“Estimaran la virtut de la pobresa, mirant-la com la seva mare i amiga, i amb aquest fi faran bé de privar-se algun cop del necessari, a imitació de Jesús, que per nosaltres es va fer pobre i necessitat, nasqué pobre, visqué pobre i morí pobríssim i fins i tot nu”.
  
Sant Antoni Maria Claret, 1850
 
Butlletí 477. 06/03/2020
 
 
El bisbe claretià Luis Ángel de las Heras, nou president de la Comissió Episcopal per a la Vida Consagrada
 
La Conferència Episcopal Espanyola ha escollit, en l’assemblea plenària d’aquest dimarts 3 de març, el bisbe claretià Luis Ángel de les Heras Berzal com a president de la Comissió Episcopal per a la Vida Consagrada.
 
Veure'n més
 
Trobada multicultural d’estudiants claretians d’Europa
 
Tradicional trobada d’estudiants d’Europa a Colmenar Viejo. Aquesta vegada amb 27 estudiants i 8 formadors procedents de tres Centres Formatius a Europa i d’altres comunitats. Entre els participants, Arnoldus Yansen Feka i Mateus Soares de les comunitats de França, i també el pare Ricard Costa-Jussà, provincial de Sant Pau.
 
Veure'n més
El segon recés per a majors de 70 anys a La Fragua, en família claretiana
 
Nou missioners claretians, tres missioneres claretianes i dues germanes de Filiació Cordimariana participen durant aquest mes de març al recés ‘Fragua per als 70 anys i més’, un instrument per garantir la formació permanent de la gent gran. De Catalunya hi participa el claretià Ramon Olomí.
 
Veure'n més
 
 
Les recomanacions de Quaresma de la Llibreria Claret aquí
 
Claret difon les causes de Casaldàliga en el llibre ‘Un bisbe contra tots els murs’
 
El llibre, traduit del portugès per Josep Roca, és fruit de les entrevistes que la jove periodista brasilera Ana Helena Tavares ha fet a gairebé a 30 persones que han conviscut, han conegut i encara coneixen i conviuen amb Pere Casaldàliga, preguntant-los què pensen sobre el missioner claretià.
 
Veure'n més
Claret publica ‘Sant Pau i les dones’, editat per Núria Calduch
 
La dona “està cridada a ser una presència activa, compresa i vivificant en una Església que avui més que mai té necessitat del geni femení per tal de poder anunciar l’Evangeli amb transparència i coherència de vida”, afirma Calduch. El llibre aprofundeix en les amigues, les germanes i els testimonis que col·laboraren activament en la missió evangelitzadora de l’Apòstol.
 
Veure'n més
Actuar i confiar amb tu, lema de la Pasqua Jove a l'Esquirol
 
Ja s'han obert les inscripcions a la Pasqua Jove a l'Esquirol. Se celebrarà del 9 al 12 d'abril amb el lema 'Actuar i confiar amb tu'. Inscripcions obertes fins el 18 de març.
 
Veure'n més
El Casal Claret promou la ‘sororitat’ amb la Setmana de les Dones
 
Dins el marc del projecte de l’Escola de la Pau amb Dones, el Casal Claret convoca tot un seguit d’activitats amb motiu de la Setmana de les Dones. Entre dimarts i diumenge mostren que són “dones diverses que compartim dia a dia els nostres sabers, inquietuds, dificultats i vides”.
 
Veure'n més
L’espiritualitat ecosocial, tema de la Pasqua familiar i d’adults de Vic 2020
Seguiu-nos a instagram!
 
Aquesta setmana a Instagram hem creat una story sobre la Bíblia. El material prové de la parròquia de Sant Antoni Maria Claret del barri de Balàfia de Lleida. I forma part d'una col·lecció de presentacions creades amb motiu de l'Any de la Bíblia. Les trobareu a l'apartat de recursos del seu web.
 
Veure'n més
HOMILIES I LECTIO DIVINA | 2n diumenge de quaresma: la transfiguració del Senyor.
 
8 de març
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya