“Ningú no es pot salvar sense l’auxili de la Gràcia, que ve de Jesús, com a cap que és del seu cos místic, l’Església”.
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 481. 03/04/2020
 
 
Dion Nandut: “No deixem que la por ens aturi”
 
La Unió de Religiosos de Catalunya (URC) ha iniciat una sèrie de vídeos mostrant com viu el confinament la vida consagrada i fent una crida a pregar a casa. Aquest divendres ha estat el torn del claretià Dion Nandut. “Encomanem a Déu la situació que estem vivint, preguem per les persones de la parròquia i totes les persones afectades i pel personal sanitari”, explica.
 
Veure'n més
 
 
 
“La quarentena no és un temps de vacances, sinó de missió profètica”
 
El superior general dels missioners claretians, Mathew Vattamattam, ha adreçat una carta a tota la congregació demanant que la quarentena sigui per als missioners “un temps per a complir la nostra missió profètica destriant respostes 'urgents, oportunes i eficaces' en cada situació”. És el quart missatge que publica des que va començar la crisi sanitària. Aquesta vegada, a les portes de l’inici de Setmana Santa, demana “viure l’actual realitat de la pandèmia mundial a la llum de la resurrecció”.
 
Veure'n més
 
Cartes d’un claretià per trencar l’aïllament dels presos
 
Les persones privades de llibertat pateixen aquests dies un doble aïllament. El missioner claretià Josep Vilarrubias és un dels voluntaris acreditats que visita des de fa tres anys al Centre Penitenciari de Ponent, al municipi de Lleida. Amb la crisi sanitària s'han aturat les visites de voluntaris. Per això el pare Josep ha decidit escriure cartes a les persones concretes a qui ja acompanyava.
 
Veure'n més
 
 
L'Editorial Claret vol que aquests dies la lectura no s'aturi. Als continguts en obert que han ofert fins ara, hi sumen ara el primer capítol del llibre Los secretos de la bahía, una novel·la de la teresiana M. Victòria Molins, sobre denúncia social i inspirada en fets reals.
 
Veure'n més
 
Esperança en temps de confinament des dels col·legis de Valls i de Barcelona
 
Aquest període de confinament ens està oferint és temps, temps per pensar, per reflexionar i per fer tot allò que sovint el ritme frenètic del nostre dia a dia no ens permet. Així ho han plantejat al Claret Barcelona i també des de l'equip de pastoral del Claret de Valls.
Antoni Daufí: “Aquesta és la Setmana Santa que ens toca viure aquest any”
 
El claretià Antoni Daufí ha decidit fer un dibuix sobre l'evangeli d'acord a l'actual situació de pandèmia: “He fet el dibuix pensant en tantes persones que pateixen a causa de la malaltia i en totes aquelles que, com els sanitaris i moltes d'altres, es posen en risc per paliar tant sofriment”.
HOMILIES I LECTIO DIVINA | Setmana Santa
 
“Quedeu-vos aquí i vetlleu amb mi”
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya