“Quan l’home és fidel a la vocació i correspon amb una gran força de voluntat, pot moltíssim. I si és perseverant, sense deixar ni afluixar en el que ha començat, és inexplicable el que arriba a fer, tot i que ho fa sempre ajudat per la gràcia de Déu”.
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 474. 14/02/2020
 
 
El somni social, cultural, ecològic i eclesial del papa Francesc per l’Amazònia
 
Aquest dimecres s’ha publicat l’exhortació apostòlica postsinodal del papa Francesc. ‘Estimada Amazònia’ mostra els quatre somnis del pontífex per a la regió amazònica: social, cultural, ecològic i eclesial. En parlar d’inculturació, Francesc cita el poema ‘Carta de navegar’ del bisbe claretià Pere Casaldàliga.
 
Veure'n més
 
L'Editorial Claret publica 'Querida Amazonia'
 
Es tracta de l'edició en castellà de la cinquena exhortació apostòlica del papa Francesc. El text proposa una reflexió sobre la realitat amazònica, ofereix un nou impuls missioner i encoratja el paper dels laics en les comunidades eclesials. El llibre ja està disponible a la Llibreria Claret.
 
Veure'n més
 
 
Les Constitucions dels claretians fan 150 anys
 
Des del primer reglament que el pare Claret va fer des de Cuba com una orientació a viure “l’estat missioner” fins al reconeixement canònic i l’aprovació que el papa Pius IX va fer de la Congregació dels Missioners Claretians i les seves constitucions l’11 de febrer de 1870. Llegiu l'article del claretià Seberiano Blanco sobre aquest llarg procés de revisió, discerniment i deliberació.
 
Veure'n més
 
Alumnes de Batxillerat del Claret Barcelona descobreixen la cara solidària de la ciutat
 
Els alumnes de 1r de Batxillerat van tenir l’oportunitat de descobrir diverses fundacions solidàries amb el projecte 'L'altra Barcelona'. Van visitar El Casal d’infants del Raval, La Fundació Pare Manel i la Comunitat de Sant Egidi i diversos representants de cada associació van explicar-los com contribueix la seva acció a una societat més justa i amb igualtat d’oportunitats.
 
Veure'n més
Mijac-Balàfia escull nova campanya a La Pobla de Cèrvoles
 
Els nens i nenes de Mijac de la parròquia de Sant Antoni Maria Claret de Balàfia-Lleida van fer la primera sortida de cap de setmana el 25 i 26 de gener a la casa de colònies Cal Gort de La Pobla de Cèrvoles. Va ser l’ocasió per escollir la nova campanya: ‘No podrem canviar el món, però i si sí?’ , que els servirà com a base de treball els pròxims dos anys.
 
Veure'n més
Agenda
Dissabte 15 de febrer, sopar de la fam a Girona a favor d’Enllaç Solidari
 
El Centre Claret de Girona organitza, un any més, el Sopar de la Fam. L’àpat consisteix amb una llesca de pa amb oli i l’aportació dels participants va destinada a favor dels projectes que promou l’ONG dels missioners claretians de Catalunya.
 
Veure'n més
Diumenge 16 de febrer, trobada informativa sobre voluntariat internacional i camp de treball
 
L’Associació AMIC, vinculada a les Missioneres de la Institució Claretiana, convoca una trobada informativa sobre voluntariat internacional i camp de treball per a l’estiu del 2020. Tindrà lloc diumenge 16 de febrer a les sis de la tarda al número 13 del carrer Travessera de Cornellà de Llobregat.
 
Veure'n més
Dilluns 24 de febrer, presentació del llibre 'Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense'
 
Tindrà lloc a les set de la tarda a Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona. L'acte comptarà amb la intervenció del cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe emèrit de Barcelona; Sergi Gordo, bisbe auxiliar de Barcelona; Joan Torra, degà de la Facultat de Teologia de Catalunya; Montserrat Coll i Aureli Ortín, coeditors de la publicació i el claretià Màxim Muñoz, representant de l’Editorial Claret.
 
Veure'n més
HOMILIES I LECTIO DIVINA | Diumenge VI de durant l'any
 
16 de febrer
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya