“Déu, en l’ànima del just, fa el que el foc, que il·lumina, escalfa i converteix en foc el combustible, fon els minerals, calcina les pedres; doncs aquests mateixos efectes causa el foc que Jesús va venir a portar sobre la terra”
 
Sant Antoni Maria Claret, 1860
 
Butlletí 506. 20/11/2020
 
 
LA PREGÀRIA | L’estil missioner del pare Claret, amb Josep Vilarrubias
 
“Hem de vigilar que no ens passi de llarg el gran nodriment, substancial i autèntic, de la nostra vida: la paraula de Déu”. El claretià Josep Vilarrubias hi fa referència quan parla de les arrels espirituals de Sant Antoni Maria Claret. Una vida sostinguda en la pregària, la meditació i lectura diària de la Bíblia. 
 
Veure'n més
 
‘Lacta Mama’, un recull de poemes de Pere Casaldàliga
 
El Casal Claret, l’Associació Tapís i l’Editorial Claret han presentat per streaming aquest dijous Lacta Mama, un llibre de poemes de Pere Casaldàliga i il·lustracions de Mino Cerezo Barredo. La iniciativa del llibre sorgeix de la mà del Casal Claret i ha estat possible gràcies al treball dels nois i noies del Projecte “AKTUA” de l’Associació Tapís, un projecte d’Itineraris Formatius Individualitzats per a l’acompanyament a la inserció sociolaboral.
 
Veure'n més
 
 
Claret proposa diversos llibres per al temps d'Advent
 
Neix l’associació VIRAGO, un reforç del projecte de La Taulada
 
S'ha creat a redós del projecte La Taulada de Valls i a favor de la defensa de la dona maltractada, noies amb fills, i per acompanyar famílies amb necessitats bàsiques. Virago ha posat sobre la taula el problema de l’habitatge. L’Associació, que està arreglant un pis per cedir-ho a famílies necessitades, veu la urgència d’atendre més persones. 
 
Veure'n més
Mobilització del Casal Claret de Vic contra les violències masclistes
 
El projecte Escola de la Pau Dones i Escola de la Pau Infants i Adolescentes del Casal Claret de Vic organitza una performance el dimecres 25 de novembre amb motiu del dia internacional contra les violències masclistes. L'acció vol expressar “com ens sentim les dones, per compartir les nostres ferides i mostrar les nostres fortaleses, per interpel·lar el patriarcat i el masclisme, per homenatjar a les dones que ja no hi són i totes les víctimes de violències masclistes”.
 
Veure'n més
HOMILIES I LECTIO DIVINA |
Diumenge XXXIV de durant l'any. Jesucrist, rei de tot el món
 
22 de novembre
Calendari claretià
 
 
Sant Andreu, apòstol i compatró
 
30 de novembre
 
Immaculada Concepció de Maria Verge
 
8 de desembre
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya