“Els antics hebreus tenien una tradició que deia: quan Déu va haver creat totes les coses, va preguntar als àngels què els semblava, i tots li van contestar que tot estava molt bé. No obstant això, un dels serafins més savis, abans va demanar permís, i va dir: hi trobo a faltar una veu que es sentís per tots els quatre angles de la terra que digués contínuament: Gràcies a Déu, gràcies a Déu, Gràcies a Déu…”.
 
Sant Antoni Maria Claret, 1867
 
Butlletí 488. 22/05/2020
 
 
Reobre la Llibreria Claret amb noves mesures de seguretat
 
Després de més de 60 dies confinats i amb la persiana abaixada, aquest dijous dia 21 de maig la Llibreria Claret ha obert al públic. L’obertura coincideix amb l’inici de la fase de la desescalada a Barcelona. L’horari d’atenció al públic és de 10:30 a 13:30 i de 16 h a 19 h.
 
Veure'n més
 
Claretians en temps de confinament: “Hem hagut de frenar la gent”
 
El provincial dels claretians, Ricard Costa-Jussà, explica en una entrevista a Catalunya Religió com han viscut els claretians el temps de confinament. Parla de creativitat, prudència i coresponsabilitat com a elements compartits i apunta també deures per la nova etapa de desconfinament.
 
Veure'n més
Josep Maria Abella pren possessió com a bisbe de Fukuoka al Japó
 
“A partir d’ara farem junts camí els laics, religiosos, sacerdots i el bisbe mirant de fer realitat ‘l’Eglésia en sortida’ que demana el papa Francesc; una Església que comuniqui l’alegria de l’evangeli i atregui a la gent”. Amb aquest horitzó el claretià Josep M. Abella ha pres possessió com a nou bisbe de la diòcesi japonesa de Fukuoka aquest diumenge 17 de maig.
 
Veure'n més
 
 
Setmana Laudato si' a la Llibreria Claret
 
Aquesta setmana el Vaticà ha anunciat l'obertura de tot un any dedicat a la Laudato si'. Un temps per resar, reflexionam i preparar-se junts per a una autèntica conversió ecològica integral. Aquests dies la Llibreria Claret recomana diversos títols per aprofundir-hi.
 
Veure'n més
 
VÍDEO | Joan Soler: “Les comunitats indígenes ens aporten saviesa”
 
El claretià Joan Soler, president de l'Associació Araguaia amb el Bisbe Pere Casaldàliga, anima en aquest vídeo a sumar-se al ‘Compromís amb una ecologia integral’. I ho fa recordant l'aportació de les comunitats indígenes.
 
Veure'n més
La parròquia Claret de Lleida, preparada per reobrir l’església al culte
 
Protegits amb mascaretes i guants, segons mana el protocol en temps de pandèmia, un grup de 26 persones es van apledar la tarda de dissabte, per netejar l’església de cara a reobrir-la al culte d’aquest dilluns, 18 de maig, data en què la ciutat de Lleida ha entrat en la fase 1 de desconfinament pel Covid-19.
 
Veure'n més
 
 
VÍDEO | Lluís Masachs i “l'afany de fer conèixer Jesús”
 
El pare Lluís Masachs ha compartit des de Marsella el seu testimoni com a missioner claretià. Explica que sempre ha tingut l'afany de fer conèixer Jesús, tant amb els joves com amb els adults i les famílies que ha acompanyat.
 
Veure'n més
 
Calendari claretià
Santa Maria Magdalena de Pazzi
 
25 de maig
HOMILIES I LECTIO DIVINA |
Diumenge VII de Pasqua
 
24 de maig
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya