“He de ser com un ciri que crema, gasta la cera i llueix fins que mor. Als membres els agrada unir-se al seu cap, el ferro a l’imant i jo desitjo unir-me a Jesús en el Sagrament i al cel”.
  
Sant Antoni Maria Claret, 1870
 
Butlletí 472. 31/01/2020
 
 
El Claret Valls i el Claret Barcelona celebren el dia de la pau
 
Un ampli ventall d'activitats lúdiques i de reflexió per conscienciar l'alumnat de la necessitat de ser persones actives per aconseguir la pau, tant en el dia a dia a l'escola, com en la societat que ens envolta. Mireu com han celebrat al Col·legi Claret de Valls i el Col·legi Claret de Barcelona el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau.
 
Veure'n més
 
Què és la Bíblia? Així ho han explicat a la missa familiar de la parròquia Claret Balàfia-Lleida
 
Aquesta comunitat claretiana se suma a l'any de la Bíblia per fer difusió de la importància de la Paraula de Déu com a eina de d’enriquiment per al creixement individual i col·lectiu de totes les persones creients.
Amb la darrera Missa Familiar s'ha fet tot un treball didàctic per parlar-ne.
 
Veure'n més
 
 
VÍDEO | Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense
 
Tenir cura integral de la persona: l’experiència del Casal Claret
 
Des de la mirada cuidadora que configura el Casal Claret, han anat donant forma en els últims anys a un servei de teràpies alternatives: acupuntura, flors de Bach, naturopatia, massatge, reiki, osteopatia i fisioteràpia. Des d’aquests sabers, els voluntaris i les voluntàries s’aproximen a cada persona per tal d’oferir un temps d’escolta, cura, tractament holístic i atenció individualitzada.
 
Veure'n més
Agenda
Dilluns 3 de febrer s'inaugura l'exposició Gràcia Solidària
 
Aquesta iniciativa mostra activitats i projectes solidaris que les diverses entitats participants, com Enllaç Solidari, realitzen a diverses parts del món. Dilluns 3 de febrer a les 19:30 tindrà lloc la inauguració de l'exposició i el lliurament de premis del concurs de fotografia a la Seu del Districte de Gràcia de Barcelona.
 
Veure'n més
HOMILIES I LECTIO DIVINA | Festa de la presentació
 
2 de febrer
CALENDARI CLARETIÀ
 
 
Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Enviado por
SendinBlue
 
 
© 2020 Claretians de Catalunya