“Des de un principi m’entusiasmà l’estil de Jesucrist en la seva predicació. Quines comparacions! Quines paràboles! Jo em vaig proposar imitar-lo amb comparacions, símils i un estil senzill”.
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 473. 07/02/2020
 
 
Reunió dels bisbes de Catalunya a Vic amb motiu del 150 aniversari del pare Claret
 
Els bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense s'han reunit aquest dijous i divendres al temple de Casa d'Espiritualitat Claret de Vic, motivats pel 150 aniversari de la mort del pare Claret, que s'escau aquest 2020. El president de la Tarraconense i arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas, ha valorat la inquietud de sant Antoni Maria Claret per atendre les persones i el seu afany per predicar l'evangeli.
 
Veure'n més
 
L’exemple del beat Saperas “continua sent llum enmig dels problemes”
 
Festa anyal del beat germà claretià Ferran Saperas en la seva capella Sepulcral de Santa Maria de l’Alba el capvespre de dissabte. Després de resar les vespres i a l’exterior del temple es va formar una rotllana en què es van beneir les candeles, fent-se una processó fins arribar a la capella sepulcral del beat.
 
Veure'n més
 
 
VÍDEO | El pare Josep Sanz parla de la bondat de l'ésser humà
 
Valuós i decisiu: així és l’estil de vida missioner
 
Les Delegacions de Missions dels bisbats amb seu a Catalunya han constatat l’estil de vida, valuós i decisiu, dels missioners i missioneres com a resposta a situacions de gran vulnerabilitat, transmetent forts valors cristians i aportant un testimoni necessari en la pastoral ordinària de les diòcesis. El missioner claretià Josep Roca hi ha participat en representació de la Unió de Religiosos de Catalunya.
 
Veure'n més
 
 
“Comptem amb la intercessió dels nostres màrtirs per ser fidels a la nostra vocació missionera”
 
Amb motiu del dia en memòria dels màrtirs claretians, el superior general dels missioners claretians, Mathew Vattamattam, ha demanat “deixar-nos inflamar pel foc de l’amor de Déu que va donar valor als nostres màrtirs per ser missioners fins al final”. Recupereu aquí el missatge sencer.
 
Veure'n més
 
Claret publica la ‘Lectio Divina Quaresma 2020’ de Josep Roca
 
La Quaresma recorda el camí que fan els cristians cap a la Pasqua, cap a la trobada amb Jesús ressuscitat, amb Jesús viu. És un temps de preparació de la Pasqua, de renovar a fons la fe, de penitència i de valorar més l’austeritat. En aquest context, l’Editorial Claret ha publicat la Lectio Divina Quaresma 2020, amb reflexions del missioner claretià Josep Roca.
 
Veure'n més
Agenda
Dissabte 15 de febrer, sopar de la fam a Girona a favor d’Enllaç Solidari
 
El grup de joves del Centre Claret de Girona organitza, un any més, el Sopar de la Fam. L’àpat consisteix amb una llesca de pa amb oli i l’aportació dels participants va destinada a favor dels projectes que promou l’ONG dels missioners claretians de Catalunya.
 
Veure'n més
Diumenge 16 de febrer, trobada informativa sobre voluntariat internacional i camp de treball
 
L’Associació AMIC, vinculada a les Missioneres de la Institució Claretiana, convoca una trobada informativa sobre voluntariat internacional i camp de treball per a l’estiu del 2020. Tindrà lloc diumenge 16 de febrer a les sis de la tarda al número 13 del carrer Travessera de Cornellà de Llobregat.
 
Veure'n més
HOMILIES I LECTIO DIVINA | Diumenge V de durant l'any
 
9 de febrer
CALENDARI CLARETIÀ
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Envoyé par
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya