret ha publicat diversos materials per aquest 2021 amb la voluntat de fer present la Paraula de Déu en el dia a dia, perquè aquesta esdevingui un estímul per avançar sempre amb esperança. Ara més que mai és un bon moment per tenir una guia que ens ajudi a seguir endavant, en els moments de més adversitat.
 
Veure'n més
AGENDA
 
 
L'Editorial Claret presenta aquest dijous 17 de desembre a les 18.30h el llibre
La vida entre reixes de M. Victòria Molins. L'acte es podrà seguir en format virtual a través d'aquest enllaç.
 
Diumenge 13, homenatge a Casaldàliga
 
La parròquia Sant Joan Baptista de Reus homenatja el bisbe claretià Pere Casaldàliga amb el testimoni de mossèn Ignasi Olivé i Isabel Miró, una lectura de poemes i l'acompanyament musical de Joan Enric Peris. Serà a les sis de la tarda.
Dissabte 19 i diumenge 20, Fira Solidària a Gràcia
 
El col·lectiu Gràcia Solidària organitza el proper cap de setmana la Fira Solidària a la Plaça de la Virreina. Diverses entitats vendran productes d’artesania per recaptar fons per a les seves activitats. I des d’Enllaç Solidari conviden a fer-s'hi presents.
HOMILIES I LECTIO DIVINA |
Tercer diumenge d'Advent
 
13 de desembre
Calendari claretià
 
 
Naixement de Sant Antoni Maria Claret
 
23 de desembre
 
Sant Esteve, protomàrtir
 
26 de desembre
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya