“Déu el que vol de vós és que feu bé el mateix que esteu fent amb pau interior, amb silenci, sense queixes ni laments dels proïsmes ni de les coses, sinó que tot ho feu amb constància i suavitat, creixent cada dia a la puresa i rectitud d’intenció de part del cor”
 
Sant Antoni Maria Claret, 1862
 
Butlletí 503. 23/10/2020
 
 
VÍDEO | Cinc accents de l'estil missioner del pare Claret
 
Quin tarannà va marcar el pas missioner del pare Claret per Catalunya? Ens en parlen els claretians Carlos Sánchez, Pere Codina, Joan Soler, Màxim Muñoz i Josep Vilarubias en aquest vídeo. Cadascú destaca un accent específic de Sant Antoni Maria Claret: la predicació, la difusió, la col·laboració amb d'altres, l'ajuda als exclosos, i la pregària i estudi de la paraula de Déu com a fonament espiritual. Un missatge per als missioner d'avui, editat amb motiu de la festivitat del pare Claret i dels 150 anys de la seva mort.
 
Veure'n més
 
🔴 Seguiu en directe la cloenda dels 150 anys de la mort del pare Claret d’aquest dissabte a Vic
 
Des del canal de youtube de Claretians de Catalunya es podrà seguir en directe l'acte de cloenda de la commemoració del 150è aniversari de la mort del pare Claret.
 
Veure'n més
 
 
Missatge del superior general per la festa del pare Claret
 
“Val la pena mirar el nostre fundador per saber com va viure el misteri del sofriment”, diu el superior general de la congregació, Mathew Vattamattam. En el seu missatge, recorda que “seguint l'exemple de Jesús, Claret va fer tot el possible per alleujar el patiment dels altres allà on va prestar els seus serveis.”
 
Veure'n més
 
 
 
Tres ordenacions a la província de Sant Pau
 
Celebració especial al temple-sepulcre de Sant Antoni Maria Claret de Vic. Aquest dissabte s’han celebrat tres noves ordenacions de missioners claretians de la província de Sant Pau presidides pel bisbe de Vic Romà Casanova. En l’homilia ha recordat que “no s’entén la vida de Sant Antoni Maria Claret sense la missió: en ell tot era missió”. Aquest ha de ser un referent per a tota l’Església: “No s’entén un sacerdot, un diaca, una cristià sense la missió.
 
Veure'n més
 
Recupereu les fotografies i el vídeo de les ordenacions a Vic
 
S'han ordenat tres claretians de la Província de Sant Pau: com a sacerdot, Jobish Kuriakose, de la comunitat de Bilbao, i Sarin Nadupparampil, de la comunitat de Donostia-Sant Sebastià; i Canri Situmorang, de la comunitat Cúria-Assistencial de Barcelona, com a diaca.
 
Veure'n més
El Govern General es reuneix amb els provincials d’Europa
 
La trobada del Govern General amb els membres dels cinc governs provincials d’Europa (Deutschland, Fátima, Polska, Sant Pau i Santiago) ha comptat amb 34 participants. La trobada, prevista inicialment a Vic per concloure les visites canòniques a totes les Províncies del continent, va ser reprogramada per la pandèmia amb una sèrie e conferències online.
 
Veure'n més
El bisbe de Solsona i el de Vic parlen del pare Claret
 
El bisbe de Solsona, Xavier Novell, i el bisbe de Vic, Romà Casanova, parlen en la seva carta dominial de Sant Antoni Maria Claret amb motiu de la commemoració dels 150 anys de la seva mort.
 
Veure'n més
 
 
Enllaç Solidari treballa enguany per oferir aigua potable al Camerun
 
El barri de Nkolbisson, a la perifèria de la ciutat de Yaoundé, al Camerun, serà el destinatari aquest curs de l’ajuda canalitzada per Enllaç Solidari, l’ONG dels Claretians. L’objectiu, oferir aigua potable. Una iniciativa sorgida de la gent del mateix barri i recolzada pels Claretians que hi viuen i hi treballen.
 
Veure'n més
 
HOMILIES I LECTIO DIVINA |
Diumenge XXX de durant l’any
 
25 d'octubre
Calendari claretià
 
 
Domènec Fàbregas, cofundador
 
27 d’octubre
 
Josep Xifré, cofundador
 
4 de novembre
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya