'Get out of your herfstdip' en ga op najaarsavontuur bij GuestHouse Hotels. In onze laaste HouseVlog laten onze razende reporters Maud en Daan een van de mooiste plekjes van het land zien; de Loonse & Drunense Duinen. Kom jij dit gave natuurgebied in haar herfstkleuren ontdekken? 
 
Ook in de herfst doen we er weer alles aan om jou veilig te ontvangen in onze hotels. Benieuwd naar onze maatregelen en hoe jouw verblijf er bij ons uitziet? Neem snel een kijkje via onderstaande link. 
 
COVID-19
 
 
 
Ontdek alvast vanuit huis regio Midden-Brabant. In deze nieuwe editie van het VisitBrabant magazine lees je alles over de rijke textiel- en leerhistorie, de prachtige natuur en al het andere moois in de regio. Ons hotel ligt temidden deze mooie plekken en is de ideale uitvalsbasis voor een shortbreak in Brabant. 
 
VISITBRABANT MAGAZINE
 
 
 
Wist je dat?! Wij sinds deze zomer een 10 holes minigolf baan hebben geopend op de daktuin. Rayen en Denyel waren de 1000ste GuestHouse minigolfers en dat moest gevierd worden. Na een spannende partij eindigde ze het duel met een welverdiend ijsje. Kom jij ook een keer minigolfen op de daktuin?
 
Het terrasseizoen is verlengd! Ook op de mooie najaarsdagen is het heerlijk vertoeven op onze gezellige daktuin. Onder het genot van een warm drankje is dit de ideale plek om je dag te eindigen. Terwijl de kinderen lekker buiten spelen vang jij de laatste zonnestralen op. De dekentjes liggen al klaar!
 
 
Wil jij ook op de hoogte blijven van het laatste GuestHouse nieuws? Like dan onze Facebook pagina! 
 
 
Facebook
LinkedIn
Instagram
YouTube
 
 
© 2020 GuestHouse Hotels