“Quan vaig sortir d’aquelles illes [Canàries], el Senyor Bisbe em va voler donar un barret nou i un capot nou, però jo no vaig voler; només em vaig emportar 5 estrips que em van fer en el meu capot vell la molta gent que sempre es em tirava a sobre quan anava d’una població a una altra”.
 
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 501. 09/10/2020
 
 
Vic acull la cloenda dels 150 anys de la mort del pare Claret
 
Els missioners claretians d’arreu del món tindran posada la mirada a Vic els propers dies 23 i 24 d’octubre. Celebren la cloenda del 150è aniversari de la mort del pare Claret i ho fan a la casa mare de la congregació i al Temple on es troba el seu sepulcre. L’acte central de la cloenda serà l’Eucaristia de dissabte 24, que presidirà el cardenal claretià Aquilino Bocos, i que concelebraran el superior general, Mathew Vattamattam, el bisbe de Vic, Romà Casanova, i el provincial de la Província de Sant Pau, Ricard Costa-Jussà.
 
Veure'n més
 
L’encíclica ‘Fratelli tutti’ en català, aviat a la Llibreria Claret
 
La Llibreria Claret aviat posarà a la venda la nova carta encíclica del papa Francesc, Fratelli tutti. El llibre es publicarà dins de la col·lecció ‘Documents del Magisteri’ de l’Editorial Claret i el text en català és una traducció del filòleg Josep Ruaix.
 
Veure'n més
 
 
El superior general comenta l'encíclica del papa Francesc, Fratelli tutti
 
Quart vídeo del superior general de la congregació per preparar el proper capítol general. En aquesta ocasió, Mathew Vattamattam comenta la darrera encíclica del papa. I convida a "sortir de nosaltres mateixos" i, com el pare Claret, "centrar-se en Déu i mirar el germà".
 
Veure'n més
 
Un centenar de persones al recital poètic per Casaldàliga a Vic
 
Aquest dissabte es van aplegar un centenar de persones a la Plaça Gaudí de Vic per tal d’homenatjar el bisbe Pere Casaldàliga i la seva lluita a favor dels més desafavorits. Des del Casal Claret van oferir aquest recital com a gest senzill i sentit, fent d’altaveu de les seves paraules sàvies i de compromís social a través d’alguns dels seus textos i poemes.
 
Veure'n més
El Centre Claret Girona inicia curs amb una variada oferta d’activitats
 
Xerrades, vetlles de pregària, jornades de silenci, activitats solidàries o catequesi són algunes de les activitats del programa de curs del Centre Pare Claret de Girona per aquest curs 2020-2021. El claretià Josep Sureda parlarà de ‘L’espiritualitat del Pare Claret avui’, el professor Òscar Mateos, sobre ‘Espeleologia de l’esperança’ i Joan Soler farà una intervenció sota el títol ‘El Somriure de Déu’.
 
Veure'n més
L’autobiografia de Sant Antoni Maria Claret, en vietnamita
 
L’autobiografia del pare fundador dels Claretians, sant Antoni Maria Claret –Tự Thuật Thánh Antôn Maria Claret–, ja està traduïda i disponible en l’idioma vietnamita.
 
Veure'n més
AGENDA | Diumenge 18 d'octubre
 
La parròquia de Santa Anna de Barcelona celebra un recital de poesia i cançó en memòria de Casaldàliga. Amb Xavier Morlans, Antoni Olaf Sabater, Carme Canet, Carla Costa, Helena Colom, Carles Grima i Joaquim Rom.
HOMILIES I LECTIO DIVINA |
Diumenge XXVIII de durant l’any
 
11 d'octubre
Calendari claretià
 
 
Santa Teresa de Jesús, Patrona de la Congregació
 
15 d’octubre
 
Domènec Fàbregas, cofundador
 
27 d’octubre
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya