Nieuwsbrief nr. 49. Lees vorige nieuwsbrieven HIER of meld je aan.
Of teken de petitie HIER.

Zoals jullie waarschijnlijk ook in de gaten hebben, zijn er veel onderwerpen om te bespreken...  Toch houden sommige mensen hun hoofd koel en laten zich niet afleiden in deze tijd. Een webinar heeft veel gemeenten geïnformeerd over 5G, zowel in Huizen als Deventer hebben weer mooie bewuste mensen ingesproken bij de raad en Stop5GNL heeft de uitspraak op haar kort geding gehad... en gaat in hoger beroep! Alle acties klein of groot helpen mee... Laten we de Nee samen duidelijk formuleren, om dáárna de Ja te kunnen gaan formuleren.

Wat ik niet wil:

Een social credit systeem;
Een vaccin (met 'chip');
5G netwerk;
Een anderhalve meter maatschappij;
Het massaal kappen van bomen;
Alleen nog maar digitaal geld;
GMO voedsel en/of voedsel besproeid met glyfosaat;
Big Brother Is Watching You;
Een staat die kinderen met robots 'opvoedt';
Slaaf zijn van 'het systeem';
Een staat die voor ons bepaalt wat goed voor ons is;


Steeds meer mensen en gemeenten hebben geen zin meer in de opgelegde koers, er is een toenemende behoefte aan meer eigen regie en men doet een beroep op het zelfbeschikkingsrecht. De visie op wat goed is verschilt te vaak van het overheidsbeleid. zowel mensen als gemeenten zoeken naar manieren om zich losser te maken.INHOUD
 
 • Uitslag kort geding Stop5GNL en nieuwe koers
 • Gemeenten willen een alternatief
 • De gemeente/maatschappij wordt verkracht door de Telecom
 • Wat doet jouw gemeente?
 • Twee keuzes!
 • Wees creatief
 • Een alternatief verhaa over Coronal. Petitie tegen de noodwet.
 • Einde van de lockdown
 • Wat kun jij doen ...
 • Tips en petitie
   
    
 
 


Stop5GNL ontvangt een teleurstellende uitspraak op het kort geding, maar gaat in hoger beroep!

De rechter oordeelde dat de overheid wel verantwoordelijk blijft voor de volksgezondheid (de overheid probeerde dit af te wimpelen door te zeggen dat het een Europees dictaat was om 5G uit te rollen). Maar verder ging hij uit van de betrouwbaarheid van ICNIRP en de gezondheidsraad en had geen reden om te twijfelen aan de validiteit van deze instituten. De duizenden peer-revieuwed studies welke schade aantonen van straling ver onder de huidige norm werden als niet voldoende wetenschappelijk van tafel geveegd (dat slechts twijfel in de schadelijkheid van straling al voldoende is voor toepassen van een voorzorgsprincipe, wist hij ook slim te omzeilen). Wel is aangegeven dat wanneer er tóch schade blijkt (bij één persoon?) de techniek alsnog moet worden teruggedraaid.  

Lees
hier het verslag van Pietta Janssen, Martine Vriens, Alja Hoeksema en Jan van Gils van Stop5GNL  

En zij gaan door in hoger beroep! Super!!!

... en kunnen vast nog steun gebruiken... 
 
 

Gemeenten willen een alternatief

Met een verplichte uitrol op een ongezond en onethisch 5G nam de weerstand om het overheidspad te volgen al met de week toe, maar nu er ook gehandhaafd moet gaan worden op een 'onzinnige' 1,5 meter regel, met torenhoge boetes en steeds belachelijkere dictaten, is de motvatie om in de pas te blijven lopen bij velen in een sneltreinvaart aan het kelderen... Steeds meer mensen snakken naar een alternatief (net zoals steeds meer gemeenten) en waarom zouden we hen dat niet geven.

Ik stel voor dat we een alternatief bedenken...


 
 
 
 
      De overheid en het volk worden verkracht door de Telecom, waar kan zij aangifte doen?

Ondertussen word 5G uitgerold. Een 4G+ versie. Alles is vaag. Telecom vertelt niet wat ze gaat doen. De bedoeling is dat niemand het kan volgen noch tegenhouden. En nu passeert de Telecom finaal de overheid / gemeente door gewoon met de vingers in de oren uit te gaan rollen... Wie houdt dit verwende mannetje tegen? Hebben de mensen die verslaafd en onwetend zijn nog een eerlijke stem? Waar ligt onze macht? Wie is aansprakelijk? Waar is de democratie? En wat vindt de gemeente ervan om zo gepasseerd te worden door een bedrijf... ?
 
 
 
       Wat gebeurt er in jouw gemeente?

Ben je al op de hoogte van de stappen en twijfels van je eigen gemeente?
In steeds meer gemeenten staan mensen op om één en ander aan te kaarten en hierop te gaan verbinden... Ofwel met de buren op straat, of in de wijk, met mensen in de flat, ofwel in gesprek met de gemeente.

Net na de Quarantaine hebben Elsa en Manon (iedereen kan dat doen bij hun gemeente) ingesproken bij de gemeente Deventer.
Zie hun inspraak (2 * 9 minuten) hier vanaf 13.30 min

In het Gooi is de actiegroep 'Het Gooi zegt Nee' lekker bezig en heeft Sylvia Slegers onder andere ook een hele mooie inspraak (5 minuten) gehouden bij de gemeente Huizen.

Als jij ook een groepje zou willen formeren en wat op wilt pakken bij jou, dan is dit hulpdocumentje mogelijk fijn om je op weg te helpen. Bij stap 2 kunnen we je aan medestanders uit je buurt helpen voor een vliegende start...

In Corona tijd heeft onder andere Vera Verhagen van Let's Talk About Tech een webinar (hier is een mooi verslag terug te zien)  georganiseerd waaraan 250 mensen uit verschilende gemeenten hebben deelgenomen.

In alle de gemeenten hieronder zijn al mensen actief en zouden het waarschijnlijk hééél erg fijn vinden als jij hen ondersteunt met jouw creatieve ideeën of actie!!
Neem gerust contact met hen op en mail hiervoor mij als je ergens
wilt aanhaken.


GEMEENTEN

Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Alphen a.d. Rijn, Assen, Barneveld, Barendrecht, Bergen, Best, Berkelland, Beek, Blauwsluis, Boekel, Bodegraven, Bovenkarspel, Bunnik, Breda, Castricum, Culemborg, Dantumadiel, Den Bosch, Den Haag, Delft, Den Oever, Deventer, Dieren, Dordrecht, Drachten, Dronten, Echt-Susteren, Eindhoven, Enschede, Ede, Etten Leur, Ermelo, Midden Drenthe, Epe, Esch, Emmen, Friesland, Gennep, Goes, Groningen. Gorinchem, Het Gooi, Haaren, Helmond, Hogeland, Haarlem, Haarlemmermeer, Harderwijk, Heusden, Heeg, Heerhugowaard, Hilvarenbeek, Hilversum, Hoge Mierde, Hollands Kroon, Hengelo, Hoofddorp, Houten, Huizen, Kerkrade, Krimpenerwaard, Landsmeer, Lansingerland, Leeuwarden. Leiden, Lochem, Maasduinen, Maastricht, Meierijstad, Middelburg, Mijdrecht, Nijmegen, Nijkerk, Nieuwkoop, Nieuwegein, Noord Oost Polder, Noordenveld, Oirschot, Oostellingerwerf, Oosterwerf, Olland, Purmerend, Ridderkerk, Roermond, Rotterdam, Schagen, Schaveren, Scheveningen, Sittard-Geleen, Smallingerland, Soest, Son en Breughel, St. Michielsgestel, St. Oedenrode, Tilburg, Uden, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veghel, Venlo, Venray, Vlaardingen, Vlissingen, Vught, Waalwijk, Wageningen. Weesp, Wormerland, Zaanstad, Zeeland, Zeewolde, Zeeuws Vlaanderen, Zeist, Zevenaar, Zutphen, Zwolle

Of begin zelf... !!

 
 
 
   
Twee keuzes


In grijs de route die we nu lopen als we niet bewust andere keuzes gaan maken en ons verenigen in een alternatief... 


Angst voor de dood ons laten leiden

Accepteren dat de dood een onderdeel is van het levenOplossingen d.m.v. technologie

Oplossingen door herontdekken van onze menselijke/oorspronkelijke intelligentie... en versterking v.d. verbinding met de natuur.


Controle door technische systemen / algoritmen / camera's / Artificial Inteligence (overtuiging: de mens redt het niet alleen zonder extern ingrijpen)

Leren vertrouwen op overgave en je eigen vermogen inzetten voor creativiteit en overvloed


De overheid faciliteert in controle, digitale connectiviteit en beschermt het volk door haar regels te geven en deze te handhaven
 
De overheid stimuleert initiatief en overvloed en begrenst enkel waar vooropgezette waarden in het geding komen (geschillen mogen worden beslecht in een intelligente geschillencommissie)


Emoties zijn lastige dingen en dienen in perken geleid te worden...


Emoties zijn vonken van de ziel en dienen gekoesterd en hooguit bewust gemaakt te worden en geëerd als spiegels voor zelfkennis en persoonlijke ontwikkeling.


Omgang mbt technieken;
Onze authentieke verbinding met elkaar, de kosmos en de natuur staat op één. Daarna worden slechts enkele technieken toegelaten (maar altijd eerst héél kritisch bekeken:)


- Welke waarde(n) dient dit?
- Wat zijn de keerzijden?

- Hoe ziet de toekomst eruit hiermee?
- Is er ook een natuurlijke manier/techniek om deze waarde te voeden?


Voorzichtig adapteren of voor het grootste deel afwijzen wanneer:
- De consequenties (macht door een kleine groep, controle, gezondheid, en andere gevolgen) niet te overzien zijn. Dan enkel accepteren onder een strict regiem in een omkeerbare omgeving.

De nadruk ligt op het ontwikkelen en herontdekken (onderwijs) van onze innerlijke technieken.Dit alles is slechts een voorzetje / denkrichting.... ;-)


 
 
 
   

Wees of wordt creatief !


Zie hierboven de posters welke in Culemborg zijn gemaakt.

Deze mensen delen hun vragen aan de minister President en zorgen

via een prachtige videoboodschap.

Trek een bijzonder T-Shirt aan om je hart te bekrachtigen en een signaal te geven. "Feel free to come closer!"

Zie hier
de gave actie van de groep Stralingsbewust Zeist die actie voerde tijdens de Corona tijd.

Deze jongen heeft een
super leuk liedje gemaakt, de 5G versie van
'Het Tuinpad van mijn vader'


Wat kun jij doen om het alternatieve geluid steviger te maken?


 
 
 
   

En weer een stapje

Het RIVM mag onze telefoons gaan checken.


 
 
 
 

EEN ALTERNATIEF GELUID


Mocht je serieus nog denken dat we te maken hebben met een ernstig virus en dat deze draconische noodmaatregelen nodig zijn, bekijk dan ook even de bijdrage van Dr Willem Engel

Laten we zo snel mogelijk deze exorbitante en dictatoriale noodwetten , waartegen zelfs De Nederlandse Orde van Advokaten zware kritiek heeft beindigen.

De kwetsbaren mogen beschermt worden, maar de rest weer bevrijd. Er zijn inmiddels veel meer zorgen (en doden van onnodige stress en honger) over alle corona maatregelen dan over het virus zelf ! Petities zijn niet de oplossing, maar wel een begin.

 
en hier nog een.
 
 
 


Klinisch ethicus beschrijft zijn verhaal
 
Erwin de Kompanje legt uit wat hij tegenkwam op de IC's waar hij werkte. En dat het 98% mensen met onderliggende kwalen zijn die aan Corona sterven. Dood gaan hoort bij het leven en hij vindt het beleid inhumaan. Zie VIDEO
 
Maurice de Hond deelt nuchtere cijfers
 
Maurice de Hond laat op basis van (VIDEO) nuchtere cijfers zien dat Corona niet dodelijker is dan de griep en onder de 65 jaar geen enkel verhoogd risico op overlijden bestaat. In 2018 zijn meer mensen aan de griep overleden dan dit jaar aan Corona, dit is geen pandemie en de maatregelen zijn onnodig en niet houdbaar.
 
 


Een van de bijdragen grond te geven aan het tegengeluid...

 
Vorige week en inmiddels al vaker een gesprekje met de winkelwagentjesschoonmaker gestart.... Ik, eerst warm contact makend vragend: "Moeten jullie je nu nog steeds aan die strenge regels houden?" Hij "Ja, maar het heeft eigenlijk helemaal geen nut...(ikke verbaasd kijkend... ) We doen het omdat sommige mensen zooo bang zijn , dat het hen een veiliger gevoel geeft als we dit doen". Ik, "Ok! En zouden we het dan eigenlijk beter juist NIET moeten doen, zodat zij in de gaten krijgen dat het overdreven is" Hij "Ja, eigenlijk wel!" We wisselende een betekenisvolle blik uit...en wederzijdse glimlach... Ik: "Dan zijn WIJ het n ieder geval eens, met een knipoog... " Waardoor de oorlogsveteranengebiedstemming bij de supermarkt even veranderde in die van een softijsje. :-D en hopelijk weer meer ruimte/grond voor het tegengeluid... :-)


Ik vraag mij af; Hoeveel mensen zouden aanvinken dat ze het beleid zwaar overdreven vinden als ze dat op een krijtbord voor de supermarkt aan kunnen geven?Wie is er in voor een brainstorm voor dit soort ideën / actie?


Wat heb jij meegemaakt, of hoe help jij met het tegengeluid?

 
 
 
 
 
De Natonale Bond Tegen Overheidszaken start een aansprakelijkheidsactie tegen de Coronamaatregelen


De Nationale bond tegen Overheidszaken, eerder bekend van de actie tegen 5G (we zijn nog wel benieuwd naar dit vervolg), is gestart met een aansprakelijkheidsverklaring van parlementsleden.

"Bizar "

"Het is volgens initiatiefnemer Zwarts ‘bizar’ dat een compleet parlement het nalaat om zijn controlerende taak te vervullen, terwijl de twijfels over het officiële coronaverhaal met de dag groeien.
Wereldwijd stellen honderden wetenschappers, medisch specialisten en onafhankelijke onderzoekers op basis van hun deskundigheid logische vragen over dat verhaal, maar ze worden genegeerd. De reputatie van Bill Gates en de WHO loopt deuk na deuk op. Zwarts: ‘Alle reden, zou je zeggen, voor een volksvertegenwoordiger om de onderbouwing van de coronamaatregelen te checken. Maar er gebeurt niets? Dat valt niet goed te praten als je heel het land platlegt en de bevolking kolossale economische, sociale en psychische schade toebrengt. "

 Wil je hen steunen dan kun je nog meedoen. 

 
 
 
 
Wil je weten hoe het niet moet? Zorgen voor je inwoners in Coronatijd?

Volg dan Tilburg ...

 
Orwelliaans...

 
Alles voor de veiligheid hé.. Toevallig in Tilburg, waar ik al 6 jaar niet meer in de binnenstad kan komen vanwege een extreme hoeveelheid sterke zenders aldaar.... 😛
Ik wil niet worden gevolgd en al hélemaal geen ongevraagde bemoeienis met gezichtsherkenning... sociaal puntensysteem erop.... direct een afschrijving van de boete via je telefoon... of een block op je internet.... of wacht een stroomstootje met 5G is misschien effectiever... en iedereen in de klem... 😛 Nee, joh... dat gebeurt niet... Dat laten we
niet gebeuren... Of.... Dat doen ze alleen in China.... Of....
#Zie hier: #Chinesetoestanden

 
 
 
 
 


Super informatieve andere Sites om te bekijken:

5GisNietoke
Stralingsbewust
EerlijkOverStraling
StichtingEHS 
StopUmtsDoneren is fijn!

Ben je blij met wat ik doe of wat we gedaan hebben? dan is het super fijn als je dat laat merken... Als je wat kunt missen.
Doneer dan een klein bedrag naar keuze,
dat is bijzonder welkom!!


--------------------

Straling meten, huur een eigen meter

Een prima manier om laagdrempelig eens wat meer over te weten (het meten leent zich ook geweldig voor film of bewustmaking van anderen). Wil je je eigen woon of werkomgeving meten en deze meter en dag of drie huren voor slechts € 40,-.
Huur een stralingsmeter.

Petitie

  Wil jij, net als inmiddels meer dan 29.000 anderen, ook eerst degelijk onderzoek naar de effecten tm 4G vóórdat 5G wordt uitgerold?  Dat de norm drastisch wordt verlaagd en er eerlijke voorlichting plaats gaat vinden... Onderteken en deel dan ook deze petitie nog mee...
Onderteken de Petitie

Nieuwsbrief

Deel je deze nieuwsbrief weer verder door...

Inschrijven kan hier


  Met een Warme Groet,
Marloes


Met dank aan; Marc Adil
en de rest van het team!Namens ons en vooral namens de kinderen van de toekomst!

Ps. Vandaag is 'onze' Rob Verboog en Ethica Alja Hoeksema in gesprek bij Minister Mona Keijzer. We zijn heel benieuwd hoe deze toppers het ervanaf brengen en zullen in de volgende nieuwsbrief verslag doen... !! 

--------------
 
 
 DEEL DEZE NIEUWBRIEF WEER MEE DOOR!!!

ONDERTEKEN
DE PETITIE
 
EEN DONATIE WORDT BIJZONDER OP PRIJS GESTELD

TOP!! EN DANK.

This email was sent to
You received this email because you are registered with 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2020 Verminder Electrosmog