“El Senyor ens estima molt, estimem-lo també nosaltres, l’amor amb amor es paga”.
  
Sant Antoni Maria Claret, 1867
 
Butlletí 479. 20/03/2020
 
 
Nous delegats regionals de la província de Sant Pau
 
El pare Màxim Muñoz Duran a Catalunya, el pare Juan Martín Askaiturrieta Ezkurdia a Euskal Herria, el pare Juan Gustavo Pez Nadalich a França i el pare Francesco Incampo a Itàlia. Són els delegats de les quatre regions que configuren la província de Sant Pau.
 
Veure'n més
 
 
 
“Demano a tots els missioners claretians que afrontin aquesta pandèmia amb calma i coratge”
 
Des de Roma, el superior general, Mathew Vattamattam, ha escrit un missatge als missioners claretians amb motiu de la festivitat de Sant Josep. "Avui la comunitat s’ha pres un temps per compartir com cada un de nosaltres viu aquest moment i el que podríem fer com a missioners durant aquesta situació sense precedents a la història", explica en aquesta reflexió.
 
Veure'n més
 
La Taulada ofereix carmanyoles, bugaderia i dutxes durant el confinament
 
“El nostre menjador La Taulada de Valls, durant aquest dies de confinament familiar per contenir el coronavirus, estem servint carmanyoles a un centenar de persones desfavorides”, explica Joan Font.
 
Veure'n més
Un mes gratuït de la versió premium de l’aplicació ‘Missa de Cada Dia’
 
Pendents del període excepcional degut a l’expansió del COVID-19, la Llibreria Claret romandrà tancada temporalment. Són dies d’incertesa, de desconcert. Però també són dies de pregària i reflexió. L’Editorial Claret ofereix la possibilitat de seguir els textos litúrgics de la missa amb la versió premium de l’aplicació La Missa de Cada Dia, de manera gratuïta, a tots els usuaris.
 
Veure'n més
Els continguts de la Lectio Divina Quaresma 2020, en obert
 
Des de dijous, l’Editorial Claret ofereix els continguts de la 'Lectio Divina Quaresma 2020' de manera gratuïta. Es podran consultar a través de l’aplicatiu de La Missa de Cada Dia i de la web missadecadadia.cat, a l’apartat Lectures d’avui.
 
Veure'n més
Anul·lada la Pasqua familiar i d’adults de Vic 2020
 
L’equip coordinador de la Pasqua Familiar i d’Adults Vic ha informat que anul·len l’activitat prevista pels dies 9, 10, 11 i 12 d’abril “per prudència i per solidaritat”. També demanen viure “amb paciència i creativitat aquests dies de confinament”.
 
Veure'n més
HOMILIES I LECTIO DIVINA | 4t diumenge de quaresma
 
22 de març
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya