“Quan l’home és fidel i correspon amb una gran força de voluntat, pot moltíssim. I, si és perseverant, sense abandonar ni afluixar en allò que ha començat, és inexplicable allò que fa; sempre, però, ajudat de la gràcia de Déu”.
 
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 489. 29/05/2020
 
 
Animaset estrena el documental sobre l’Església confinada
 
'Església confi(N)ada' es presenta aquest divendres i s'estrena diumenge. El documental explica com ha viscut l'Església a Catalunya el confinament i què significa ser cristià en temps de coronavirus. És un documental realitzat per Animaset Mèdia i Comunicació, la productora de serveis de comunicació constituïda per Missioners Claretians i Catalunya Religió. Entre els entrevistats, hi ha el matrimoni Iturri Sallés, vinculats a la Pasqua Familiar de Vic, i la comunitat claretiana de Lleida.
 
Veure'n més
 
Vattamattam vol fomentar “una ecologia claretiana integral”
 
Volem continuar amb la vella manera de gestionar la coexistència de les nacions i dels pobles? Aquesta és la pregunta que es fa el superior general dels missioners claretians, Mathew Vattamattam. En la carta que adreça des de Roma a tota la congregació, reflexiona sobre el moment en què a poc a poc es van relaxant les mesures de confinament. “El món necessita moure’s cap a alguna cosa millor” defensa.
 
Veure'n més
Tot recordant l’encíclica del Papa Laudato Si’, per Joan Font
 
Aquests dies l’Església ha celebrat els cinc anys de la publicació de l’encíclica Laudato si’ del papa Francesc. En aquesta ocasió el claretià Joan Font reflexiona sobre la resposta de la comunitat cristiana de Valls a favor dels pobres i dels exclosos. Una manera concreta i tangible de tenir cura de la casa comuna i dels que, assegura, “no poden gaudir de la riquesa del nostre planeta”.
 
Veure'n més
Oikia liquida existències de comerç just i se centra en empoderar les persones
 
Cinc anys després d'engegar, Càritas Diocesana de Vic i les associacions Casal Claret i Tapís, emprenen una transformació radical d'Oikia. Volen centrar-se en fer accions per a empoderar les persones de les entitats. Era una reorientació anunciada que ha acabat coincidint amb la crisi actual, que obligarà les 3 entitats impulsores a emmotllar-se a unes noves circumstàncies per a poder donar resposta a les necessitats que ja s’estan produint.
 
Veure'n més
 
 
VÍDEO | Josep Armengol: “Cal confiar sempre en la providència”
 
El pare Josep Armengol, des de Vic, repassa els destins i encàrrecs que ha rebut durant la seva vida missionera. Assenyala Cuba com el destí que més el va marcar. Allí, diu, "el Senyor es va fer present". Armengol demana "confiar sempre en la providència i no cansar-se mai de fer el bé".
 
Veure'n més
 
HOMILIES I LECTIO DIVINA |
Diumenge de Pentecosta
 
31 de maig
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya