“Totes les coses, fins i tot les més petites, ens estan publicant el poder de Déu, la seva saviesa, la seva bondat i altres atributs. En contemplar totes aquestes meravelles i obres de Déu, no podreu menys que exclamar amb sant Agustí: 'Senyor, el cel, la terra i totes les coses em diuen que us estimi, Déu meu!'”
  
Sant Antoni Maria Claret, 1862
 
Butlletí 485. 30/04/2020
 
 
Solidaritat durant i després del confinament al Casal Clare
 
Avui, demà i encara més després del confinament seran necessaris els esforços, ajudes i acompanyaments de tot tipus, econòmics, emocionals, etc. Sabem i se sap que hi ha moltes famílies al nostre voltant que ho passen encara més malament. Des del Casal Claret fan una crida a la solidaritat que tant sovint neix de moltes persones.
 
Veure'n més
 
 
 
14 vincles del pare Claret amb Montserrat
 
Aquest 2020 es commemoren els 150 anys de la mort del pare Claret. Una ocasió per conèixer el personatge més a fons. En la setmana que hem celebrat la festivitat de la Mare de Déu de Montserrat, hem explicat com va influir Montserrat en sant Antoni Maria Claret? A banda de ser un bon devot pelegrí, també va contribuir a difondre la seva imatge al món. Recollim aquí catorze vincles concrets que expliquen la influència recíproca entre Montserrat i el pare Claret.
 
Veure'n més
 
El claretià Anton M. Vilarrubias dibuixa l’Evangeli durant el confinament
 
Per Setmana Santa, Vilarrubias va començar la divulgació d’uns dibuixos relacionats amb el moment litúrgic. Cada dibuix, segons explica, és una “Il·luminació”. “Dibuix i color s’identifiquen en un missatge evangèlic”, diu. El claretià s’ha plantejat de seguir cada setmana il·lustrant l’Evangeli de cada diumenge o festa durant la resta del cicle A.
 
Veure'n més
 
 
Apadrinaments en temps de quarantena
 
Al Brasil, el virus COVID-19 hi ha arribat més tard que a casa nostra i afecta sobretot a les grans ciutats. Pels cooperants que coordinen al projecte d’Apadrinaments d’Enllaç Solidari sabem que no hi ha cap cas diagnosticat als municipis on aquest projecte està actiu. Seguint les orientacions donades a l’Estat de Rondônia, els vals de compra de març i abril s’han donat personalment a cada família, sense poder fer cap trobada.
 
Veure'n més
 
Calendari claretià
 
 
Sant Felip i sant Jaume, apòstols i compatrons
 
3 de maig
 
Canonització del Pare Claret (1950)
 
7 de maig
 
HOMILIES I LECTIO DIVINA |
Diumenge IV de Pasqua
 
3 de maig
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya