“Sóc de cor tan tendre i compassiu que no puc veure una desgràcia, una misèria, que no la socorri”.
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 482. 09/04/2020
 
 
Màxim Muñoz sobre Dijous Sant: “Servei i fraternitat en els moments de dolor”
 
“Jesús té moltes ganes de venir a trobar-nos l’any 2020, per donar-nos escalf, per dissipar les pors, incerteses, i les pèrdues del moment que hem de viure”. explica Muñoz en aquest vídeo que ha publicat Catalunya Religió amb motiu de Dijous Sant.
 
Veure'n més
 
 
 
Seguiu per videoconferència la Pasqua Familiar i d’Adults de Vic
 
L’equip de preparació de la Pasqua Familiar i d’Adults de Vic convida a seguir les diferents celebracions de Setmana Santa per videoconferència. La plataforma ZOOM és l’eina que els permetrà mantenir el contacte de forma virtual en aquest temps excepcionals de confinament.
 
Veure'n més
 
El Casal Claret facilita portàtils a infants i adolescents per garantir la igualtat d’oportunitats educatives
 
Des del Casal recorden que hi ha “persones-famílies sense recursos imprescindibles: espai vital (habitatge), llum, aigua, recursos alimentaris justos…”. Demanen escoltar la situació actual “en profunditat” i pregant en l’actual situació de confinament per aprendre a “viure amb mirades més senzilles, més valoradores de la vida personal, col·lectiva, de tots els humans i els vivents”.
 
Veure'n més
Claret visitava cada dia hospitals, consolant, confessant i assistint econòmicament als més pobres
 
L'any 1852 va ser molt dur per a l'arquebisbe Claret. Des d'agost fins al desembre, l'Illa de Cuba va patir diversos terratrèmols que van provocar greus destrosses en moltes poblacions. A més, a l'octubre, la ciutat de Santiago, de manera especial, va començar a patir una devastadora epidèmia de còlera morbo, que va arribar a cobrar la vida de 2.734 habitants.
 
Veure'n més
 
 
L'Editorial Claret vol que aquests dies la lectura no s'aturi. Als continguts en obert que han ofert fins ara, hi sumen ara el primer capítol del llibre Los secretos de la bahía, una novel·la de la teresiana M. Victòria Molins, sobre denúncia social i inspirada en fets reals.
 
Veure'n més
 
HOMILIES I LECTIO DIVINA | Setmana Santa
 
“Quedeu-vos aquí i vetlleu amb mi”
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya