Nieuwsbrief nr. 53.
Lees vorige nieuwsbrieven HIER of meld je aan.
Of teken de petitie HIER.


Komende zaterdag de 26e september is opnieuw een wereldwijde dag voor de protesten tegen 5G. We hebben een paar kleine acties. Vergeet niet dat iedereen initiatief kan nemen... Je bent zooo welkom! Verder nog héél goed nieuws van Apple!

----------------------------

INHOUD
 
  • Wereldwijd protest a.s. zaterdag
  • Maurice de Hond
  • Grote verrassing van Apple
  • Verminder Electrosmog in de Koninklijke Bibliotheek
  • Wéér geen uitbraak na Berlijn
  • Juriste Isa Kriens over het huidige beleid op de Vrouwenmars
  • Welkom om het onderwerp Soevereiniteit te onderzoeken
  • Gemeenten
  • Tips en petitie 

 
 
 


A.s. zaterdag wereldwijde protestdag


Heb je zelf een ander idee voor initiatief, neem het!
Wacht niet op anderen, maar doe het...
Wij delen graag mee!

 

Plak een poster!

Plak deze poster komend weekend of pas 'm aan hoe je wilt, ontworpen door jolanda van den Berg/Creamees, om aandacht te vragen voor de keerzijde van Electrosmog/5G.SOS Straling

 5G Protestdag op 26 september wordt georganiseerd door SOS Straling. Zie voor tekst en uitleg:
"Slim & Veilig actie"


 
 
 

Mooi interview van Maurice de Hond

 Wil je inzicht krijgen in het coronabeleid .. Heb je ook je twijfels over wat er gebeurt nu... of ook als je deze nog niet hebt...
Kijk dan even dit mooie interview vol heldere quotes
van Maurice de Hond.   

 
 
 
 
  De grote verrassing van Apple - Geen nieuwe producten met 5G-compatibiliteit

Normaal krijgt de nieuwe lancering van Apple veel aandacht, deze keer niet... Is het omdat ze geen 5G hebben toegevoegd. Zien ze het ook niet meer zitten?

Lees verder>>

 
 
 


Verminder Electrosmog in de Koninklijke bibliotheek

Dit bovenstaande bericht wilde ik met jullie delen, omdat het zo grappig was en onverwacht 'uit het niets' kwam. Op zich prima om ons te bewaren voor toekomstig onderzoek, liever hebben we gewoon actie op het huidge beleid. Haha... Maar goed, misschien komen ze er dan in de toekomst achter dat wij het al die tijd al bij het juiste eind hadden... en het goed is eerder rekening te houden met de zachte krachten.... als we tegen die tijd al niet een geheel nieuwe samenleving hebben... ;-)
(Ook deze nieuwsbrief zal dan te vinden zijn via hun archief)
 


 
 
 
 
Na een miljoen knuffelende mensen in Berlijn, weer géén uitbraak!

  Waar is die pandemie?
Laten we gauw overschakelen naar NIEUW normaal.


Lees verder >>

 
 
 
 
 "Ik hou er niet van om mensen zo af te beelden...
Maar aangezien de aangeprate angst zo groot is...  En het mondiale inzicht nog klein.... Helpt het misschien... opdat het redelijke gesprek, ook over straling, zich weer herstelt."

 
 
 
 
  Ik verbind me zowel met acties die alleen de bewustwording en verzet rondom electrosmog vergroten, alsook die voor het bewustzijn rondom het huidige Corona-beleid.

Het is tijd om samen te gaan, met alle leugens die ons afdrijven van de waarheid.... en ons (en onze kinderen) leiden naar een ontzielde vol regels geplaveide weg, naar een digitale controlestaat.

Begrijp je nog niet dat het prima samen kan en we samen sterker zijn...worden... ? Dan nodig ik je uit om te kijken dan naar de geweldige speech van Isa Kriens hieronder.

 
 
 
 
De vrouwenmars was geweldig!! 

De vrouwenmars is geweldig geweest. Dank aan iedereen die erbij was en de organisatie in het bijzonder!! Een heerlijke sfeer en prachtige sprekers waaronder deze wakkere juriste (Isa Kriens).

Zie ook dit prachtige gesprek bij Café Weltschmerz!

--------------

5G vorig jaar

  Vorig jaar was onze prachtige demonstratie fantastisch georganiseerd door Georgette Polderman, Petra Groot en Alja Hoeksema en was dit mijn bijdrage. Daarna hadden we een mooie mars in Eindhoven georganiseerd door Eke Vriens en daarna door Jan van Gils, Renée van Gennip, Marije Freeve en Mine Japar met een mooie lange tocht door Amsterdam. Gek nu, nog vóór Corona, stonden we daar al een aantal keer, samen...

 Omdat er iets niet klopte, dat de overheid ons hoogste goed niet diende door deze technologie toe te laten en ook over dat we als mensen zelf de touwtjes in handen mogen nemen en niet anderen onze toekomst gaan laten bepalen, of dat nu om Telecom gaat als om de huidige onlogische gedragsregels... Dat we enkel ons hart hoeven te voelen, onze eigen wensen te verduidelijken en samen te blijven staan... Ons hart uit te spreken en door te gaan. Dat geldt nog steeds...
 
 
  SOEVEREINITEIT 

Ik ben geïnteresseerd geraakt in het onderwerp Soevereiniteit en zou er graag meer over weten. Als je ook houdt van pionieren en bijdragen aan de voorhoede...  Vind hier een interview met iets te snelle aannames naar mijn smaak, maar toch héél veel heldere en nuttige info... van Hridaya.
 
 
 
 
 
GEMEENTEN


In alle de gemeenten hieronder zijn al mensen actief rondom 5G/stralingsbewustzijn en zouden het waarschijnlijk hééél erg fijn vinden als jij hen ondersteunt met jouw creatieve ideeën of actie!!

'Alles begint met verbinden'


Als je ergens
wilt aanhaken mail ons!Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Alphen a.d. Rijn, Assen, Barneveld, Barendrecht, Bergen, Best, Berkelland, Beek, Blauwsluis, Boekel, Bodegraven, Bovenkarspel, Bunnik, Breda, Castricum, Coevorden. Culemborg, Dantumadiel, Den Bosch, Den Haag, Delft, Den Oever, Deventer, Dieren, Dordrecht, Drachten, Dronten, Echt-Susteren, Eindhoven, Enschede, Ede, Etten Leur, Ermelo, Midden Drenthe, Epe, Esch, Emmen, Friesland, Gennep, Goes, Groningen. Gorinchem, Het Gooi, Haaren, Helmond, Hogeland, Haarlem, Haarlemmermeer, Harderwijk, Heusden, Heeg, Heerhugowaard, Hilvarenbeek, Hilversum, Hoge Mierde, Hollands Kroon, Hengelo, Hoofddorp, Houten, Huizen, Kerkrade, Krimpenerwaard, Landsmeer, Lansingerland, Leeuwarden. Leiden, Lochem, Maasduinen, Maastricht, Meierijstad, Middelburg, Mijdrecht, Nijmegen, Nijkerk, Nieuwkoop, Nieuwegein, Noord Oost Polder, Noordenveld, Oirschot, Oostellingerwerf, Oosterwerf, Olland, Purmerend, Rhenen, Ridderkerk, Roermond, Rotterdam, Schagen, Schaveren, Scheveningen, Sittard-Geleen, Smallingerland, Soest, Son en Breughel, St. Michielsgestel, St. Oedenrode, Tilburg, Uden, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veghel, Venlo, Venray, Vlaardingen, Vlissingen, Vught, Waalwijk, Wageningen. Weesp, Wormerland, Zaanstad, Zeeland, Zeewolde, Zeeuws Vlaanderen, Zeist, Zevenaar, Zutphen, Zwolle

Of verzin of begin zelf... !!

 
 
 
 
 
Super informatieve andere Sites om te bekijken:

5GisNietoke
Stralingsbewust
EerlijkOverStraling
StichtingEHS 
StopUmtsDoneren is fijn!

Ben je blij met wat ik doe of wat we gedaan hebben? We kunnen doen wat we doen door persoonlijke bijdragen...

We willen in de komende tijd graag een goede vertaler betrekken om hele mooie Engelstalige uitgeschreven lezingen over 5G beschikbaar te maken voor iedereen.

Kun je wat missen.. ?

Doneer dan een bedrag naar keuze,
dat is bijzonder welkom!Petitie

  Wil jij ook eerst degelijk onderzoek naar de effecten tm 4G vóórdat 5G verder wordt uitgerold?
Dat er een gezonde norm komt en er eerlijke voorlichting plaats gaat vinden..?
 De petitie (is ook al aangeboden bij de Tweede Kamer maar) loopt gewoon door totdat ons doel is bereikt.

Onderteken de Petitie


Nieuwsbrief

Deel je deze nieuwsbrief weer verder door...

Inschrijven kan hier  Met een Warme Groet,
Marloes


Met dank aan; Marc Adil
en de rest van het team!Namens ons en vooral namens de kinderen van de toekomst!

 
 
 


DEEL DEZE NIEUWBRIEF WEER MEE DOOR!!!

ONDERTEKEN
DE PETITIE
 

TOP EN DANK NAMENS VELEN.

This email was sent to
You received this email because you are registered with 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2020 Verminder Electrosmog