Verminder Electrosmog - Platform voor bewustmaking van de keerzijde van electromagnetische straling.
 

Weer véél nieuws in deze nieuwe nieuwsbrief.. beïnvloed door het thema corona-anders ;-) Een beetje vreemd maar wel lekker... Veel plezier...!!

INHOUD
 
 • Samen naast elkaar!
 • Kliklijnen het nieuwe normaal?
 • De overheid wordt verkracht door de Telecom
 • Wat doet Den Haag?
 • De Andere Krant. Help mee verspreiden op 5 Mei Bevrijdingsdag!
 • Creativiteit van Creamees
 • Een alternatief verhaal. Petitie tegen de noodwet.
 • Deel jij jouw verhaal?
   
    
 
 

Respecteer elkaars gezichtspunten nu deze van elkaar lijken te verwijderen.. Heb jij je vrienden nog?


Ik word er zelf wat recalcitrant van niet meer mogen knuffelen of aanraken en ik zal absoluut niet ingeven wanneer vrijheid op oneigenlijke voorwaarden wordt afgepakt. Maar het spel zit slim in elkaar... en sommigen geloven de media en overheid en anderen wat theorieën of het stemmetje in hun binnenste... In the end zijn we allemaal mens en denkt echt een ieder het op zijn/haar manier goed te doen... 

Wat volgens mij de kunst is, is dat het langs elkaar kan.. en we elkaar nergens 'de tent' uit hoeven te gaan vechten. We kunnen prima langs elkaar leven, als de waarden onverenigbaar lijken. In het uiterste geval letterlijk op twee verschillende locaties, en maak dan de onze gelijk stralingsvrij :-)

Maar, heb hoe dan ook respect voor elkaar en beide tijdlijnen die er nu tegelijkertijd spelen... Misschien stappen mensen nog over... Misschien leven we uiteindelijk (een poosje) naast elkaar als het niet anders gaat.

Maar wees binnen de lijntjes die je vertrouwt, of rondom/buiten de lijntjes die je wantrouwt... vooral ook lief en creatief.

... All human ...


 
 
 

Kliklijnen het nieuwe normaal?

Als het aan de overheid / media ligt krijgen we binnenkort kliklijnen..  en kunnen we mensen die samen gaan slapen in een LAT relatie , met meer mensen in huis zitten of katten aaien, aan gaan geven in onze 1,5 meter samenleving. Is het nu afwachten op ongewenste drones en een sociaal puntensysteem zoals in China? Afgelopen week is de wet aangepast volgens het AD om deze nieuwe regels rechtsgeldig te maken.  


 
 
 
 
      De overheid en het volk worden verkracht door de Telecom, waar kan zij aangifte doen?

Ondertussen word 5G uitgerold. Een 4G+ versie. Alles is vaag. Telecom vertelt niet wat ze gaat doen. De bedoeling is dat niemand het kan volgen noch tegenhouden. Onlangs zijn de 5G testen in Amsterdam Heesterveld netjes gestopt vanwege kritiek ut de buurt. Op steeds meer locaties zoals inmiddels ook op de Rozengracht zijn acties bekend.  En nu passeert (verkracht) de Telecom finaal de overheid / gemeente door gewoon met de vingers in de oren uit te gaan rollen... Wie houdt dit verwende mannetje tegen? Hebben de mensen die verslaafd en onwetend zijn nog een eerlijke stem? Waar ligt onze macht? Wat vindt de gemeente ervan om zo gepasseerd te worden... ?
 
 
 
       Wat doet Den Haag?

Slechts één partij spreekt zich uit hiertegen. Ook ik had liever nog dat alle partijen dat deden. Waar is Groen Links of de Partij voor de Dieren?
FvD is zowel tegen 5G als tegen een App.

Luister hier vanaf minuut 2:40
 
 
 
   
Wat kunnen we doen?

Als in Coronatijd zowel het recht op demonstreren als op samenscholen verboden wordt, en er tegelijkertijd sprake is van verdrukking van stralingsleed, op allerlei manieren, mag wat ons betreft het recht zegevieren. We hopen dat dat gebeurt op 4 Mei as, waar hopelijk de rechters hun gezonde verstand zullen gaan gebruiken, wanneer het kort geding tegen de staat plaatsvindt.

We wensen de kanjers van STOP5GNL héél véél succes met dit
kort geding tegen de uitrol van 5G tegen de staat!!VERSPREID 'DE ANDERE KRANT' OP 5 MEI
Tegelijkertijd is er een geweldig initiatief. Hier uitgelegd in een krachtig interview door Sven-Ake Hulleman. We hebben Sander Compagner ook op het podium zien staan tijdens de laatste 5G demonstratie in Amsterdam. Hier presenteerde hij een prachtige krant vol eerlijk nieuws (artikel).

Afvragend wat we nu zouden kunnen doen om de Vrijheid wat te vieren, en tegelijk de nodige aandacht te geven aan de door mainstreammedia nog onderbelichte nieuwsitems voor een mooie toekomst.

Daarom, help mee en verspreid De Andere Krant gratis krant op 5 Mei
(of ook daarna) zoveel je kunt!!

Wij helpen ook gezellig mee.


Laat weten met hoeveel kranten en waar jij de krant wilt gaan verspreiden? 
 
 
   

INFORMEER JIJ JOUW GEMEENTE?

Om iedereen een kans te geven een mooie stap te maken naar een zachtere en waardige toekomst kan je jouw gemeente nog informeren, bijvoorbeeld door een brief of gesprek of buiten de Corona weer een informatiebijeenkomst te organiseren over straling en 5G zoals steeds meer mensen in hun gemeenten hebben gedaan en daarbij ook onafhankelijke sprekers hebben uitgenodigd.

Hier is nog nog een nieuw intiatief... Weesdeweerstand.
Oordeel zelf en haak ook daar aan als het goed voelt!

    

Gewoon doorgaan!!

 
 
 

Een premier die ineens toch nog geïnteresseerd is in gezondheid en voorzichtigheid ...?
 
 
 
EEN ALTERNATIEF GELUID

Ineens breekt noodwet de grondwet, en moet deze worden aangepast, maar gaat dat niet en beetje erg snel en hoe tijdelijk is tijdelijk? Waar is dat goed voor? Lees hier een alternatief geluid, wat je kunt tekenen als je het ermee eens bent en in dat geval hopelijk nog niet te laat, want de aankondiging van de nieuwe wet is onverhoopt gedaan via de krant op Koningsdag? 
 
 
 
 
 
Benieuwd naar jouw verhaal...!

Heb jij er ook genoeg van dat gezondheid nu wel ineens op één staat, terwijl je al jarenlang aan de bel trekt voor straling en gezondheidseffecten? Heb je er ook steeds minder vertrouwen in dat dat nog via het huidige systeem gaat lukken, omdat het systeem zelf ziek is en doordrengt met andere belangen? Kom dan gezellig ook kranten verspreiden op 5 Mei... en verder... Ben jij al op een alternatieve manier aan het leven?
Dan zijn wij benieuwd naar jouw verhaal en/of tips.

Kun jij bijvoorbeeld al zonder smartphone, wifi, hoe doe jij dat met je kinderen, onderwijs, leef je off grid, kweek je je eigen groente of misschien heb je je wel Soeverijn laten verklaren? Heb je een mooie stralingsbewuste stek die je kunt en wilt delen? Wij horen heel graag je verhaal en verspreiden dat dan met anderen die zoekend zijn, in een volgende nieuwsbrief. Opdat we samen de weg hieruit kunnen gaan vinden en daarna een samenleving in kunnen gaan richten ondersteunend aan onze hoogste menselijke waarden! :-)


 
 
 
 
 

Super informatieve andere Sites om te bekijken:

5GisNietoke
Stralingsbewust
EerlijkOverStraling
StichtingEHS 
StopUmtsDoneren is fijn!
Ben je blij met wat ik doe of gedaan heb, dan is het super fijn als je dat laat merken... Als je wat kunt missen. Doneer dan een klein bedrag naar keuze, dat is bijzonder welkom in deze gekke tijd, nu zonder inkomen.

Straling meten, huur een eigen meter
Momenteel werken er veel minder meetspecialisten ivm coronamaatregelen. Een prima laagdrempelige en gebruiksvriendelijke optie om er eens wat meer over te weten (het meten leent zich ook geweldig voor film of bewustmaking van anderen) en te meten in jouw eigen leefomgeving, is het
huren van een stralingsmeter. Deze site vertelt je er meer over.

Petitie
  Wil jij, net als inmiddels meer dan 29.000 anderen, ook eerst onderzoek naar de effecten tm 4G vóórdat 5G wordt uitgerold?  Dat de norm drastisch wordt verlaagd en er eerlijke voorlichting plaats gaat vinden... Onderteken en deel dan minimaal ook deze petitie nog mee...
Onderteken de Petitie

Nieuwsbrief
Deel ook deze nieuwsbrief weer verder door...

Inschrijven kan hier


  Met een Warme Groet,
Marloes

Met dank aan; Marc Adil
en de rest van het team!Dank voor het lezen
en succes en héél véél plezier
met verspreiden van De Andere Krant.


Namens ons en vooral namens de kinderen van de toekomst!

--------------
 
 
 
 
Een donatie wordt bijzonder op prijs gesteld.
 
 
 

DEEL DEZE NIEUWBRIEF WEER MEE DOOR!!! TOP!! EN DANK.

This email was sent to
You received this email because you are registered with 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2017 Verminder Electrosmog
Tel: 073-6440760
Den Bosch