“La fe i la raó! Heus aquí dues coses que poden fàcilment agermanar-se entre si, usant-ne com correspon. A cada un de nosaltres hi ha dos instints, dues necessitats igualment innates, igualment fortes i indestructibles, amb relació a la veritat: la necessitat de creure i la necessitat de raonar”.
 
Sant Antoni Maria Claret, 1857
 
Butlletí 490. 05/06/2020
 
 
Els col·legis Claret de Valls i Barcelona fan balanç del confinament
 
Aviat s’acabarà el curs escolar més excepcional de la història recent. La pandèmia del Covid-19 va obligar a tancar escoles d’un dia per l’altre i els centres s’han reformulat de dalt a baix. Des del Col·legi Claret de Valls i del Col·legi Claret de Barcelona fan balanç de com han viscut el confinament. Podeu veure en vídeo el testimoni de Josep Fusté, director del Claret Valls, i d’Elena Martínez, cap d’estudis de l’etapa de 3-7 anys del Claret Barcelona.
 
Veure'n més
 
 
 
Església confi(N)ada, testimoni d’una Església viva i compromesa
 
“El contingut del documental obeeix molt clarament a l’esperit d’Animaset: posar la capacitat de bons professionals del món de la comunicació al servei de la vida i missió eclesial”. Així obre el claretià Màxim Muñoz, president d’Animaset, la seva reflexió sobre el documental Església confi(N)ada, que explica com ha viscut l’Església el confinament, i que ja està disponible a www.animaset.cat.
 
Veure'n més
 
Es reprenen les misses al santuari del Cor de Maria
 
A Barcelona fa quinze dies es va obrir l’església de Sant Tomàs. L’experiència ha estat positiva i aquest diumenge 7 de juny s’obrirà al
culte el santuari del Cor de Maria amb el desig que malgrat les distàncies obligades les celebracions no siguin de cap manera trobades “distants”. Dimecres a la tarda una empresa especialitzada va desinfectar el temple, i el dijous en va fer una neteja a fons. Per ara l'aforament màxim al Cor de Maria és de 120 persones i es manté la dispensa del precepte dominical. Trobareu els horaris de les celebracions al Full Xarxa.
 
Veure'n més
Anunciada la celebració del Capítol General de 2021
 
El proper Capítol General dels claretians tindrà lloc entre els mesos d’agost i setembre de 2021. Tal com ha anunciat el superior general, Mathew Vattamattam, la preparació d’aquest capítol estarà marcada per un fort accent de renovació, participació i sinodalitat.
 
Veure'n més
Reunits els superiors majors amb la mirada posada en el proper Capítol General
 
Hi han participat el provincial de Sant Pau, Ricard Costa-Jussà, així com pràcticament tots els superiors majors. El pare general va posar l’accent en la necessitat de crear converses, diàlegs i de realitzar una escolta que generi vida i creativitat en el camí de preparació del Capítol General.
 
Veure'n més
Josep Roca comenta l’Evangeli del dia a Animaset Ràdio
 
L’oferta d’Animaset Ràdio s’ha ampliat les últimes setmanes amb el comentari de l’Evangeli de cada dia. És el podcast de 'La missa de cada dia'. L’ofereix el claretià Josep Roca, amb la col·laboració de l’Editorial Claret.
 
Veure'n més
Anul·lada la trobada a Taizé
 
A causa de la pandèmia de Covid-19 i les restriccions de mobilitat entre països, s’ha anul·lat el pelegrinatge claretià a Taizé previst per a l'última setmana d’agost.
 
 
VÍDEO | “La vida missionera és meravellosa”
 
El claretià Mateus Soares està estudiant Teologia a la comunitat de Colmenar Viejo. En aquest vídeo valora la vida comunitària com un element clau de l'opció religiosa que ha fet.
 
Veure'n més
 
HOMILIES I LECTIO DIVINA |
Santíssima Trinitat
 
7 de juny
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya