“Estimar Déu amb veritat vol dir patir per l’estimat. Per conèixer si l’amor és veritable cal provar amb el foc de la tribulació: el no aguantar la prova és senyal que no hi ha amor”.
 
Sant Antoni Maria Claret, 1848
 
Butlletí 508. 27/11/2020
 
 
COL·LABORADOR | L’estil missioner del pare Claret, amb Màxim Muñoz
 
“Com a empresari textil, tenia una gran capacitat d'implicar la gent”, explica en aquest vídeo el claretià Màxim Muñoz sobre Sant Antoni Maria Claret. Un treball en col·laboració amb d'altres, a favor de l'evangelització, que han heredat els Missioners Claretians, i que passa per compartir espais i iniciatives d'evangelització amb els capellans diocesans, amb els laics, en diàleg amb la cultura i també en el món de la comunicació.
 
Veure'n més
 
Claret publica ‘L’economia de Francesc’
 
Es tracta d'un llibre d’Eduard Ibáñez per divulgar les aportacions i les propostes més importants del papa Francesc, així com del pensament social de l’Església sobre el sentit i la finalitat de l’economia. El llibre es presentarà el dimecres 2 de desembre a les 19h a través del canal de Youtube de la Llibreria Claret.
 
Veure'n més
La parròquia Claret de Lleida enceta una Escola de Pregària
 
Coincidint amb l’inici del nou cicle litúrgic, la parròquia Claret de Lleida enceta una Escola de Pregària que tindrà lloc als locals parroquials cada dijous al vespre. Amb aquesta iniciativa la parròquia posa en pràctica un dels objectius del Pla Diocesà de Pastoral: “Impulsar i acompanyar espais i moments de pregària personal”.
 
Veure'n més
 
 
Claret proposa diversos llibres per al temps d'Advent
 
Tornen les confirmacions a les parròquies de Lleida
 
Tretze joves de les parròquies de sant Antoni M. Claret i sant Pau a Lleida han rebut la confirmació  dissabte 21 a l’Eucaristia vespertina de la parròquia del barri de Balàfia. L’acte, programat en un principi pel passat mes d’abril, es va haver d’ajornar degut a la pandèmia. Ara s’ha celebrat finalment de mans del bisbe de Lleida, Salvador Giménez, juntament amb els claretians Nemesi Solà, rector de la parròquia, i Dion Paskali, vicari.
 
Veure'n més
HOMILIES I LECTIO DIVINA |
Primer diumenge d'Advent
 
27 de novembre
Calendari claretià
 
 
Sant Andreu, apòstol i compatró
 
30 de novembre
 
Immaculada Concepció de Maria Verge
 
8 de desembre
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya