“Estimar els qui ens fan favors, ens serveixen i consolen és una cosa fàcil i que no exigeix cap virtut; però estimar, servir i acariciar aquells que ens ofenen i són molestos, sense cap altra motiu que per a ser agradables a Déu, és amor veritablement sobrenatural…”.
  
Sant Antoni Maria Claret, 1862
 
Butlletí 476. 28/02/2020
 
 
L’espiritualitat ecosocial, tema de la Pasqua familiar i d’adults de Vic 2020
 
Aquest any el lema ‘En Jesús fem REnéixer el món’ aproparà els participantsde la Pasqua a una espiritualitat amb contingut ecosocial sobre la qual ancorar els canvis de mentalitat que planteja el papa Francesc a l’encíclica Laudato Si’. La Pasqua tindrà lloc des de la tarda de dijous dia 9 fins al matí de diumenge 12 d’abril. El període d’inscripció finalitza diumenge 16 de març.
 
Veure'n més
 
 
 
“L’editorial Claret ha col·laborat en la fixació textual del Concili Tarraconense”
 
“La tradició oral que passa a ser escrita permet ser difosa més àmpliament, i donar lloc a experiències semblants”. Així es va referir el pare claretià Màxim Muñoz als “processos d’escriptura i tradició que es donen en el cristianisme”. En va parlar dilluns a la presentació del llibre Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense, que va tenir lloc a l’Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona.
 
Veure'n més
 
“El Concili Tarraconense em va fer tocar de peus a terra”
 
Dolors Puigdevall, directora de Càritas Diocesana de Girona i membre participant del Concili, va recordar la vivència prèvia a l’esdeveniment com un moment àlgid de reflexió, diàleg i moviment. En va parlar en la presentació del llibre Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense dijous al vespre a la Llibreria Empúries de Girona junt amb el bisbe Francesc Pardo, Antoni Calvó, Aureli Ortín i Marcel·lí López.
 
Veure'n més
 
 
Les recomanacions de Quaresma de la Llibreria Claret aquí
 
Pelegrinatge a Taizé per a joves l’última setmana d’agost
 
Nou pelegrinatge d’estiu a Taizé del 23 al 30 d’agost. Amb el lema ‘Estiu ets tu amb l’Altre’, els claretians conviden a joves d’entre 20 i 35 anys a participar d’aquesta experiència de pregària amb la comunitat monàstica ecumènica de Taizé, a la regió de la Borgonya francesa. El període d’inscripció resta obert fins el diumenge 31 de maig.
 
Veure'n més
Seguiu-nos a instagram!
 
Els prefectes d'espiritualitat de les cinc províncies claretianes d'Europa es van trobar del 20 al 22 de febrer al Centre Fragua (Los Negrales, Madrid) per discernir plegats la millor manera d'animar l'espiritualitat claretiana en els seus organismes. El pare Renato Caprioli va representar-hi la província de Sant Pau.
 
Veure'n més
La Confraria de La Verònica de Reus també celebra els 150 anys del pare Claret
 
Obrirà la celebració amb la presentació dels ‘Goigs a Santa Verònica’ al Saló Noble del Palau Bofarull de la Diputació a Reus dijous 5 de març a les set de la tarda. Els Goigs a la Verònica són una composició del mestre Josep Enric Peris i Vidal.
 
Veure'n més
HOMILIES I LECTIO DIVINA | 1r diumenge de quaresma
 
1 de març
Calendari claretià
Mort del pare Martí­ Alsina, superior general (1922)
 
2 de març
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya