Deze week exclusief voor leden!
 
Volkssterrenwacht Urania
 
We openen de deuren... met mondjesmaat (en mondjesmasker)
 
Vanaf deze week ontvangen we terug bezoekers bij Urania!
Op woensdag- en zondagnamiddag en op vrijdagavond voorzien we bezoekmomenten, waarbij men de tentoonstelling bezoekt en een combi-voorstelling planetarium + full-dome film volgt. Daarna wordt een kort bezoekje aan de toren voorzien, met kijkmoment bij helder weer. 
 
Voor een beperkt publiek!
Het aantal bezoekers per sessie wordt voorlopig beperkt tot 12 personen.
Tickets moeten vooraf online aangekocht worden, en er zijn een heleboel maatregelen getroffen om het bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen!
Je leest het allemaal op de bezoekerscentrum-webpagina!
 
Deze week: enkel voor leden!
De bezoekmomenten van deze week (woensdag 20, vrijdag 22 en zondag 24 mei) zijn exclusief voor onze leden!

Inschrijven voor de bezoekmomenten van 20, 22 of 24 mei is noodzakelijk en kan enkel via DIT ONLINE FORMULIER!
 
 
Naar Urania komen op andere momenten?
Voor alle duidelijkheid: Urania blijft gesloten voor leden en publiek behalve de bezoekmomenten (woensdag, vrijdag en zondag), de astroshop op afspraak en de afhaalbibliotheek (zie verder in deze nieuwsbrief), en dit tot verder bericht. 
 
Wil je naar een bezoekmoment komen vanaf 27 mei, dien je een ticket te reserveren via de online astroshop. Als Uranialid hoef je je ticket niet te betalen! Zo ga je te werk:
  • volg de aankoopprocedure zoals voor een normale aankoop.
  • kies bij het afrekenen van je ticket(s) voor "Bankoverschrijving". Je hoeft de overschrijving daarna niet uit te voeren!
  • De betaaloptie "Bankoverschrijving" is enkel beschikbaar als je ingelogd bent op de astroshop-website!
 
Wil je met het gezin komen, maar is niet ieder gezinslid lid van Urania? Doe dan 2 afzonderlijke aankopen voor je tickets: 1 voor de betalenden en 1 voor het/de Uranialid/leden.
 
 
We beseffen dat de huidige regeling grote beperkingen oplegt aan het verenigingsleven en samen met jou kijken we uit naar het moment dat er opnieuw gezellig kan worden samengekomen. De omstandigheden laten dit momenteel nog niet toe en tot het zover is, beperken we ons tot wat wel kan en mag.
Bij een bezoek aan Urania gelden in deze coronatijden dan ook specifieke maatregelen. Ook aan onze leden vragen we expliciet om ze na te leven! Zo zorgen we voor elkaar en blijven we gezond, ook na een bezoek aan de sterrenwacht!
 
Astroshop open op afspraak
De Urania Astroshop is terug open, maar enkel op afspraak!  Een afspraak maak je telefonisch via 0475/291131.
 
De webshop blijft natuurlijk ook open, en dit 24/7!
 
Astroshop
 
Afhaalbibliotheek
We zijn gestart met een afhaalbibliotheek!
Op de bibliotheekpagina van de website vind je een formulier, waarin je de boeken die je wil ontlenen, aanvraagt.
De bibliotheekverantwoordelijke neemt dan contact op om je te informeren of de boeken beschikbaar zijn, en wanneer ze opgehaald kunnen worden.
Dank aan onze trouwe leden!
Reeds meer dan 150 leden hernieuwden hun Urania-lidmaatschap! OPRECHTE DANK voor jullie steun in deze moeilijke periode! Dit motiveert het hele Urania-team om alles te doen wat in ons vermogen ligt om de sterrenwacht zo goed mogelijk te laten functioneren en voor te bereiden op de toekomst.
 
P.S. vernieuwde jij reeds je lidmaatschap maar ontving je nog geen e-mail met je inschrijvingsbewijs? Geen paniek en even geduld! Onze administratie werkt alles zo snel mogelijk bij!
 
 
Volkssterrenwacht Urania
Jozef Mattheessensstraat 60
2540 Hove
info@urania.be
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube
 
 
Deze e-mail werd gestuurd naar
Je ontvangt dit bericht omdat je lid bent van Volkssterrenwacht Urania
 
 
 
© 2020 Volkssterrenwacht Urania