“La predicació de la divina paraula (…) mai no s’ha de descurar, especialment en els dies festius; singularment a l’Advent i a la Quaresma, la divina paraula cal que sigui anunciada amb més força i energia”.
  
Sant Antoni Maria Claret, 1869
 
Butlletí 478. 13/03/2020
 
 
Com afecta el coronavirus l’activitat dels claretians de Catalunya?
 
Consulteu aquí algunes de les mesures que s'han adoptat a la Llibreria Claret, col·legis, esplais, parròquies i altres centres vinculats als missioners claretians per prevenir la propagació del coronavirus. Són actuacions d’acord al que dictaminen aquests dies el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i a les recomanacions dels diversos bisbats.
 
Veure'n més
 
Missatge del provincial sobre la pandèmia del Covid-19
 
“Convertim aquest moment en temps ‘missioner’, de treball, d’oració i d’atenció entre nosaltres i les persones”. És el que demana el superior provincial Ricard Costa-Jussà en el comunicat que ha fet arribar a les comunitats claretianes de Catalunya, Euskal Herria, França i Itàlia amb motiu de la crisi provocada pel Covid-19.
 
Veure'n més
El superior dels claretians demana “pregària i intercessió” davant del coronavirus
 
De la mateixa manera, diu, que l’Església ha afrontat “moments històrics d’epidèmies cuidant dels malalts i de les seves famílies”, recomana ara portar “les preocupacions de la gent en adoració al Santíssim i a la Mare de Déu amb el res del Rosari”.
 
Veure'n més
 
 
Les recomanacions de Quaresma de la Llibreria Claret aquí
 
El grup de confirmació de la parròquia Claret de Lleida es prepara per a rebre el sagrament
 
Amb la confirmació adquirim un compromís molt seriós per aprofundir en la vida de pregària, en la relació amb els altres, en el treball per tot allò que contribueixi a construir un món més digne, en el testimoni de la fe i en la capacitat de transmetre esperança.” Aquest és el testimoni dels joves de la parròquia que es preparen per rebre el sagrament de la confirmació.
 
Veure'n més
La parròquia del Lledó de Valls celebra la II setmana d’espiritualitat quaresmal
 
Durant una setmana s'han reunit una trentena de persones, cada dia al vespre. Han rebut els punts de reflexió que cadascú ha fet a casa seva. El treball es fa en base al llibre del pare claretià Josep Roca sobre la Lectio Divina.
 
Veure'n més
HOMILIES I LECTIO DIVINA | 3r diumenge de quaresma
 
15 de març
Tríduum i solemnitat de Sant Josep, compatró de la Congregació
 
Del 17 al 19 de març
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya