“Enmig d’aquest enrenou, mentre oïa la santa Missa, vaig recordar-me d’haver llegit de molt petit aquelles paraules de l’Evangeli: Què en traurà l’home de guanyar tot el món si finalment perd la seva ànima? Aquesta sentència va causar-me una profunda impressió… fou per a mi una sageta que va ferir-me el cor”.
 
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 487. 15/05/2020
 
 
Diada dels Claretians de Catalunya per videoconferència
 
Fins a 29 dispositius es van connectar a la convocatòria d’enguany, adaptada al confinament. La Diada, de caràcter anual, va servir per compartir com estan vivint aquests dies, dedicar un moment a la pregària i felicitar els missioners que enguany celebren les noces d’argent i d’or de professió o d’ordenació presbiteral.
 
Veure'n més
 
La claretiana Consol Ferrús, membre de la comissió de Tarragona per afrontar els efectes del Covid-19
 
La missionera claretiana Consol Ferrús, de Reus, és una de les persones que conformen la nova comissió diocesana per a fer front als efectes de la pandèmia de Covid-19. Aquesta comissió, constituïda per l'arquebisbe Planellas, té com a principals objectius establir un pla de xoc caritatiu a l’arxidiòcesi i oferir una reflexió aprofundida sobre els efectes de la Covid-19 en la vida de les persones i del medi ambient, seguint les directius marcades pel papa Francesc.
 
Veure'n més
Crida eclesial al compromís amb una ecologia integral
 
Més d’un centenar de responsables i membres d’entitats, moviments i congregacions cristianes, preveres, religiosos, religioses, laics i laiques de tot Catalunya han fet públic aquest divendres el seu ‘Compromís amb una ecologia integral’. Entre els prop de dos-cents signants, el delegat dels Claretians de Catalunya, Màxim Muñoz, i el president de l'Associació Araguaia amb el Bisbe Pere Casaldàliga, Joan Soler.
 
Veure'n més
Nou títol de la col·lecció ‘Urget’ dedicat a Claret i al protestantisme
 
Claret y el protestantismo en su tiempo. La utopia de un encuentro imposible (Editorial Claret) és la tesi doctoral defensada pel claretià pare Josep M. Hernández Martínez a la Facultat de Teologia de Granada. L'autor aborda aquest tema “amb la mirada de l’ecumenisme actual, que mira de purificar les memòries guarint les ferides del passat i, al mateix temps, de construir una comunió més rica i integradora a través del mutu intercanvi de dons”.
 
Veure'n més
 
 
La carta del pare Claret en plena epidèmia a Cuba l’any 1953
 
A l’Arxiu del Centre d’Espiritualitat Claretiana han rebut una còpia digital d’una carta impresa de l’arquebisbe Sant Antoni Maria Claret, escrita a Santiago de Cuba el 28 de maig de 1853. La carta mostra el paper del Sant i els seus sacerdots en una situació de pandèmia.
 
Veure'n més
 
 
 
VÍDEO | “Dono gràcies al Senyor pel seu amor”
 
El claretià Jobish Kuriakose ha compartit el seu testimoni com a missioner claretià en el marc de la Jornada Mundial per les vocacions.
 
Veure'n més
 
Calendari claretià
Santa Joaquima Vedruna, fundadora de les Carmelites de la Caritat
 
22 de maig
HOMILIES I LECTIO DIVINA |
Diumenge VI de Pasqua
 
17 de maig
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya