“El Cor de Maria ha estat l’òrgan de totes les virtuts en grau heroic i singularment en la caritat envers Déu i envers els homes”.
 
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 509. 4/12/2020
 
 
AMB ELS EXCLOSOS | L’estil missioner del pare Claret, amb Joan Soler
 
“Tot el camí de Claret és una configuració amb Jesús i, per això també, de configuració amb els pobres, amb els exclosos, amb els senzills”. El claretià Joan Soler, president del Casal Claret de Vic, en parla com a “opció radical”. En aquest vídeo explica que, al llarg de la seva vida, Sant Antoni Maria Claret es feia proper i servia els més humils de la societat, buscant per a ells la cura, la guarició i l'acompanyament.
 
Veure'n més
 
Eduard Ibáñez: “Cal un canvi radical i profund de la realitat”
 
“Si mirem la realitat amb uns ulls atents veurem que les coses no poden seguir com fins ara. Si fem aquest esforç d’analitzar i prendre consciència de la realitat podrem arribar a una afirmació de que cal un canvi radical i en profunditat”. Així s’ha expressat Eduard Ibáñez aquest dimecres en la presentació del llibre L'economia de Francesc editat per Claret.
 
Veure'n més
 
 
Avui és demà i Fent camí, lemes dels col·legis Claret
 
La pandèmia va afectar de ple l'activitat ordinària de les escoles el curs passat. Enguany, l’actitud per afrontar aquest sotrac ha inspirat els lemes del nou curs 2020-2021. Són frases que, en temps d'Advent, prenen un relleu especial. Des de Barcelona, el Col·legi Claret diu ‘Avui és demà’ i des de Valls, ‘Fent camí’.
 
Veure'n més
 
Des del Brasil: “Aquesta pandèmia està fent que moltes persones passin gana”
 
Una de les característiques del Projecte d’Apadrinaments d’Enllaç Solidari és el contacte de l’infant apadrinat amb la seva padrina o padrí. La freqüència és molt diversa, però les cartes es multipliquen quan s’acosta Nadal. Amb la pandèmia els aliments bàsics s’han encarit. Com l’arròs, l’aliment bàsic de cada dia als països tropicals. “Aquesta pandèmia està fent que moltes persones passin gana”, expressen en una carta.
 
Veure'n més
L’Advent té sentit només per a persones que volen millorar el món
 
El cicle litúrgic va unes setmanes per davant de l’any civil. La veritat és que no afecta gran cosa —per no dir res— la vida ordinària dels cristians dins la societat civil. Sobretot si on diem vida «ordinària», entenem vida «rutinària» de molta gent. Encara que… no ens precipitem!
 
Veure'n més
 
 
Claret proposa diversos llibres per al temps d'Advent
 
Claret publica ‘Entre dues abraçades’, un recull de vivències i reflexions del bisbe Sebastià Taltavull
 
Aquest llibre recull vivències i reflexions de l’actual bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull. Els diferents escrits, proposen una relectura dels fets de cada dia i mostren el ritme d’un exercici pastoral viscut a peu de carrer, elaborat des de l’observació i la pregària i exposat a la secció “Un nou llindar” del setmanari Catalunya Cristiana.
 
Veure'n més
HOMILIES I LECTIO DIVINA |
Segon diumenge d'Advent
 
6 de desembre
Calendari claretià
 
 
Immaculada Concepció de Maria Verge
 
8 de desembre
 
Naixement de Sant Antoni Maria Claret
 
23 de desembre
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya