“La virtut més necessària és l’amor. Sí, ho dic i ho diré mil vegades: la virtut que més necessita un missioner apostòlic és l’amor. Ha estimar Déu, a Jesucrist, a Maria Santíssima i al proïsme. Si no té aquest amor, totes les seves belles dots seran inútils; però, si té gran amor, amb els dots naturals, ho té tot”.
 
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 504. 30/10/2020
 
 
PREDICADOR | L’estil missioner del pare Claret, amb Carlos Sánchez
 
“El pare Claret ens convida a caminar, a no quedar-nos instal·lats”, diu el claretià Carlos Sánchez. Recuperem aquí el vídeo en què el director del Centre d'Espiritualitat Claretiana explica l’estil missioner de Sant Antoni Maria Claret. Des de la proximitat, caminant de poble en poble, per portar a tothom la bona nova de Jesús.
 
Veure'n més
 
Josep Otón: “Visc integrant l’experiència de la fe amb la reflexió”
 
Un llibre necessari per la gent que està treballant a la pastoral de futur. Així s'ha parlat aquest dimecres del darrer títol de Josep Otón en la presentació que ha aplegat diverses persones vinculades a l'acompanyament pastoral i a l'àmbit de l'estudi teològic. L'autor ha descrit com "dues dimensions que es complementen" tant allò que està amagat, com allò que s'experimenta. 
 
Veure'n més
 
 
Claret publica ‘La vida entre reixes’, de Victòria Molins
 
Visitar els presos és una de les catorze obres de misericòrdia que passa més desapercebuda. Cinc anys més tard del llibre Estava a la presó i em vau visitar, la teresiana M. Victòria Molins n'ofereix una segona part. A La vida entre reixes se centra en el testimoni i les vivències de les persones que pateixen la pèrdua de llibertat.
 
Veure'n més
 
El claretià Joan Soler, cada setmana, a Ràdio Vic
 
“Com tantes altres situacions de dificultat que vivim, ens pot retornar a la necessitat de sanejar una mica la nostra ment i el nostre cor”. És una de les reflexions que fa el claretià Joan Soler a Ràdio Vic arran de la pandèmia. Des d'aquest dimarts el pare Soler ha iniciat una col·laboració setmanal en el programa ’De tots colors’. El magazine abordarà amb ell temes d'actualitat des des de l'òptica de la solidaritat i l'espiritualitat.
 
Veure'n més
Mascaretes i distàncies, per Joan Font
 
El claretià Joan Font parla de les contradiccions associades a les mesures de prevenció de la pandèmia. Però escriu: “Tinc fe en el Senyor de la vida i de la mort. Tinc fe en el Déu de la creació i en el Déu que ens ha fet intel·ligents per a superar totes les pandèmies que han passat, les que tenim i les que vindran”.
 
Veure'n més
Nova guia sobre la presència de Claret a França
 
El Centre d’Espiritualitat Claretiana de Vic ha publicat una guia actual del pelegrí que recorda la presència claretiana a França. Claret hi arriba per primera vegada el 1839 essent un jove i entusiasta missioner que buscava rutes universals per anunciar l’Evangeli. Passades gairebé tres dècades hi torna com a confessor de la reina i, més tard, per acompanyar-la a l’exili. L’última vegada, ja ancià i malalt, disposat a viure l’etapa final de la seva vida apostòlica.
 
Veure'n més
HOMILIES I LECTIO DIVINA |
Diumenge XXXII
 
8 de novembre
Calendari claretià
 
 
Beat Andreu Solà
 
20 de novembre
 
Sant Andreu, apòstol i compatró
 
30 de novembre
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya