“Oh Déu meu, qui pogués fer que ningú no us ofengués! Més aviat, qui em concedís de fer que fóssiu conegut, estimat i servit de totes (les) criatures! Aquesta és l’única cosa que desitjo; tota la resta no em mereix cap atenció”
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 480. 27/03/2020
 
 
La resposta claretiana a la pandèmia del COVID-19
 
Nou missatge del superior general, Mathew Vattamattam, en el context de confinament a Itàlia. “Portem la humanitat vulnerable en els nostres cors”, assegura. En el text, presenta la calma, la fe, l'esperança i l'amor com a resposta cristiana i claretiana davant de la pandèmia. També parla de la necessitat de ser responsables, de tornar a la font espiritual i de practicar la creativitat, entre d'altres reflexions. Una lectura en profunditat sobre el moment present.
 
Veure'n més
 
Mor el claretià Antoni Andrés Soler
 
Aquest divendres ha mort a la comunitat Assistencial dels Missioners Claretians de Catalunya el pare Antoni Andrés Soler, a l’edat de 84 anys. El pare Antoni va saber entendre el ministeri com un servei senzill, humil, sense pretensions, que no es busca a si mateix, sinó que busca servir els altres. Preguem per ell. Que reposi en la pau del Senyor Jesús.
 
Veure'n més
 
 
Malgrat el tancament de la Llibreria Claret, atenent les mesures sanitàries davant del coronavirus, l'Editorial Claret vol que aquests dies la lectura no s'aturi. A banda d'oferir el recurs de la versió prèmium de la Missa de Cada Dia i els continguts de la Lectio Divina Quaresma 2020, també ofereixen el primer capítol, per internet, del llibre Un bisbe contra tots els murs. La vida i les causes de Pere Casaldàliga, sobre la lluita i denúncia contra les desigualtats socials.  
 
Veure'n més
 
Enllaç Solidari: continuen els apadrinaments al Brasil
 
Des del Brasil, on l’emergència sanitària pel coronavirus ha arribat més tard que a Europa, han comunicat a Enllaç Solidari que segueixen donant l’ajuda dels apadrinament amb les màximes precaucions. No es pot fer la trobada de famílies de cada mes, sinó que cada família per separat ha de recollir el val per a la compra d’aliments.
 
Veure'n més
Com va viure el final de la vida sant Antoni Maria Claret
 
El pare claretià Juan Carlos Martos ha ofert una conferència als participants de la família claretiana, homes i dones, que aquests dies estan de recés per a majors de 70 anys a La Fragua, a Los Negrales, Madrid. Compartim aquí la reflexió del pare Martos, que recull l’experiència humana i espiritual dels darrers anys de la vida del Sant.
 
Veure'n més
Nou Pla General de Formació dels claretians
 
El Pare General i el seu Consell van aprovar i promulgar el dijous 19 de març, Solemnitat de Sant Josep, compatró de la nostra Congregació, el nou Pla General de Formació, també anomenat PGF 2020. Fruit de la col·laboració dels missioners claretians d’arreu del món, el nou pla afavoreix la formació holística i transformadora.
 
Veure'n més
En temps de reclusió, Claret camina amb tu
 
Per seguir mantenint viu el nostre esperit missioner durant el confinament, comptem amb una nova aplicació per a dispositius mòbils. Es diu 'Claret contigo'. De moment, disponible en castellà i portuguès, recull els textos del llibre homònim que es va reeditar l'any passat.
 
Veure'n més
HOMILIES I LECTIO DIVINA | V diumenge de quaresma
 
29 de març
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya