“Oh Déu meu i Pare meu!, feu que us conegui i que us faci conèixer; que us estimi i us faci estimar; que us serveixi i us faci servir; que us lloï i us faci lloar de totes les criatures”.
 
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 486. 08/05/2020
 
 
Saviesa, diligència i generositat. Pregària a la Mare de Déu per afrontar el coronavirus
 
Amb l’inici del mes de maig, que és el mes de Maria, la comunitat cristiana de Sallent s’adreça a la Mare de Déu amb una pregària formulada en l’actual context de crisi provocada pel coronavirus. El text recull un desig compartit per molts: “que aquesta dura prova acabi i que retrobem un horitzó d’esperança”. 
 
Veure'n més
 
Torna el full parroquial del Lledó de Valls
 
La Parròquia de la Mare de Déu del Lledó de Valls torna a difondre el Full parroquial després de quasi dos mesos de confinament. El rector de la parròquia, el claretià Joan Font, escriu a l'editorial aquesta reflexió sobre l’actual situació. “Vull creure també que ens haurà fet més humils i pacients. No arribem a ser amos de res”, apunta el pare Font.
 
Veure'n més
 
 
La Pastoral Obrera de Lleida, preocupada per les conseqüències socials de la crisi sanitària
 
“Estem preocupats per les greus conseqüències socials que ja està tenint aquesta crisi sanitària i pensem que han d’afrontar-la canviant antics models, valorant els serveis públics, donant dignitat a les persones que fan tasques assistencials en condicions de precarietat i assegurant espais de trobada i expressió de tots els treballadors i treballadores”, apunten des del grup de l’Acció Catòlica Obrera vinculat a la parròquia de Sant Antoni Maria Claret de Lleida.
 
Veure'n més
 
VÍDEO | Els claretians estrenen el canal de Youtube de Sanctus Paulus
 
Els claretians de la Província de Sant Pau, que inclou els territoris de Catalunya, Euskal-Herria, França i Itàlia, estrenen amb l’inici del mes de maig el canal Sanctus Paulus – YouTube. Cada setmana i fins arribar a Pentecosta, al llarg del més de maig, que és el mes de Maria, es publicarà un testimoni de joves missioners claretians destinats a Europa.
 
Veure'n més
 
 
VÍDEO | “No tingueu por a respondre al Senyor”
 
El claretià Canri Situmorang ha compartit el seu testimoni com a missioner claretià en el marc de la Jornada Mundial per les vocacions.
 
Veure'n més
 
Seguiu-nos a Instagram!
 
Cada dissabte a les 19h, des del Centre Claret de Girona fan vespres per videoconferència seguint el llibre de les hores. El confinament no ha aturat la seva pregària en comunitat.
 
Veure'n més
Calendari claretià
 
 
Sant Joan d'Àvila, prevere i evangelitzador
 
10 de maig
 
Mort del pare Mariano Avellana (1904)
 
14 de maig
 
Sant Maties apòstol, compatró
 
14 de maig
 
HOMILIES I LECTIO DIVINA |
Diumenge V de Pasqua
 
10 de maig
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya