“Amb el que està passant a Espanya s’ha verificat el que jo havia predit tantes vegades i des de fa tant de temps. Em vaig oferir com a víctima i el Senyor es dignà acceptar la meva oferta, ja que han caigut damunt meu tota mena de calúmnies, infàmies, persecucions, etc.”
 
Sant Antoni Maria Claret, 1869
 
Butlletí 499. 25/09/2020
 
 
17 d’octubre, ordenacions a Vic
 
Vic acull el proper dissabte 17 d’octubre al matí l’ordenació sacerdotal de Jobish Kuriakose, de la comunitat de Bilbao, i de Sarin Nadupparampil, de la comunitat de Donostia-Sant Sebastià; i l’ordenació diaconal de Canri Situmorang, de la comunitat Cúria-Assistencial de Barcelona. La celebració tindrà lloc en el marc de la commemoració del 150è aniversari de la mort del pare Claret.
 
Veure'n més
 
El claretià Juan José Gutiérrez Quinteros, ordenat diaca
 
Les tres ordenacions del proper 17 d’octubre se sumen a l’ordenació diaconal de dissabte 19 de setembre de l’estudiant claretià Juan José Gutiérrez Quinteros. La celebració va tenir lloc a la basílica menor de l’Immaculat Cor de Maria a Roma, i va ser presidida per Aquilino Bocos Merino, CMF, cardenal-diaca de Santa Lucia del Gonfalone
 
Veure'n més
 
 
Els bisbes de Brasil, indignats pel foc al Pantanal
 
El latifundi, que no té por de les multes, es riu del que ara anomenem tenir cura de la creació o de la Casa Comuna i sempre té polítics al darrera que el recolzen. I cada any necessita cremar més per tenir grans espais per plantar-hi soja o per engegar-hi milers de caps de bestiar a pasturar. La Conferència Episcopal del Brasil (CNBB), a través dels bisbes de la regió del Pantanal, mostren la seva indignació pels greus incendis del Pantanal i reivindiquen “una investigació seriosa” i que els culpables dels reparin els danys causats.
 
Veure'n més
 
 
 
1 d’octubre, presentació del llibre El carrer dels invisibles
 
AGENDA | Dijous 1 d'octubre a les set de la tarda es presenta el llibre El carrer dels invisibles, de Victòria Molins, al claustre de la Parròquia de Santa Anna de Barcelona.
 
 
 
Recomanacions per la catequesi d'aquest any
 
Des de la Llibreria Claret, Josep M. Alentà presenta diferents llibres i quaderns per seguir la catequesi d'aquest any, tant per als infants que es preparen per fer la primera comunió, com pels de confirmació. També les podeu consultar al web de la llibreria.
 
“Una sotragada de les que fan època”, per Pere Codina
 
En una conversa –fugaç– de carrer algú va definir el que estava passant amb aquestes paraules: “És una sotragada de les que fan època!” Em va sembla genial, l’expressió. No deia que fos una patacada (final). Deia que és una sotragada en el camí.
 
Veure'n més
HOMILIES I LECTIO DIVINA |
Diumenge XXVI de durant l’any
 
27 de setembre
Calendari claretià
 
 
Ordenació episcopal del pare fundador
 
6 d’octubre
 
Mare de Déu del Roser
 
7 d’octubre
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya