La paraula ha estat, és i serà sempre, la reina del món”
 
Sant Antoni Maria Claret, 1869
 
Butlletí 500. 02/10/2020
 
 
El llibre de Victòria Molins sobre la parròquia de Santa Anna: estabilitat en temps de coronavirus
 
El periodista Antoni Bassas ha assenyalat dos indicadors de la Covid-19 a Barcelona: “el dels malalts que ingressaven a les UCI i la llargada de la cua de gent a la parròquia de Santa Anna”. N'ha parlat aquest dijous a la presentació del llibre El carrer dels invisibles, de Victòria Molins, a l’església de Santa Anna. Publicat per l'Editorial Claret, el relat aprofundeix en les vivències dels tres mesos d’estat d’alarma en aquesta comunitat del centre de Barcelona.
 
Veure'n més
 
Claret publica un nou conte il·lustrat: ‘Rut com l’estrangera que salva’
 
L’Editorial Claret publica Rut l’estrangera que salva de Jesús Ballaz i Mercè Tous. Una narració a favor dels emigrants, dels quals ofereix una visió molt positiva i mostra la importància de la dona a la història d’Israel. 
 
Veure'n més
 
 
Ja està disponible el calendari 2021 d'Enllaç Solidari
 
El calendari de 2021 està dedicat a l’Exhortació “Estimada Amazònia” del papa Francesc. Es dediquen tres mesos a cada un dels quatre somnis que són els inspiradors d'aquest text: un somni social, un somni cultural, un somni ecològic i un somni eclesial. El calendari es pot adquirir a les institucions de Catalunya vinculades als Missioners Claretians o bé contactant directament amb Enllaç Solidari.
 
Veure'n més
 
El Casal Claret homenatja Casaldàliga amb un recital de poemes
 
No perden la memòria. I volen regalar una estona de poemes amb en Pere Casaldàliga. Per la Terra Mare. Per tots els pobles i totes les cultures. Amb les excloses i exclosos de la Terra. Perquè no deixem de somniar i transformar cada dia. L'acte tindrà lloc el dissabte 3 a les 5 de la tarda a la plaça Gaudí. 
 
Veure'n més
Alumnes del Claret Valls reben premis posposats pel confinament
 
Un cop encetat el curs arriben notícies dels concursos realitzats el curs anterior que, pel confinament, no van poder concloure en els terminis previstos. És el cas del concurs El Gust per la Lectura i el concurs Bíblic, que han premiat alumnes d'aquest centre escolar.
 
Veure'n més
HOMILIES I LECTIO DIVINA |
Diumenge XXVII de durant l’any
 
4 d'octubre
Calendari claretià
 
 
Ordenació episcopal del pare fundador
 
6 d’octubre
 
Mare de Déu del Roser
 
7 d’octubre
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya