“Una comunitat, una religió, si no té esperit no s’aguanta. El qui no té l’esperit de Crist no pot ser de Crist (Rm 8, 9). L’esperit es perd per la inobservança de coses petites pel que sembla, però que són de gran transcendència. Déu estima molt la fidelitat de l’home en coses petites”.
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 484. 24/04/2020
 
 
“La nostra primera missió és formar comunitats que irradiïn el goig de l’Evangeli”
 
Aquest diumenge 26 d’abril els Missioners Claretians de Catalunya celebren el Dia de la Missió Claretiana. Un dia que convida a la reflexió i la pregària sobre la identitat missionera dels mateixos claretians. I també per promoure la consciència missionera entre les persones, grups, comunitats cristianes amb qui tenen contacte.
 
Veure'n més
 
 
 
Com difonen els claretians l'Evangeli en temps de confinament?
 
Els missioners claretians continuen fent arribar el missatge d’esperança de Jesús a les persones vinculades a les seves comunitats, malgrat la distància del confinament. Pregària de vespres per videoconferència, misses per streaming o vídeos catequètics a facebook són algunes de les respostes telemàtiques que estan donant les diferents presències al territori.
 
Veure'n més
 
“Que Sant Jordi espanti i allunyi els virus malignes i malintencionats que ens envolten”
 
Enguany hem felicitat la diada de Sant Jordi amb aquesta il·lustració del claretià Anton Maria Vilarrubias Codina.
 
Veure'n més
 
 
La Llibreria Claret ha viscut aquest 2020 un Sant Jordi "sense parades però sense parar". Podeu veure aquí una de les recomanacions que han fet circular durant la diada. Josep Roca i Joan Soler parlen en aquest vídeo del llibre Un bisbe contra tots els murs, sobre el bisbe Pere Casaldàliga.
 
La Creu de Sant Jordi de Casaldàliga
 
En Pere Casaldàliga va rebre la Creu de Sant Jordi al 1990. Amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, des del projecte 'Les Causes de Casaldàliga' ha publicat un extracte de la carta que en Pere va enviar al Govern de Catalunya tot acceptant el guardó.
 
Veure'n més
Continua el servei d'aliments, bugaderia i dutxes a La Taulada
 
El claretià Joan Font parla de com s'ha adaptat el projecte que impulsa la parròquia de la Mare de Déu del Lledó a Valls en aquesta entrevista al setmanari El Vallenc. I alerta de l'emergència social que ja es comença a notar.
 
Veure'n més
L’edició paper de Catalunya Religió, a casa
 
Mentre duri el confinament, el portal d'informació religiosa Catalunya Religió edita la versió setmanal en PDF en obert. Podeu descarregar-vos l’edició setmanal i apuntar-vos al butlletí per rebre-la directament al vostre correu cada dissabte.
 
Veure'n més
HOMILIES I LECTIO DIVINA | Diumenge III de Pasqua
 
26 d'abril
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya