Nieuwsbrief nr. 55

Lees de vorige nieuwsbrieven HIER of meld je aan.
 En teken de petitie HIER.


Deze nieuwe nieuwsbrief zit weer boordevol goed nieuws door en vóór jullie, een rechtzaak die maandag start, een rapport voor de tweede kamer.. Ongelofelijk heldere presentaties aan de gemeenten in Het gooi en in Zutphen die helemaal de moeite van het bekijken waard zijn... !
Wel is het nog echt wel nodig dat meer mensen gaan aanhaken om een steentje bij te dragen en samen te verbinden, op nieuwe initiatieven. De lobbie voor dehumaniserende techniek is groot en afwachten kan het lastiger maken.

Een bijdrage zijn mag hélemaal op jouw eigen manier. Verbinden met anderen? Of juist vanuit je eigen huis je creativiteit inzetten op een manier die bij jou past? Of lekker doen wat je toch al leuk vindt om te doen of om juist te leren... Filmen? Een cartoon maken? Een artikel schrijven? Je hart uitspreken... Iets anders? Zet je kwaliteiten en/of mogelijkheden in, want ook jij bent zó prachtig en hartstikke nodig...!

Opdat we samen steeds sterker staan.
Een ieder, dichtbij zichzelf en een eigen stroom, om vanuit jouw eigen hart met je kansen en talenten, samen een mooier nieuw normaal te gaan creëren!


----------------------------

INHOUD
 
 • Verfrissend! Die Nieuwe Media
 • Vrouwen voor Vrijheid staan op!
 • Rechtzaken 5G gaan starten!
 • Brief van Stop5GNL behandeld in de kamer
 • 'Boekenhulp
 • Schrijvers opgelet
 • Wat kun jij doen in jouw gemeente?
  TWEE PRESENTATIES BIJ GEMEENTEN
 • Film, schilder of teken mee...!
 • Help mee vertalingen mogelijk te maken
 • Franse burgemeesters willen een debat over 5G
 • Tips en petitie 

 
 
 


De Nieuwe Media

Wauw, wat een toename aan heldere, verfrissende geluiden....

De Andere Krant, Gezond Verstand, Café Weltschmerz, ON, The Blue tiger, etc... etc...

We zijn het niet persé met alle artikelen 100% eens, maar daar gaat het ook niet om. In een democratie is een pluriform aanbod heel simpel een basisvoorwaarde. Enkele onderwerpen, zoals bijvoorbeeld ook eerlijke en kritische info over de gevaren van straling en 5G, worden in de MSM, al jarenlang, compleet weggewist in het aanbod.

Je kunt van alle bovenstaande media lid worden en ze mee helpen te verspreiden. We bevelen ze allemaal van harte aan... en zien het opbouwen van alternatieve/eerlijke media als noodzakelijk en bijzonder nuttig in deze tijd van eenzijdige berichtgeving in de main stream. 

 
 
 
 

Vrouwen voor Vrijheid staan op 14 November op het Museumplein.

Kom ook!!We raden ook aan om aan te haken bij de mooie beweging van Vrouwen voor Vrijheid, Viruswaarheid, Uprising, en steeds meer anderen. Het mooie aan deze ziels- en lichtgedreven bottom up movement is....:
"Het proberen in te drukken gaat niet...!" Dat werkt enkel zoals duwen op een waterbed, er staan dan gewoon weer nieuwe mensen op op andere plaatsen, en reken er maar op dat hoe feller de overheid etc probeert om dit eerlijke geluid te onderdrukken hoe gedrevener deze mensen worden om te gaan staan en misschien zelfs te sterven, voor een hartgedragen, vrije toekomst voor onze kinderen.


Vrouwen voor Vrijheid!


Staan op 14 November, in Amsterdam vanaf 16.00 uur op het museumplein.

Kom ook!! Mannen zijn ook welkom...

 
 
 
 
 
 
5G Rechtzaken van start tegen Telecom

De 5G rechtzaak van de Bond voor Overheidszaken gaat beginnen met de rechtzaken tegen de Telecom Providers samen met Sven Ake Hulleman. Al een poos is er achter de schermen hard gewerkt om tot dit belangrijke moment te komen.

De rechtszittingen vinden plaats:
(a.s.) maandag 16 november (Joost Farwerck, CEO van KPN)
maandag 7 december (Søren Abildgaard, CEO van T-Mobile) 
donderdag 10 december (Jeroen Hoencamp, CEO van VodafoneZiggo)


Ik wil jullie oproepen om hen daar waar nodig in woorden en energie te ondersteunen... Dit is iets groots...!!!
Dat het recht met de waarheid mag zegevieren,
en het rechtssysteem bewijst of zij nog rechtschapen is. 


 
 
 
 
 
Stop5GNL

Op 10 December komt er een vergadering in de Tweede kamer over het rapport "5G en gezondheid". We hopen dat ze zich nu eindelijk eens wat breder gaan informeren en niet alleen naar de achterhaalde en omstreden adviezen van de gezondheidsraad en ICNIRP gaan luisteren.

Een mooi initiatief van Stop5GNL dat al eerder een kort geding aanspande tegen de Nederlandse staat, wat ook nog een vervolg zal krijgen.

Een aantal zeer kundige gedreven mensen van Stop5GNL dat met uitgebreide kennis over deze materie, pleit dat de gezondheid wordt meegewogen in deze grote ontwikkeling plus in navolging van sommige andere landen, 5G na kennis van feiten, niet verder wordt uitgerold en de stralingsnorm wordt bijgesteld naar een niveau dat het daadwerkelijk de bevolking, alsook de natuur, echt duurzaam beschermt.

Zie hier het te bespreken rapport 
 
 

BOEKENHULP

Begrijpen hoe de inteligentie en verfijning in ons als mens zit... en deze ook herkennen in de natuur.... helpt ons onze koers te bepalen richting een hartgedragen toekomst... Welke meer in verbinding gaat zijn met ons diepste wezen en de natuur om ons heen... Omdat wij deze natuur zijn en omdat deze ons bezielt.... Wij haar willen koesteren als wij ons opnieuw verbinden. Dan kunnen wat mij betreft alle klimaatplannen overboord...

De klimaatplannen overboord omdat...als je de natuur die je bent werkelijk voelt.. dan is buiten / binnen... en binnen / buiten... en wil je een ander/dier/plant/rivier geen geweld aandoen omdat het jezelf pijn doet. Kinderen hebben deze verbinding van nature. We leren dat af met al te harde prikkels en gevoelens welke niet worden onderkend of ingebed. Afstomping wat dit bewustzijn vernauwt, is mij betreft volksziekte nummer één... NIET (elektro-)gevoeligheid... of ;-)
Daarom deze leestips... ook om verder te verspreiden... Met dank aan Marijke Smit en Sander Funneman voor het schrijven van deze prachtige exemplaren!


BOEKENTIPS:

 
Leesboek; Sprookje voor volwassen. Over de invloed van elektromagnetisch straling op onze elementwezens. Gebruik je verbeelding en voel de waarheid die ligt verscholen in dit verhaal en opnieuw ontsluierd mag....

Marijke Smith,
De Onzichtbaren:

................

 
Wetenschappelijke uiteenzettingen van alle processen in onze natuurlijke omgeving welke gebruikmaken of bestaan op basis van elektrische en magnetische velden...

Sander Funneman,
Het elektrisch Ecosysteem

.................  (Heb je TIPS, deel ze met ons!) 

 
 
 
 
Schrijvers opgelet!

 Ben je goed in schrijven en heb je (onafhankelijke niet commerciële) inzichten, welke je wilt delen met het publiek van Verminder Electrosmog. Wees welkom, en stuur je column in.
We geven geen garantie voor een plaatsing, maar staan wel hartstikke open voor goede input en hebben 19.000 mailontvangers die graag alles over straling / 5G / electrosmog en aanverwanten, willen weten.
En geen mankracht om het allemaal zelf te doen.
 
 
 
 

 Wat kun je doen in jouw gemeente?

De bijeenkomst op 1 november in Zeist was zeer geslaagd hoorden wij. Chapeau aan de organisatie hiervan! Er wordt steeds meer bekend over wat er wel en wat er niet werkt en diverse individuen vinden elkaar hierin. Maar het is ook nodig en wordt tijd dat er nog meer mensen op gaan staan... Weet dat er in gemeenten nog steeds heel veel mogeljk is. Er lopen ontzettend véél mensen ook in gemeenten met vragen en weerstand, en de dominante arrogantie van de overheid helpt niet echt om deze vragen beantwoord te krijgen.

Onlangs kwam er een mail voorbij aan gemeenten waarin overheidsbeamten zelf opzetteljk het democratisch proces frustreren door enkel de overheid als informatieverstrekker toe te laten en andere onafhankelijkere partijen op voorhand uit te sluiten. Ik kan je alvast met zekerheid zeggen dat je dan niet het hele verhaal hoort. Er zijn goede sprekers... en er is inmiddels heel veel goede info beschikbaar.

Wil jij jouw gemeente informeren...? Pak het op... Niemand anders doet het... en het wordt in steeds meer plaatsen in de wereld en in Nederland gedaan... Je staat dus steeds minder alleen. Wacht niet. We kunnen je mogelijk aan meer medestanders/stralingsbewuste bewoners helpen binnen je gemeente. Stuur ons hiervoor een mail.


TWEE PRESENTATIES

HET GOOI: We juichen de enorme push op beeldschermgebruik en zoomen totaal niet toe, maar nu is dit mogelijk een geschikte vorm om ook bij jouw gemeente toe te passen in deze 'belachelijke' tijd. 'Presentatie het Gooi'

ZUTPHEN: Ook deze prachtige heldere presentatie over 5G is zéér geschikt om ook voor jouw gemeente te gebruiken of ook om zelf te bekijken en rond te delen voor kennis over smartcities / 5G. Doen!!
 
 
 
 
 
 
Maak (spot-)prenten of video's en deel deze!!

Wil je wat bijdragen? Wat kun jij...?Kun je goed tekenen of schilderen, maak spotprenten... of juist een sfeerbeeld van hoe een natuurgebonden toekomst eruit ziet... Beelden zijn sterker dan woorden... Zet je ambacht in. Je bent nodig!!

Verbind, schrijf, schilder, maak een spotprent of gedicht of stuur brieven naar gemeente of huisarts of verspreid flyers .... Een andere hele mooie manier om mee te helpen aan bewustwording van deze belangwekkende materie is om te filmen... Bijvoorbeeld door de uitslag op een stralingsmeter te filmen rondom zendmasten..
In de school of bij het speelpleintje van je kinderen (of een ander) bij de kerk... de supermarkt, het meten zowel voor jezelf... als ook de filmpjes delen voor anderen is een enorme boost voor stralingsbewustzijn. Maak en deel je filmpjes...!! En heb je echt iets heel goeds gemaakt, dan ontvangen wij het graag en plaatsen het wellicht voor nog meer bereik ook op de site.

Koop of huur een stralingsmeter.
 
 
 
 Doneer mee voor vertalers en stralingsbewustzijn

We zouden het nog steeds tof vinden om samen met jullie een aantal 5G presentaties uit het Engels te kunnen vertalen in goed Nederlands. We hebben hiervoor een professionele Engels-Nederlands vertaler gevonden die bereid is om het voor een heel laag bedrag te doen.

Per presentatie zou dit slechts €300,- kosten. De vorige keer hebben we na de oproep  €160,- binnengekregen. (Dank daarvoor!!) Maar dat is niet genoeg en het moet toch mogelijk zijn om met 19.000 nieuwsbrief ontvangers...samen een aantal werken ten behoeve van het stralingsbewustzijn in Nederland vertaald te krijgen. Sommige mensen hebben al eerder gedoneerd, dank!...  Maar we zijn inmiddels 7 jaar verder. Als je nog wat kunt missen... De webhost Marc Adil heeft ook inzicht in wat er binnen komt.... Het komt altijd op de goede plek.

Oproep: Wil je bijdragen aan stralingsbewustzijn en/of zorgen dat hele belangrijke teksten m.b.t. 5G info, vertaald worden...

GEEF HIER JOUW DONATIE

 
 
 
 
 Franse burgemeesters willen een debat over 5G

Naast Grenoble, Zwitserland, Slovenië, Brussel en honderden gemeenten in Italië, wil nu ook de burgemeester van Straatsburg een moratorium op 5G, een democratisch debat en uitstel tot de zomer van 2021.
Ze wordt hierin gesteund door haar groene collega-burgemeesters, onder wie Pierre Hurmic van Bordeaux, die zich ook al tegen de jaarlijkse ‘dode’ kerstboom à zestigduizend euro verklaarde, of zijn confrère in Lyon die de geld verspillende en vervuilende Tour de France niet langer in zijn stad wil ontvangen.

Ze weigeren te worden weggezet als ‘technofoben’ of ‘groene Khmers’, stelt de groene burgervader van Grenoble Eric Piolle. ‘Alleen omdat wij ons realiseren dat we worden vernietigd door onze eigen kracht.'

'De middelen die we meenden tot onze beschikking te hebben om een betere wereld te creëren keren zich tegen ons.’

Lees verder > 
 
 
 

  TIPS om Electrosmog te verminderen.

Overzicht van Meetspecialisten.


Waar staan de antennes?

-----------------------------------------------------------------------------
 
Super informatieve andere Sites om te bekijken:

5GisNietoke
Stralingsbewust (Silvia heeft hulp nodig!)
EerlijkOverStraling
StichtingEHS 
StopUmts------------------------------------------------------------------------------


Petitie

  Wil jij ook eerst een degelijk onderzoek naar de effecten van straling tm 4G vóórdat 5G verder wordt uitgerold!
En dat er een gezonde blootstellingsnorm komt en gewoon eerlijke voorlichting over straling plaats gaat vinden..?


 Deze petitie is al aangeboden bij de Tweede Kamer maar loopt gewoon ds groter en sterker worden ;-)


Onderteken de Petitie


----------------------------------------------------------

Nieuwsbrief

Deel je deze nieuwsbrief ook weer verder door...?

Inschrijven om deze te ontvangen, kan hier


 Tot zaterdag,
de 14e bij Vrouwen voor Vrijheid!!!

Marloes

Met dank aan; Marc Adil
en de rest van het team!
Namens ons en vooral namens de kinderen van de toekomst!

 
 
 


DEEL DEZE NIEUWBRIEF WEER MEE DOOR!!!

ONDERTEKEN
DE PETITIE
 

TOP EN DANK NAMENS VELEN.

This email was sent to
You received this email because you are registered with 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2020 Verminder Electrosmog